Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.654
Cevap
17
Favori
66.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ankara’ya gelip ünileri görme ihtimaliniz varsa asbü hukuku yazmamanız gerektiğini gelince anlarsınız. ben geçen sene tanıtım günlerinde gittiğimde öyle bi nefret etmiştim ki konumundan ne zaman önünden geçsem tüylerim diken diken oluyor

• hocam merhaba sıralamam 10k geldi. sırasıyla hacettepe, hacı bayram veli (gazi) hukuk ile yıldırım beyazıt hukuk yazmayı düşünüyorum ama hbv ile ybü hukuk hakkında bilgim yok sizce nasıl üniversiteler ve arasından hangisini seçmeli

• kontenjan düşüşü var 750-850 bekliyorum yani inebilir fifty fifty

• hacettepe imkansız hocam, gazi de çok zor kontenjan düşüşü var %20 diyorum. yıldırım beyazıt gelir. Fakat bu universiteler ve hukuk fakulteleri hakkında en ufak bilgim yok tabi ki gazi daha köklü ve sağlam mezunları olan bi yer kampüsü de güzel bence konumu falan iyi. aybü'yü hiç ama hiç bilmiyorm yanlış yönlendirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 23 Temmuz 2023; 0:28:14 >
  • ilk 650

• Tyffg T kullanıcısına yanıt
    Tobb yazıp gençliğini çürütme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

hocam bize odtü işletme gelmez mi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensvann kullanıcısına yanıt
    econ dan bile net konuşamıyoken işletme zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

odtü işletme geçen sene kontenjan düşürdüğü için o kadar yükselmiş econdan o kadar bi yükseliş beklemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA 5030, odtü siyaset bilimi ve kamu yönetimi gelir mi hocam

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Hocam yurda yerleşme olasılıgım nedir? Açıkta kalmayım simdi..

• 17.125 akdeniz hukuk gelir mi sizce? 2020 gibi olmaz di mi

• etlasuuk E kullanıcısına yanıt

Ailenin maddi durumuna, üzerinize ait arsa,tapu ve taşıt araçlara bağlı bide yks puanına. Eğer memur çocuğu değilsen min seviyede gösterip yurda yerleşirsin ama memur çocuğuysan net maaşı yazdığın için biraz sıkıntı.

kira fiyatları uctugu için yurttan çıkma oranı azaldı 4.sınıflar bile yurtta kalıyor, konukevlerine de bak yurttan daha garanti konukevi başvurularında erken davranırsan girersin veya mail / dilekce yoluyla durumunu belirtip de yerleşme şansın var

• Ozlemttt O kullanıcısına yanıt

Akdeniz gelmez 13k civarı olur, çukurova yaz o gelir adana çok iyi şehir

• gryphn G kullanıcısına yanıt

Bu sene geçen sene kadar çekemez fakat yine ileri çekeceği de garanti gibi. bence zor hocam 4k'dan sonra yazılcak bi yer kalmadı sıralaman ortada kalmış yine de yaz tabi belli olmaz belki yanılıyorumdur.

hocam çok ortada kaldı ya ne yazacağım bilmiyorum iibf istiyorum.

Hocam antalyalı olduğum için istiyordum o olmazsa mezuna bırakıcam sanırım son anda ea çözmüştüm sınavda

• gryphn G kullanıcısına yanıt

Yeditepe uluslararası finans

bilgi econ, bilgi işletme

buraları yazabilirsin yeditepe'nin yurt ve burs imkanları iyi. bilginin de sosyal bilimlerde kalitesi iyi ama yurt ve burs işi sıkıntılı ailenin durumu iyiyse öneririm. odtü'yü başa yazıp altına buraları koyabilirsin odtü gelmese bile bunları kesin görüyorum

• Ozlemttt O kullanıcısına yanıt

bence gelmesi zor hocam umarım gelir.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.