Şimdi Ara

E-ticaret mağazalarının Amazon Türkiye’ye entegrasyonu başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
7
Favori
19.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazaların yarısı ilk 3 ayda suspend'e düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaş gel. dolar 5.4 oldu.
  • Geçmiş olsun gelse de olmaz artık

Bu kürdan hiçbir şey alınmaz

• bu başlığı şöyle güncelleyecekleri günü bekliyorum.
    E-ticaret mağazalarının Amazon Türkiye’ye entegrasyonu başlamadan bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf Amazon Basics ürünlerini satsalar yeter. Bu kadar düşük fiyata bu kadar kaliteli fason ürün başka yerde görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

bu başlığı şöyle güncelleyecekleri günü bekliyorum.
    E-ticaret mağazalarının Amazon Türkiye’ye entegrasyonu başlamadan bitti.
    Şimdiki fikrin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

yavaş gel. dolar 5.4 oldu.
    Vallahi geldi 😂😂

• E ticaret magazaları Amazon'a pek entegre olmadılar hatta Amazon'u kendilerine benzettiler. Yani Amazon bizim buralara uyum sagladı.
  • türkiye deki n11, hepsiburada, gittigidiyor vb siteler gibi olacaksa hiç gelmesinler.
    bize "türkiye de olmayan ürünleri getiren, yurtdışındaki ürünleri daha ucuza getiren" firma gerekli.
    amazon dan beklediğim...mesela ben amerika amazon dan sipariş verdim. benim verdiğim siparişler ve diğer bütün siparişler amerika dan amazon aracılığıyla getirilip türkiye de dağıtılacak. yani kargo ve masraf azaltılacak.
    bunu yaparlarsa amazon dan ürün alırım. n11,hepsiburada ve gittigidiyor gibi olacaksa çok tutulmaz.

ekleme:biraz önce amazon.com.tr ye baktım. n11,hepsiburada gibi sitelerden bir farkı yok. ben tv için baktım. türkiye de satılmayıp amazon da satılan ürün var mı dedim ama bulamadım. yine herkesin sattığı ürünler. regal,axen,grundig vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 23 Eylül 2018; 7:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

türkiye deki n11, hepsiburada, gittigidiyor vb siteler gibi olacaksa hiç gelmesinler.
    bize "türkiye de olmayan ürünleri getiren, yurtdışındaki ürünleri daha ucuza getiren" firma gerekli.
    amazon dan beklediğim...mesela ben amerika amazon dan sipariş verdim. benim verdiğim siparişler ve diğer bütün siparişler amerika dan amazon aracılığıyla getirilip türkiye de dağıtılacak. yani kargo ve masraf azaltılacak.
    bunu yaparlarsa amazon dan ürün alırım. n11,hepsiburada ve gittigidiyor gibi olacaksa çok tutulmaz.

ekleme:biraz önce amazon.com.tr ye baktım. n11,hepsiburada gibi sitelerden bir farkı yok. ben tv için baktım. türkiye de satılmayıp amazon da satılan ürün var mı dedim ama bulamadım. yine herkesin sattığı ürünler. regal,axen,grundig vb.
    Yurtdışındaki ürünleri de artık ucuza getiremezler.Dolar almış başını gitmiş.Bence bundan sonra sadece tek tük anlık indirim olabilir.Fiyatlarda süper bir fark olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Yurtdışındaki ürünleri de artık ucuza getiremezler.Dolar almış başını gitmiş.Bence bundan sonra sadece tek tük anlık indirim olabilir.Fiyatlarda süper bir fark olmaz.

Alıntıları Göster
    ucuza getirmelerinden ziyade ben türkiye de satılmayan tv gibi ürünleri getirmelerini istemiştim. mesela ben 2017 model samsung 49q7f almayı düşünüyorum. yurtdışından sipariş verip buraya getirilmesini istiyorum. olmayacak galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Sırf Amazon Basics ürünlerini satsalar yeter. Bu kadar düşük fiyata bu kadar kaliteli fason ürün başka yerde görmedim.
    ALEXA PLAY DESPACITO!

Hangi ürünleri alırdınız? Pek bilgim yok soruyorum.
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Şarj edilebilir AA pil ve küçük elektronik eşyalar el çantasını almıştım, fotoğraf çantası ve flaş gibi ürünlerini de takip etmekteyim. Adamların ürün yelpazeleri öylesine geniş ki mobilyadan mutfak eşyasına kablodan oto paspasına kadar birçok ürünü var. Hepsi de belli kalitede ve son derece uygun fiyatlarda.

Edit:https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=amazon+basics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 25 Eylül 2018; 8:29:31 >
  • Amazon Türkiye'de Amazon Avrupaki firmalar da satış yapacak mı? Yapmayacaksa hiçbir anlamı yok, zaten hepsiburada'mız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

Adam DH ölücüleri ile bir tanışsın bakalım , Amerikanlara rahmet okuturuz
    Sen öyle san.

Bizim ölücülüğü ABD forumlarından birinde anlattım birinin cevabı aynen şu

"Bu hiçbir şey. Üniversite yıllarımda arkadaşlarla Bezos'u nekadar zarara uğratabiliriz diye yarış yapmıştık. Fiyatı 5 dolar ancak kargosu 10-15 dolar olan ürünleri ücretsiz kargoyla almıştık mesela"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

yavaş gel. dolar 5.4 oldu.
    Bayağı yavaş geldi, dolar 6

• Artan doviz piyasasında fırsatçı kapitalist güçlerin baskısının yüksek oranda hissedildiği şu Türkiye ticaret pazarında amazon.com'un fiyatlara etkisi ne kadar olacak merak ediyorum doğrusu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.