Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.646
Cevap
17
Favori
65.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nişantaşı ybs yine de gelmez hocam ybs diye yazıyorlar nişantaşı falan takılmadan. okan işletme de zor kontenjan aynısıysa. marmara istanbul tr işletme daha iyi olur

• Kaçar hocam sağlık olsun

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Haklısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok sağ olun hocam. İkinci öğretimin kaldırıldığını duyuran arkadaş sonradan şöyle bir mesaj atmış. Kaldırılıp yeniden açılmış olabilir mi acaba? Kesin bir bilgiye sahip misiniz güncel olarak?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153221040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakoko666 -- 21 Temmuz 2023; 17:11:2 >
  • babakoko666 B kullanıcısına yanıt

Dün kontenjan kılavuzu yayınlandı orada gözükmüyordu hocam senin attıgın konu 1-2 hafta önceye ait

• quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

2020'de hukuk harici nokta atisi tahminler yapmistim simdi de vaktim bol evde zaman gecmiyor kalmadik yaz okuluna cok sukur 😃 listesi belli olan arkadaslar icin tahminde bulunurum kafasi karisik kararsiz arkadaslar da tavsiye veya oneri isteyebilir gayet samimi ve durust bir sekilde cevaplayacagim. Hem hukuk hem de iibf alaninda bilgime guveniyorum tanidigim da fazla bu alanlarda okuyan veya mezun ben de halihazirda odtu siyaset ve kamu'da 2.sinifa gectim odtu'nun sosyal ortami ve diger merak ettikleriniz seyleri de sorabilirsiniz yollayin gelsin 👍🏻😃

Hocam 19500 ea hukuk ne yazılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephuz -- 21 Temmuz 2023; 20:56:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ephuz kullanıcısına yanıt

çukurova hocam. adana çok uygun şehir bizzat yakın olduğum ve tanıdıgım/okuyan arkadaşım çok oldugu için biliyorum enflasyonun az vurduğu yerlerden.

çukurova çok uzak kalıyor hocam.Bursa veya Kocaelinden hangisi sizce ?

• 1899 odtü iktisat düşünüyorum o kadar çekmez demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensvann -- 21 Temmuz 2023; 21:7:50 >
  • Ephuz kullanıcısına yanıt

Bursa hocam ama kocaeli de üzmez.

• ensvann kullanıcısına yanıt

Bence çekmez o kadar kontenjanı 90, odtü işletme de 80 değişmemiş hala. yine de yanılma payım var 1.5-2k arasında gap var yazacak bi yer yok buradan 2k içine girecek gibi ama sana gelir %80

• Hocam Ea 45k ne yazılır hukuk hariç

• berlinduvarı kullanıcısına yanıt

İstanbul ing işletme

Marmara ing iktisat

Hacettepe ing iktisat

Hacettepe ing işletme

• ea 4306 maalesef hukuk düşünmüyorum ortada kaldım öylece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sorularım var:

1) İngilizce işletme ile hangi bölümde yan dal önerirsiniz?

2) Mezun olmadan önceki son sene başka üniye ek madde 1 ile yatay geçiş yaparsak oradan mı diploma alırız?

3) İzmir'de en iyi işletme DEÜ mü Yaşar mı?

• EA 113K

• Hocam bilgisizligimi mazur görün ama hukukta 1k kontenjan azaltılması nasıl sıralamaların 6-7k kaymasına sebep oluyor 1000 kişiyi etkilemiyor mu bu mantığı nedir ben yatiramadim valla nasıl oluyor bu

• zincirleme etki var hocam alt alta hukuk yazcaklar %80 benzer tercih listesi yapıyor

marmara giremeyen, deü girecek ona giremeyen anadolu, akdeniz derken öne doğru sağlam çekiş olacak. kontenjan düşüşleri ilk 15k'daki fakülteler de olmuş geride olsa haklısın.

benimki kötümser tahmin ama akdeniz,anadolu hukuk 12-13k bekliyorum acıklanınca görürüz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Temmuz 2023; 22:54:12 >
  • metaquantum kullanıcısına yanıt

ODTÜ KKTC işletme en iyi tercih

kıbrıs gidemem diyorsan istanbul tr iktisat, işletme

• ouroborosx O kullanıcısına yanıt

ODTÜ sbky

Boun PDR

Bilgi işletme, econ&finans

marmara, iü ybs

Yeditepe Uluslararası Finans

alt taraflara

taü ve ytü econ/işletme

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.