Şimdi Ara

E30 vites kolunda aşırı boşluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler abilerim arkadaşlarım. Dün aldığım aracın (1989 e30) vitesinde aşırı dercede bi boşluk var. Hepsi sorunsuz çalışıyor fakat boşta veya vitesde de olsa her yöne gidip geliyo oynadığımda. Bu sorun nerden gelebilir ? Birçok konuyu inceledim fakat benim gibi olana rastlamadım . Bunu yaptırmasam ileride bir sorunu olur mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sat bi an önce
  • iyi bi usta bulmalısın. bu arada satma

• Vites koluna bağlı yay gevşemiştir.
  • çanak dağıtacağına delalet fazla masrafı yok bence yaptır dağıtırsan yolun ortasında kalırsın balata yaka yaka herhangi bir vitese geçirip sanayi yolunu tutarsın
  • Satmam zaten hevesimi alasıya kadar
    Bana yaklaşık ne kadar maal olur tahminen. Ufak bi gevşeme veya vida aşınması falan diye düşünüyorum diğer konular göz önünde bulundurunca

• Aynen hocam yarın sanayideyim zaten bikaç eksiği tamamlicam onu da göstereyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vites çanağındaki değiştirin çok pahalı bir parça değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Selo3803

Satmam zaten hevesimi alasıya kadar
    Bana yaklaşık ne kadar maal olur tahminen. Ufak bi gevşeme veya vida aşınması falan diye düşünüyorum diğer konular göz önünde bulundurunca

Çok pahalı olacağını sanmıyorum işi bilen bir BMW ustasına gösterin anında teşhis eder.

• vites kolu tamir takimi ile bosluklari aldirman lazim. 300-400 gibi bir masrafi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

vites kolu tamir takimi ile bosluklari aldirman lazim. 300-400 gibi bir masrafi olur

arkadaşın dediği doğru ama fiyatını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozcan

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

vites kolu tamir takimi ile bosluklari aldirman lazim. 300-400 gibi bir masrafi olur

arkadaşın dediği doğru ama fiyatını bilmiyorum

Tamir takımı değil de,fiber,plastik bir parça oluyor orda.40-50 lira civarı diye düşünüyorum.İşçilik ne olur bilemem.

@Karbon 12 Hocam bilir en iyi sanırım.
  • tamam işte tamir takımı kardeşim malzemenin içeriğine girmene gerek yok tamir takımı diyince fiber plastik vs olucak diye bir konu yok mesleğim bu benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozcan -- 17 Mart 2016; 0:32:53 >
  • Çok sorun etme basit bir iş.

• Komple kit olarak mı satılıyor sadece yoksa sadece gerekenler biryerlerden temin edilebilir mi ?

• Herkese cevaplar için teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozcan

tamam işte tamir takımı kardeşim malzemenin içeriğine girmene gerek yok tamir takımı diyince fiber plastik vs olucak diye bir konu yok mesleğim bu benim

Affola hocam o halde.Geçen kendi aracımızda oldu aynısı.Araştırınca ayrı ayrı bahsedildiğini gördüm açıkçası ondan böyle kesin konuştum,iyi geceler iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Selo3803

Komple kit olarak mı satılıyor sadece yoksa sadece gerekenler biryerlerden temin edilebilir mi ?

valla bana sorarsan sen ustana soyle o halletsin herseyi derim.. yani sen parcalari alip ustanin eline verirsen oda sana fazla iscilik yazar ama parcaciya tamir takimi(kiti) dersen verirler. Ayni sorun benim e36da var bu haftasonu yapilacak. Bide sana tavsiyem sanziman kulaginida(takoz) degistir.

• Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    BMW'de tecrübeli arkadaşlar var. Eski mekanizmalarda teller de boşluk yapabiliyor. Bence cevap verilmiş.
  • Cevaplar için sağolun yarın gideceğim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.