Şimdi Ara

E-ticaret mağazalarının Amazon Türkiye’ye entegrasyonu başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
7
Favori
19.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan dropshipping yapan biri varsa PM atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak ne zaman gelecekler?

• aramızda ne kadar üçkağıtçı dalavereci oluğundan bahsedip amazon a acımaya başlayanlar da var, enteresan gerçekten. sanki bezos türkiye ye girerse üçkağıtçılarımız adamı batıracak gibi bir hava oluşmuş. aslında keşke batırsa 150 milyar dolar servetinin yarısını bizim üçkağıtçılar söğüşleyebilse bu sene cari açığı kapatıp bütçe fazlası verirdik ne güzel.
  • Türkiye'ye gelen şirketler Türkiye'deki şirketlere benzer o yüzden ümitlenmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 22 Temmuz 2018; 2:8:52 >
  • Amazon gelmiş neyime...
    https://www.youtube.com/watch?v=Ctoq8sRmtFQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli56 -- 22 Temmuz 2018; 12:47:55 >
  • Fiyatlar bizim kazıkçılar gibi olacaksa hiç gelme panpa

• benzeri gittigidiyor var komisyon aynı ne farkedecek, belki ikisi rekabet ederde biraz daha komisyon düşebilir, bu sayede ürün fiyatları düşebilir.

• Umarım lehimize güzel şeyler olur.

• Amazonun yurt dışındaki yüksek kalite ve müşteri memnuniyet oranıyla burada iş yapacağını sanmıyorum. Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan derler. Buradaki iş yapan firmalara (hepsiburada, gittigidiyor, vb.) bakacak onlara göre standartlarını belirleyecek bence. Bakın yurt dışındaki ebay ile gittigidiyor aynı standartta mı? Burada memnuniyet noktasında kendi tecrübelerime göre çıtayı biraz n11 yükseltti, onda bile müşteri yorumlarıyla oynanıyor deniyor
  • arkadaşlar fırma yabancı ancak calısanlar turk. bu sebeple bazı seyler ıcın cok heveslenmeyın.

ben de sektorunde dunyada lıder bır yabancı fırmada calısıyorum ancak mudurlerım turk oldugu ıcın hak adelet hukuk hak getıre.
  • apple bile ilk yılın sonlarında kaliteyi değiştirdi. Baktılar burada herkes telefon yeniletmeye kalkıyor.
    Şimdi gidince iyice esnaf gibi davranıyorlar.
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    İroni yapmıyorsanız bence psikolojik destek görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

İroni yaptığımı anlayamayacak durumda olmanız çok acı, bunun için size önerebileceğim bir kuruluş da yok maalesef, üzgünüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

İroni yaptığımı anlayamayacak durumda olmanız çok acı, bunun için size önerebileceğim bir kuruluş da yok maalesef, üzgünüm.

Alıntıları Göster
    Hocam öyle tipler gördü ki bu gözler forumda insan bi durup düşünmüyor değil ciddi mi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Hocam öyle tipler gördü ki bu gözler forumda insan bi durup düşünmüyor değil ciddi mi diye

haklısınız ama ne olursa olsun saygısızlık yapmasını gerektirmez. troll dahi olsam saygısızlık bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de 'den geçen sene alışveriş yaparken adresi yanlış girmişim yardım seçeneklerinde beni ara vardı tıklayıp telefon numaramı yazdığımda 30 saniye içinde evet yanlış duymadınız 30 saniye içinde aradılar.

Arayan da gurbetçi bir kardeşimizdi ben böyle bir hizmet görmedim.Umarım aynı kaliteyi Türkiye'ye entegre ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral1071

Amazon.de 'den geçen sene alışveriş yaparken adresi yanlış girmişim yardım seçeneklerinde beni ara vardı tıklayıp telefon numaramı yazdığımda 30 saniye içinde evet yanlış duymadınız 30 saniye içinde aradılar.

Arayan da gurbetçi bir kardeşimizdi ben böyle bir hizmet görmedim.Umarım aynı kaliteyi Türkiye'ye entegre ederler
    bu şans işidir hocam,
    bir dahakine belki de aramayacaklar hizmet kalitesi tek seferle ölçülemez,
    herkesin şikayetçi olduğu yurtiçi kargo ile ben 1 kere bile problem yaşamadım mesela.
  • Ee ne zaman açılacak? Bir senedir söylentisi var.

• 1- türkiyeye geliyorsa fiyatlar abd ve almanyadan ucuz olmalı ancak bizim distribütörler almanya gibi fiyat açıklayamaz. 6 bentleyden biri eksik olsun demezler.
    2- 30 gün koşulsuz iade seçeneği türkiyede olmalı ki bu da mümkün değil bizim Allahtan korkmaz faiz yemez müşteri kesimi(ironidir) ürünleri dibine kadar kullanır ben memnun kalmadım diyip 29. günde geri gönderir. yurtdışı olduğunda bu daha uğraştırıcı olduğundan en azından buna yeltenen sayısı az oluyor.
    3- bizim Allahtan korkmaz faiz yemez esnaf kesimi(ironidir) var birde. 8 kardeşten biri battımı diğerinin üstüne şirket açıp işe devam ederler. o yüzden amazon kendi sistemini türkiyede uygulayamaz.
    yani boşuna geliyor amazon us amazon de ile yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 14 Ağustos 2018; 12:45:42 >
  • arkasına bakmadan kaçar burası türkiye
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.