Hocam atar tabi %30 azalmış kontenjanı, aynen auhf işte 50 kişi azalmış arkasına hacettepe yazanlar oluyordu o da etkileyecek bence gelmez %20 ihtimali var, gazi kesin ama |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (18. sayfa)

-
-
DEÜ ingilizce ne kadar iyi bilmiyorum, istanbulda oku şansın daha fazla olsun. istanbul marmara daha mantıklı
-
Hocam, İstanbulda ev şansım olmaz çok pahalı.
Yurt çıkmaz mı çıkar mı onu da bilmiyorum, riske girmek istemesem sence mantıksız bir tercih mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-hacettepe
2-ankara hacı Bayram Veli (gazi)
3-Yıldırım Beyazıt/Ankara sosyal bilimler hukuk
4-Anadolu üniversitesi (kararsızım)
Bu şekilde yazarım umarım hacettepe gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B673DE338 -- 21 Temmuz 2023; 15:24:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kontenjan 40 burslar iyi bence 1.9-2.2
-
hocam deü iktisat da eskiden fena değildi şuanki durumunu bilmiyorum. Econbender var o iktisatcı daha iyi bilgilendirir seni hani özel sektör kasacaksan geride kalırsın izmirde onun için diyorum ama maliyet konusunda haklısın izmirde yaşıyorsan deü iktisat olabilir bence marmara istanbul olmak zorunda değil
-
Kontenjan işi sıkıntı umarım gelir hocam ben biraz kötümser tahmin yaparım ama her zaman yanılma payı var tabi umarım hacettepe olur gönlündeki gibi
-
Hukukta çok ciddi sıkıntılar vardı hocam umarım dahada düzeltebilirler.
Kötümser olmanız iyidir hocam en kötü senaryoyu ve en iyi senaryoyu çizmek iyidir.
Bu şekilde yazacağım araştırmaya devam ediyoruz bakalım
Hocam 3186. oldum.Odtü ir gelir mi ?
Hocam merhaba, %100 İngilizce bölümden ODTÜ’ye yatay geçiş yapınca ingilizce hazırlık eğitimi alma hakkı oluyor mu ?
Bir de oluyorsa yurtta kalma şansı oluyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 150 bin sıralamaya Okan Üni. İng İşletme Tam Burslu mu (135 bin) yoksa Nişantaşı Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri İng Tam Burslu'mu (134 bin- Kontenjanı 1'den 8'e çıkarmışlar) daha mantıklı olur, gelme olasılığı nedir sizce? Hukuk Fakültesi mezunuyum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr2934 -- 21 Temmuz 2023; 15:59:52 > -
Tebrikler hocam. Gelmeyebilir ui de kontenjan düşüşü var. psyde çok var hele 30 kişi psy yazıp altına ui yazanlar oluyor odtü olsun diye o yüzden iyi çekecek bence.
yüzde 30 gelir diyorum, altına sbky yaz garanti olsun aynı bokun laciverti
-
Hocam başka nereyi yazacağım ki ?
Eğer prof geçemezsen (bu isteğe bağlı da olabilir) hazırlığı okursun hocam. odtü hiçbi okulun profunu dikkate almıyor toefl,pte vermen lazım
Ankara merkezde değilsen yurt çıkabilir ama son senelerde durum berbat yurtların kapasitesi öğrencileri karşılamıyor, bide ev fiyatları uçunca kimse yurdundan çıkmıyor ben girdiğim sene yurt 45 puana kadar çıkıyordu bu sene 55-60 arası bitmiş zaten ilk yerleştirmeler 75ten fln başlıyor, hani garanti veremem senin ailevi durumuna bağlı 65 puan üstüysen en geç 2 ay içinde yurt çıkar
-
Hocam nereye geçmeyi düşünüyorsun?
Anladım hocam, teşekkür ederim yanıtladığınız için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam, istanbul ikinci öğretim alım yapmıyor bu sene, istanbulda kalmak istiyorsan marmara en iyi seçenek bence gelir de. ama gaziyi de bu konuda iyi duydum ankara da olur diyorsan gazi bu meslekler için daha iyi tercih olabilir
-
hocam bilkent pols, tobb econ, odtü ir daha iyi yerler ybs güzel bölüm ama marmara buralara göre iyi değil ea için boun ybs gibi etkisi olmucak okuyunca gaza gelme derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Temmuz 2023; 16:54:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X