1) iktisat çünkü en paralel bölüm o 2) öyle bir şey yapamazsın ek madde ile geçersin sıfırdan diğer ünide başlarsın ::)) 3) DEÜ tabi ki |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (20. sayfa)

-
-
Sen olmasan adamlar yerleşemeyecek helal olsun halkın yoldaşı Mariogomez hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pdryi o kadar kötülediler ki hacettepe psikolojiye de bakıyorum ama türkçe olması kötü çok fena arada kaldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam her sene bu zamanlarda uğruyorum foruma çok keyifli vakit geçiyor benim için yardım oluyorsam da ne mutlu bana :)
-
Ne düşünüyorsun özel sektör, akademi ona göre yorum yapayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Temmuz 2023; 23:5:46 > -
açıkçası tam bilmiyorum akademiye yakınım gibi fakat bu sıralamada okul seçmek çok daha mantıklı sanki sizin düşünceleriniz ne hocam
Okul seçmek bence de en mantıklısı ben de öyle yapmıştım bölümler arasında dağlar kadar fark yok çünkü. Psikolojiyle ilgin olduğunu hissediyorsan yaz bence ama sıralama için yazacaksan sıkıntı bide hacettepe ingilizce değil o da eksi. Odtü sbky akademik anlamda seni doyurur akademi isteyene direkt tavsiye ederim yani dersleri incele tabi yine de, eğer akademiden uzaklaşırsan da kamu ve özelde iş imkanı var. Son olarak bilkent felsefe var akademik anlamda çok güçlü diyorlar hocaları, imkanları vs. tabi felsefe de ilgi duyulmadan okunacak bir yer değil yine de aklında bulunsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Temmuz 2023; 23:26:19 > -
kanka sen nasıl bu kadar düşük sıralama yaptın ben 3 haneli bekliyordum senden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mezunmusın
37.7 K ea siralamasi yaptim.
İleride dusunmem sebebiyle ızmir veya civari hukuk fakultesi arastirmaya basladim. bakircay hukuk falan gelme sansı nedir acaba ?
Olmadı Pamukkale , Balıkesir belki Isparta , Afyon yada Yalova falan şanslarım nedir acaba ?
Pamukkale ve bakırcay zor hocam öne çeker bence. yalova ve afyon gelir banko
-
32k ea 180k say. ea ile gazi veya özel okullarda ybs mi sayısal ile kalburaltı okullarda bilgisayar mı?
-
Hocam yeni açılan bilgisayar bilimleri ve stat bölümleri ybs ve bu banttaki cenglerden mantıklı bence
Katüü stat ve bilgisayar bilimlerine bakabilirsin güzel üniverstie bana kalırsa 320k ile underrated kalmış
Tm 294 geldi, hukuk istemiyorum, işletme önceliğim. Bu zamana kadar hep bilkent isletme düşünmüştüm. Bir el atın hocam.
Bilkent ve Boğaziçi İşletme gelir ikisini kıyaslayayım
Boğaziçi artıları
+konumu sektörün göbeğinde, iş dünyasından derse girenler mülakata gelenler vs. var, burada okuyan arkadaşım ve networkümdekiler iyi yerlerde staj yapıyor şuan isminin hakkını veriyor kesinlikle
+Danışmanlık sektörü düşünüyorsan bir adım önde mckinsey,bcg,bain gibi big3 consulting firmaları boun'dan çok kişi alıyor.
+ öğrencilerin hepsinin seviyesi çok yüksek bu rekabet de seni yükseltir herkes ilk 500'de
+İstanbul'da olması bilkente göre en belirgin avantajı iibf için iş hayatı %80 burada. 10 ilan varsa 8-9'u istanbulda
Bilkent artıları
+Aylık 4.5k burs ve mis gibi yurt. boğaziçine göre büyük avantajı bence çünkü boun derece öğrencilerine burs vermiyor gibi yurt da sıkıntılıymış 6 kişilik odada kalıyordu arkadaşım eve geçti ama okulun çevresi çok çok pahalı.
+Boğaziçi'ne göre öğrenci kalitesi düşük lakin bi yandan avantaj çünkü sıyrılman kolay olur.
+ Yönetim ve işleyiş çok daha düzgün. 2021 tm birincisi sırf bu yüzden bounu bırakıp odtü'ye geçmiş. bilkent'inki boun ve odtü'den çok çok daha iyi kafan rahat olur.
Ailevi durumun iyiyse Boun değilse Bilkent bence
-
Çok teşekkürler hocam
Ne demek hocam
Sizce öncelikli olarak odtü sbky marmara ybs vs. mi yazılmalı yoksa bahçeşehir bilgi vs. İşletme iktisat bölümleri mi? (4730 ea)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cipsea -- 22 Temmuz 2023; 11:31:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X