Bildirim
E8400 ile sorun çıkartmayacak ekran kartları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaş şu soruya bir cevap yazın -
upppppppppppppppppppppppp -
6850, gtx560
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 6 Temmuz 2012; 12:13:30 > -
işlemciyi değiştirmek mantıklıca bir hareket olurmu e8400 yerine i5 2500 k mesela -
Bende e8400 işlemci ve HD6850 var.
Herhangi bir darboğaz olmadı -
Eğerki i5'li sisteme geçmek istersen anakart işlemci ram üçlüsünün komple değişmesi gerekiyor...Peki sadece oyun oynamak için bu gerekli mi? Hayır...
Yapman gereken işlemcini ikinci el kısmında satıp 4 çekirdekli Q6XXX, Q8XXX, Q9XXX serisinden overclocka yatkın olanlarından edinmek olmalıdır.
Bunun sana maliyeti 50 ila 100 tl civarında olacaktır... Mevcut ekran kartın nedir bilmiyorum ama ortalama olarak bir hd6950 aldın mı işlem tamamdır... -
quote:
Orijinalden alıntı: SKIPPER84
Eğerki i5'li sisteme geçmek istersen anakart işlemci ram üçlüsünün komple değişmesi gerekiyor...Peki sadece oyun oynamak için bu gerekli mi? Hayır...
Yapman gereken işlemcini ikinci el kısmında satıp 4 çekirdekli Q6XXX, Q8XXX, Q9XXX serisinden overclocka yatkın olanlarından edinmek olmalıdır.
Bunun sana maliyeti 50 ila 100 tl civarında olacaktır... Mevcut ekran kartın nedir bilmiyorum ama ortalama olarak bir hd6950 aldın mı işlem tamamdır...
Bu arkadaşa amd önermeyin hocam, hepimizi öldürür.
Bence sen bi 680 al, Nvidia'ya katkın olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: FilozofTR
quote:
Bunun sana maliyeti 50 ila 100 tl civarında olacaktır... Mevcut ekran kartın nedir bilmiyorum ama ortalama olarak bir hd6950 aldın mı işlem tamamdır...
Bence sen bi 680 al, Nvidia'ya katkın olsun.
arkadaşım bilip bilmeden konuşma daha önce amd kartlardaki problemlerden dolayı amd önermeyin dedim haddini bil
-
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
Bende e8400 işlemci ve HD6850 var.
Herhangi bir darboğaz olmadı
bf3 multide???
gerçi darboğazın genişliğine bağlı... bf3 multide 720p high da 40 fps alırsınız... i5 2500 k da 50 fps yani...
dual core desen(benimkinden) 35 fps... düşnce 25 ohh -
E8400 yerine uygun Q9450/9550/9650 bulursanız daha iyi olur. Komple sistemi değiştirmenize gerek kalmaz. Ama dediğim gibi uygun. 300TL 400TL fiyata da Q9XX serisi 2.el işlemci alınmaz. Alınsaydı daha 2500k yeni çıktığında P45 deluxe ve OCZ reaperx ram ile E8500 kullandığım sistemi satmazdım. Aslında sadece 200TL maliyeti vardı ama 2500k fiyatına Q9650 bana ters gelmişti.
200TL seviyelerinde 6 cahce'li Q9450 bulursanız E8400'ü de 2. el satarak mantıklı bir upgrade yapmış olursunuz. Ancak eski oyunlarda E8400'ün peformansını aramayın. Daha ziyade DX11 destekli oyunların bazılarında 4 çekirdeğin farkı olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: setek01
E8400 yerine uygun Q9450/9550/9650 bulursanız daha iyi olur. Komple sistemi değiştirmenize gerek kalmaz. Ama dediğim gibi uygun. 300TL 400TL fiyata da Q9XX serisi 2.el işlemci alınmaz. Alınsaydı daha 2500k yeni çıktığında P45 deluxe ve OCZ reaperx ram ile E8500 kullandığım sistemi satmazdım. Aslında sadece 200TL maliyeti vardı ama 2500k fiyatına Q9650 bana ters gelmişti.
200TL seviyelerinde 6 cahce'li Q9450 bulursanız E8400'ü de 2. el satarak mantıklı bir upgrade yapmış olursunuz. Ancak eski oyunlarda E8400'ün peformansını aramayın. Daha ziyade DX11 destekli oyunların bazılarında 4 çekirdeğin farkı olacaktır.
kesinlikle -
quote:
Orijinalden alıntı: Micro 1618
quote:
Orijinalden alıntı: FilozofTR
quote:
Bence sen bi 680 al, Nvidia'ya katkın olsun.
arkadaşım bilip bilmeden konuşma daha önce amd kartlardaki problemlerden dolayı amd önermeyin dedim haddini bil
adam kavga etmek için konu açmış zaten.
-
şu arkadaşlar konudan çıkarsa iyi olur ne zaman adam akıllı cevap aradığım sorular sorsam böyle adamlar çıkıyor hayyy......... diyorum
basit bir soru işte sadece ati kart önerme bu kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X