Şimdi Ara

E-ticaret mağazalarının Amazon Türkiye’ye entegrasyonu başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
7
Favori
19.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

ilk işim kindle almak olacak. 300 liraya satılan kindle ı burada 650 700 e iteliyorlar millete.
    ABD den kindle getirsem alirmisniz?
  • misterno5 M kullanıcısına yanıt
    Ürün bedeli+1000 tl öyle mi?
  • Katılmamak mümkün değil, her türlü pis oyunu yapar bunlar ve amazonu canından bezdirir. Kargom gelmedi bile der, içini açar paça çalar, daha düşünemediğimiz kimbilir neler yaparlar. Olan dürüst kullanıcıya olur.

Ancak yılbaşına faaliyete geçer, daha erkeni için heveslenmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 20 Temmuz 2018; 5:29:4 >
  • Şarj lı matkap sipariş ettim fakat adres numarası yazmamisim mesaj attım daha mesaj yolda iken aradılar bir tane gurbetçi kız aksanı ile hemen yardım edelim şöyle böyle dedi bi hoşuma gitti ki sormayın oturup kızla saatlerce sohbet emek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun için önce Türklerin biraz kaliteli olması lazım. Satıcılar çakal da, müşteriler namus timsali mi? İkisi de aynı toplumda yaşıyor. Tüm avantajları ve kampanyaları suistimal ederek sona erdiren bir milletiz. Amazon konusunda çok ümitlenmeyin.

• amazon daki fiyatlar kesinlikle diğer sitelerdeki fiyatlar gibi olacak. bizde ürün satıyoruz amazona türkiyedeki bayilere satış fiyatının aynısı.
  • Bazıları amazonu yabancı çalışanlarıyla gelecek zannediyor. Türkiye ye giren her firma Türkleşir. Ucuz oyunları yemezler (yemesinler zaten) fiyatlar uygun falan olmaz. Yinede ortama şenlik gelir. Biraz müşteri memnuniyeti olayını öğretse bizim şirketlere o bile yeter.
  • Herkes diline türklerin ahlaksızlığını çakallığını dolamış. Gençler kapıkuleden çıkın görün kim ahlaksız kim uyanık kim çakal. Dünyanın her yerinde aynı insan var. Batıda devlet gayrimeşru işleri cezalandırdığı için insanlar kaçınmaya çalışır. Yine de ne dolandırıcılıklar döner. Türkiye zamanla hukuk devleti olduğunda, suçlar cezalandırılmaya başlandığında bu toplumun ne kadar düzgün olduğunu göreceksiniz. Türkler, japonlar, koreliler dünyada sanal zincirlere (ahlak) en çok bağlı kalan toplumlardır. Bizdeki yozlaşma geçici. Tarihte de böyledir yabancı gezginlerin seyahatnamelerini okursanız görürsünüz.

Amazon başkasına benzemez adamın aklını alır. Yakında görürsünüz kim kimi dize getirecek. Bu Amazon Türkiye’yi kalkındırır. Nayloncu vurguncu apple’a ya da bestbuy’a benzemez. Apple zaten para içinde yüzüyor başı boş kaldı, geleceği de karanlık. Zorluda olanlar normal. Amazon ehlileştirilmezse bilimkurgu filmlerindeki diktatörlüğü kuracak dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 22 Temmuz 2018; 11:43:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Herkes diline türklerin ahlaksızlığını çakallığını dolamış. Gençler kapıkuleden çıkın görün kim ahlaksız kim uyanık kim çakal. Dünyanın her yerinde aynı insan var. Batıda devlet gayrimeşru işleri cezalandırdığı için insanlar kaçınmaya çalışır. Yine de ne dolandırıcılıklar döner. Türkiye zamanla hukuk devleti olduğunda, suçlar cezalandırılmaya başlandığında bu toplumun ne kadar düzgün olduğunu göreceksiniz. Türkler, japonlar, koreliler dünyada sanal zincirlere (ahlak) en çok bağlı kalan toplumlardır. Bizdeki yozlaşma geçici. Tarihte de böyledir yabancı gezginlerin seyahatnamelerini okursanız görürsünüz.

Amazon başkasına benzemez adamın aklını alır. Yakında görürsünüz kim kimi dize getirecek. Bu Amazon Türkiye’yi kalkındırır. Nayloncu vurguncu apple’a ya da bestbuy’a benzemez. Apple zaten para içinde yüzüyor başı boş kaldı, geleceği de karanlık. Zorluda olanlar normal. Amazon ehlileştirilmezse bilimkurgu filmlerindeki diktatörlüğü kuracak dünyada.
    Apple’ın mı geleceği karanlık?

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Apple-samsung, macOS-win kısır rekabeti yakında biter. Kendisi çok iyi, Rakip çok kötü olunca güzel para kazandı. Kasasındaki devasa nakit paraya güveniyor insanlar ama apple steve jobs sonrasında vizyon oluşturamadı. X’i gördük. 7-8 kopyasını gördük. Apple hanedanlık olacakken 20-30 yıllık bir dev olacak 2050’lere zor varır. Yakında rakip çıkar, yeni çip ve malzeme teknolojileri geliyor. İşletim sistemi üstünlüğünü de kıracaklar yakında. Bir zamanlar windows ne demekti insanlar unutuyor bu kadar abartmayın.

