Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.654
Cevap
17
Favori
66.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgi sosyal bilimlerde iyi bir üniversite akademi kadroları sağlam, özel sektörde rahat iş bulursun ama okul maliyetli yurtlar pahalı vs. ben direkt elemiştim.

Yeditepe'nin kendi yurdu var, yemek ve yurt bedava oluyor artı nakit bursu da var o yüzden düşünmüştüm fakat odtü yerine yazmak istemedim

aylık 4800 tl güzel para ama yurt verdiklerini göremedim eğer yurt istersen 1.7k kesiyorlar sanırım yani bu durumda bedava yurt+3k alcaksın galiba. bilkent olsa bilkent derdim fakat tobb ne kadar imkan sunsa da odtü mezunu olmak ayrı bir olay. eğer ailenin durumu odtüde yurt çıkmayınca özel yurtta kalmanı karşılayabilirse odtü (durumunuz iyi değilse max 2 ay kalırsın özel yurtta) eğer özel yurdu ve diğer giderlerini beraber karşılamakta zorluk çekerlerse tobb diyorum

• ytü işletme de yaz yeditepe ulus. finans gelmez 9k kapamış  

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Bu denkleme göre TOBB'u ya silmeliyim ya da ODTÜ siyasetin altına almalıyım. Siz ne dersiniz?

• etlasuuk E kullanıcısına yanıt

Tobb'u silme yine hukukların üstünde dursun fakat üniversiteyi sadece iş imkanı, burs vb. açısından düşünmemek lazım. odtü sana tobb'dan çok daha iyi bir öğrenci hayatı ve mezun olunca seni daha iyi yerlere getirecek birsürü şey sunar tobb siyaset mezunu olup odtü siyaset mezununun üstünde olmayacağın için ben odtü sbky diyorum okul seçmek daha önemli bu denklemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 15:40:27 >
  • etlasuuk E kullanıcısına yanıt

Bide listen sıralamalarına göre ayarlanmış gibi duruyor eğer odtü tobb kadar kişi alsa baya altında kapatır es geçme bu faktörü de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet hocam bu konuda kesinlikle katılıyorum size. İzmir econun üstüne mü altına mı yazayım? Şahsen izmir ekonominin underrated oldugunu dusunuyorum o bakımdan sordum.

• Bölüm ekonomi olduğu için üste yazabilirsin zaten araştırmışsın iibf'de bu iki üniversite arasındaki fark açık değilse bölüm avantajından dolayı izmir ekonomi başa yazılır zaten okulun isminde de ekonomi var bu bölüme iyi yatırımları vardır herhalde

Anladım hocam,muhtemelen bilkent pols,odtü ui,odtü pols şeklinde yapıcağım teşekkürler.Umarım bilkent gelir :D

hocam taü sbui veya iü sbui düşünüyorum, beyaz yaka olmak pek bana göre değil gibi odtü sbui de yazacağım bir umut gelir belki

• gryphn G kullanıcısına yanıt

onu bilsem ona göre yorum yapardım dostum. ankara seçmen daha doğru olur. Odtü'nün arkasına hacettepe ve mülkiye öneriyorum tabi sıralamanın çok gerisinde lakin yapacak bir şey de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 19:16:30 >
  • @Plesac ybs'de hype var marmara arada başka üni olmadığı için boun'dan sonra marmara geliyor bir de kontenjanı 40 çok oynak o yüzden. kaçabilir belli olmaz 3.5-4.2 arası kapatır diye düşünüyorum %50 %50 gelme gelmeme durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 19:17:3 >

yeditepe siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler nasıldır hocam

• Listem kesinleşti gibi. Umarım olağanüstü bir şey olmaz da ODTU Uİ ya da ODTÜ siyaset gelir. Gönlümden geçen ODTÜ siyaset. Hayırlısı diyelim :) Çok teşekkürler amir, çok yardımın dokundu gerçekten.

@_MarioGomez33

• Yardımcı olduysam ne mutlu bana odtü hayırlı olsun diyelim  

• Arkadaşların sıralamaları maşallah çok güzel insallh herkes gönlüne göre bir yere yerleşir.Hocam bizim siralamamiz 600k yok mu bize tavsiyeniz ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt

uludağ iktisat (iö), çukurova işletme (iö) veya mezun

• yok mu bunu sayısal için yapacak bir babayiğit

• hocam bi konu açarsan görenlerden birileri yapar bu işi geçmiş senelerde çok oluyordu

Hocam ben garanti gözüyle bakıyodum marmara ing ybs'ye ama %50 diyosanız arkasına koyacaklarımı da detaylı bi şekilde araştırmam lazım. siz benim yerimde olsanız, 3900 sıralamayla hangi bölümleri yazardınız (hiçbir bölüme karşı ön yargım olmadığını varsayalım)? tek kriterim almanca veya fransızca bi bölüm olmasın. c2 seviyesinde ingilizcem olduğunu da belirteyim.

• Plesac kullanıcısına yanıt
    taü iibf düşünülebilir alman firmalarına girerken büyük artısı olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.