Şimdi Ara

E8400 Default enaz hangi Voltajda çalışır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oc siz defaultta iken bu cpu kaç voltajla çalışır. Böyle bir standart varmı.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Oc siz defaultta iken bu cpu kaç voltajla çalışır. Böyle bir standart varmı.

Soru biraz acayip olmuş, normal kaç volttamı çalıştığını soruyorsunuz?

Oc siz defaultta iken bu cpu kaç voltajla çalışır. Böyle bir standart varmı.

bencede garip olmuş soru :)
    Default tinda aşasına inmemesi gerekir voltaj
    yüksek voltaj sorun yaratmaz ama düşük voltaj sorun yaratır işlemciye:)
  • Biraz daha açıklayayım;

Şuan bu cpuyu 3.0ghz da (default yani) 1.15 voltaj vererek çalıştırıyorum cpunun fazla ısınmaması için. Normalde bu cpu 1.25de çalışıyor. Yani 1.10 yada 1.05 gibi voltaj versek çalışırmı. Deneme yoluyla bulunur mutlaka ama işte bu cpu en az şu voltajda çalışır gibi birşeyi varmı. Bilmem anlatabildimmi ?

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • ee denesene işte calışır
  • Default değeri 1.22V dur. Daha aşağıya çekersen muhtemelen tam yükte sorun verecektir. Bir de meraktan soruyorum, işlemciyi fansız felan mı çalıştırıyorsun? Çünkü stok fanla, çok daha yüksek voltaj da bile bir ısı sorunu yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordsMan -- 9 Mart 2008; 22:46:36 >

Biraz daha açıklayayım;

Şuan bu cpuyu 3.0ghz da (default yani) 1.15 voltaj vererek çalıştırıyorum cpunun fazla ısınmaması için. Normalde bu cpu 1.25de çalışıyor. Yani 1.10 yada 1.05 gibi voltaj versek çalışırmı. Deneme yoluyla bulunur mutlaka ama işte bu cpu en az şu voltajda çalışır gibi birşeyi varmı. Bilmem anlatabildimmi ?

valla bende ısı probleminden dolayı 0.9 lara kadar düşürmüştüm hata verdi ayrı konu cpu 1.00 hatasız çalıştı
    İ5 14600KF*MSI B760 TOMAHAWK* SAPPHİRE 7800XT PULSE*PATRİOT VİPER 2x16 GB 6400 MHZ DDR5 *1 TB KİOXİA G2 PLUS *NZXT H5 FLOW* THERMALRİGHT PHANTOM SPİRİT 120 EVO CPU COOLER *HİGH POWER ELİTE 750W *GIGABYTE 23.8" G24F-2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.