• Amazon uc kagit yapan bir musteriyi mimledi mi onu bir banlar, artik ne yapsa bir daha Amazonun musterisi bile olamaz. O yuzden cok fazla buyutmeyin bu dolandiricilik olaylarini. Amazon kendini korumasini bilir.
  • Amazon.de gibi olur umarım . Satın almak istediğim albümler var . Euro kurundan dolayı alamıyorum . 0.85 euroluk ikinci el bir ürün kargo ücreti ile 30 TL ye geliyor. Oysa Avrupa'da yaşayan biri hem kargo ücreti ödemiyor hemde ürünü 85 kuruş birime alıyor . Çok büyük kazık yiyoruz canımı sıkıyor açıkçası.

• İnsanların ceplerinde para mı kaldı sanki gelse ne gitse ne.

• quote:

Apple-samsung, macOS-win kısır rekabeti yakında biter. Kendisi çok iyi, Rakip çok kötü olunca güzel para kazandı. Kasasındaki devasa nakit paraya güveniyor insanlar ama apple steve jobs sonrasında vizyon oluşturamadı. X’i gördük. 7-8 kopyasını gördük. Apple hanedanlık olacakken 20-30 yıllık bir dev olacak 2050’lere zor varır. Yakında rakip çıkar, yeni çip ve malzeme teknolojileri geliyor. İşletim sistemi üstünlüğünü de kıracaklar yakında. Bir zamanlar windows ne demekti insanlar unutuyor bu kadar abartmayın.
    X kullanıyorum ve yenisi çıkana kadar bence daha iyisi yok. Tüm cihazlarınızla Apple ekosistemine girdiniz mi bir daha başka bir cihaz kullanamazsınız. İş yerine Dell in yeni 13” xps en üst modelleri alındı. Sistem ne kadar güçlü olursa olsun Windows tat vermiyor. Windows 10 kötü bir işletim sistemi değil ama bir Mac Os değil. Ayrıca Apple ürünlerndeki kalitenib yanına bile yaklaşan başka bir ürün tanımıyorum. Malzeme ve ortaya konan işçiliğin rakibi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Katılmamak mümkün değil, her türlü pis oyunu yapar bunlar ve amazonu canından bezdirir. Kargom gelmedi bile der, içini açar paça çalar, daha düşünemediğimiz kimbilir neler yaparlar. Olan dürüst kullanıcıya olur.

Ancak yılbaşına faaliyete geçer, daha erkeni için heveslenmeyin.
    Playstation 4 ilk amazon.com’da satışa çıktığında, Türkiye’den satın alan bazı kişilere (ben de dahil) ödediğimiz vergiyi iade yaptılar. İade sebebini şu an net hatırlamıyorum. Bu mevzu forumda duyulunca, iade alamayanlar amazon’a mail atıp, efendim filancaya ödediği vergiyi iade etmişsiniz biz de istiyoruz demeye başladıktan kısa bir süre sonra, amazon.com ülkemize Playstation 4 satışını kapattı.

Sebebi bu mailler midir bilinmez, bu da böyle yaşanmış bir olaydır. Paylaşmak istedim. :)

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Ben zaten bilgisayar-tablet-telefon güncel apple ürünleri kullanıyorum. İyi olduklarını da söyledim. Demek istediğim geleceği 7-8 sene önceki gibi “dünyaya hakim olacak” durumda değil giderek sıradanlaşıp nokia durumuna düşecek. Rekabet hala yok ama 2020’lerde rakipleri olacak. İlla windows olmak zorunda değil dünya farklı yerlere evriliyor. 2 ürünle değil vizyonla dev oldular. Baba öldü vizyon bitti. Amazon apple ile kıyaslanamayacak ölçüde güçlü bir kurum demek istedim.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Kargo da hatırlarsanız belki, g930 kulaklık için, normal kargo ücretsizdi. Uyanığın biri bunu fast olarak değiştirmiş ve kabul etmişler (fast in fiyatı çok daha tüksek biliyorsunuz) . Forum yıkıldı, herkes fast seçmiş, halbuki ben de aldım o zaman, normal kargo ile 7-8 gün de gelmişti, ne fark etti yani 3 gün önce kullanmaları :((

Bizim milletin çoğundan adam olmaz.
  • quote:

Ben zaten bilgisayar-tablet-telefon güncel apple ürünleri kullanıyorum. İyi olduklarını da söyledim. Demek istediğim geleceği 7-8 sene önceki gibi “dünyaya hakim olacak” durumda değil giderek sıradanlaşıp nokia durumuna düşecek. Rekabet hala yok ama 2020’lerde rakipleri olacak. İlla windows olmak zorunda değil dünya farklı yerlere evriliyor. 2 ürünle değil vizyonla dev oldular. Baba öldü vizyon bitti. Amazon apple ile kıyaslanamayacak ölçüde güçlü bir kurum demek istedim.
    Gelecekte Apple, Amazon ve Google’ın hiçbir şekilde güç kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Kişisel görüşüm bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: pirate_12

Bu mesaj silindi.
    Ne yapmışlar acaba

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.