Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.654
Cevap
17
Favori
66.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tobbdaki zorunlu staj da İstanbul kadar avantajlı yapmaz mı? Anlaşmalı yerler varmış sanırım orada direk staja girebiliyormuşsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CowardlyCobra kullanıcısına yanıt

Ortak Eğitim - Anlaşmalı Kurum ve Şirketler - TOBB ETÜ (etu.edu.tr) eğer buradaki yerlerde kesin staj veriyorlarsa iibf öğrencisine avantajlı yapar o zaman tobb>bilgi>yeditepe .. diye gider ben bilmiyordum bu işi baktım şimdi gayet iyi yerler var ama kesin mi ? listenin ilk5 i gayet iyi ama arkadaki 5 te avantajlı sayılmaz iibf için

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    Neyse söyleyeyim bir baksın kesin mi değil mi. Sağolun hocam yardım için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CowardlyCobra kullanıcısına yanıt

Ne demek dediğim gibi listenin ilk5'i çok iyi iibf için oralarda kesin staj yapılacaksa baya avantajlı olur mezun olmadan.

• ea 426k yaptım

deü iktisat iö

2022 454k

2021 501k

2020 437k

2019 438k

sizce gelir mi hocam

• IsaMiller kullanıcısına yanıt

%70 gelir ama belli olmaz bu sıralamaya deü iktisat underrated iyi tercih

• @gryphn bilmiyorum bence bilkentte bölüm değiştirmek zor iştir, bir de felsefeyi sevmiyorsan ortalama da kasamazsın.

bilgi econ, işletme

yeditepe ulus. finans daha iyi olur

• 6k için iibf bölümü öneriniz var mıdır

Teşekkür ederim hocam cevabınız için ,sürpriz gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi işletme ve econ

Yeditepe uluslararası finans

Taü/ytü econ

Aile durumu çok iyiyse kesinlikle bilkent %50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 14:48:49 >
  • @_MarioGomez33 Hocam EA 3046 sıralamayla şu liste nasıl? Hukuk gelmesini istemediğim için izmir ekonomiyi oraya yazdım. Şunu ekle, şunu çıkar, şunların yerini değiştir dediğin yorumlar varsa söylersen güzel olur :) Ve sizden ricam, sizin aklınızdaki listeye göre hangi okul/bölümün geleceğini söyler misiniz?

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlasuuk -- 24 Temmuz 2023; 15:11:42 >
  • etlasuuk E kullanıcısına yanıt

hocam %70 ankara hukuk %30 odtu ui gelir.

hukuk istemiyorsan ankara hukuku neden araya koydun hocam ?

bence listedeki tek hata odtu ui ile sbky arasında ankara hukuk olması iki bölümünde senin açından kişisel tatmini denk olacak garanti verebilirim. eğer ui kaçarsa hukuk istemediğin halde boş yere hukuka gitmiş olcaksın tabi son karar senin ben uyarımı yapıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 15:10:25 >

Gözümden kaçmış :) odtu siyaset ve ankara hukuk yer değişecek. yökatlas kafasına göre değiştirmiş onu. TOBB siyaset ve izmir ekonomi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Hocam sayısalcıya ne diyorsunuz sıralama 11k aşağılara bir iki tane tm bölümü yazmayı düşünüyorum istanbul içi olursa iyi olur

Düzenledim mesajı :D

• etlasuuk E kullanıcısına yanıt

İzmir ekonomi'yi bilmiyorum yanlış yönlendirme olmasın ama bilgi econ, işletme ve yeditepe ulus. finans buradan daha iyi izmir seçmende başka özel bir faktör yoksa bilgi econ,işletme ve yeditepe ulus. finansı alta koyabilirsin. yeditepenin burs ve yurt olanakları iyi bilgiden de üste konulabilir bölüm dezavantajlı dursa da.

Tobb siyaseti bilmiyorum yurt ve burs imkanları varsa durum farklı tobb seçilebilir. eğer yoksa ben odtü seçerdim kampüsü,sosyal imkanları,etiketi, mezun networkü kat kat üstte alacağın eğitimde odtüde daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 15:14:30 >
  • Trollüne mi hocam yoksa ciddi mi EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition)  ytü econ ve yeditepe ulus. finans yazabilirsin

Yok hocam olur mu olur hiçbir şey tutmaz en alta 1 2 tane tm yazıcam da ne yazacağımı bulamıyordum teşekkürler

Hocam kesin zorunluluk olmadıkça İstanbul'da yaşamak istemiyorum ama yeditepe ve bilgi üniversiteleri hakkında araştırma yapayım biraz. Siz de bilginiz varsa yazar mısınız? TOBB yurt ve burs sağlıyor bu arada. Aday Öğrenci - Burslar - TOBB ETÜ (etu.edu.tr) Sadece ODTÜ vs TOBB arasında kaldım.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.