Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.654
Cevap
17
Favori
66.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım hocam moraller çok bozuk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ozlemttt O kullanıcısına yanıt

Dünyanın sonu değil hayatta sınavdan çok daha önemli şeyler var. 2-3 sene sonra bugünlerini yüzün gülerek hatırlayabilirsin çok takma kafana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

bilkent turizm gelir mi sence hocam

• gryphn G kullanıcısına yanıt

gelmez hocam 20k'dan 5k çekmiş kontenjanı cok az. ayrıca yukarıda saydığım yerler her türlü daha iyidir.

• Hocam 12.400 sıralama Dokuz Eylül hukuk gelir mi ne diyorsunuz, Marmara İÖ hukuk ne olur sizce

Mezuna kalırsam 2. Mezunluğum olacak. Tatsız :(

• Hecinsüvar H kullanıcısına yanıt

marmara iö 9.5-10k, dokuz eylül 11-12.5k. bi ihtimal ama bence arka taraftaki hukukları daha iyi araştır deü gelmesi düşük gözüküyor kontenjan düşüşlerinden ve iuhf io kalkmasından dolayı deü iyi yükselecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 23 Temmuz 2023; 18:54:40 >

antalya bilim üni hukuk niye yazmıyorsun ?

iyi midir sizce? Mezuna kalsam iyi bir sıralama yaparım seneye. Değer mi ki

İlk 10unuza hangi ünileri koyardınız hocam, deüden sonra akdeniz üni mi yazmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hecinsüvar -- 23 Temmuz 2023; 18:57:59 >

Anayasa dersimizi burada akademisyen bir hoca vermişti çok memnundum ankara hukuk mezunuydu yani akademik kadrosunun iyi olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca günün sonunda hukukta nerede okuduğun fark etmiyor ha akdeniz olmuş ha antalya bilim bu kadar stresine değmez.

Mezuna kalsan iyi yaparsın ama hukuk da dediğim gibi fark etmiyor ama boun işletme falan hedefliceksen olabilir.

• Hecinsüvar H kullanıcısına yanıt

DEÜ

Anadolu

Akdeniz

Esogü

Çukurova

diye sıralarım tamamen kişisel.

hukukta ünilerin seviyelerini bilmiyorum fakat bilkent,koç,gs top3

ankara,istanbul,marmara,gazi,deü,anadolu diğer isim yapmış yerler böyle diyebilirim

• hocam 217.ciyim, Boğaziçi işletme ve Bilkent hukuk arasında gidip geliyorum tabii alternatifler olarak da önerilerine açığım saygılarımla.

• blackkand B kullanıcısına yanıt

Alternatif olarak sabancı bakabilirsin yurt ve burs imkanları güzel Endüstri okunabilir.

Koç işletme olabilir boğaziçi işletme ile beraber en prestijli yerleri domine ettiklerini söyleyebilirim istanbul faktörüyle beraber. artısı olarak rahat çap yapabilirsin econ,ie ne düşünüyorsan

Bilkent hukuk da çok iyi yurt,burs imkanları vb. derinlemesine bilmiyorum fakat en iyi bürolarda çalışabilirsin, veya akademi üzerine yoğunlaşırsan yine en iyi yerlere gidersin diye düşünüyorum

Boğaziçi işletme dediğim gibi big3 consulting firmaları, en iyi yatırım bankaları, p&g ve unilever gibi prestjli fmcg firmaları için aranan yer. iş hayatına yakınlığı dolayısı ile 2.sınıftan itibaren stajlarını yaparsın mezun olunca da çok iyi yerlerde başlarsın.

bu versusta birini birine seçmek zor neye ilgin var onlar önemli.

• EA sıralamam 115.777
    Selçuk Üni PDR gelir mi?

Selçuk Üni
    Necmettin Erbakan Üni
    Bu iki üniversite hakkında bilgin var mı hangisini tavsiye edersin?

• EllerYukarı kullanıcısına yanıt

İki üniyi de bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem hocam, rahat gelir bence son 2 senedir iyi geriye çekmiş.

• Hocam 2605 sıralamam var.Ne önerirsiniz ?

• Bilkent Pols

Odtu ui

Odtü sbky

Yeditepe işletme/econ

Ankara ve istanbul hukuk

ilgi alanın neler ne düşünüyorsun akademi mi ? özel sektör mü ? bu dediklerim havada kalır yoksa. bu arada gelmeyeceğini düşündüğüm yerleri yazmadım sen yine itü econ, odtü econ başa yaz ama imkansıza yakın.

• Hocam normalde boun işletme istiyordum ama sonuç ortada yani.iibf yazıcağım gibi duruyor fakat bilkent pols mu yazsam odtü ui mi emin olamadım sadece.Tercih listem muhtemelen bilkent pols,odtü ui şeklinde 2 tane olucak muhtemelen.Bilkentin bursları var fakat odtünün de öğrenci ortamı çok daha iyi bence kararsız kaldım biraz.

• Akademi istemiyorum çok fazla hocam özel sektör istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.