Şimdi Ara

e-Sim QR kodu ikinci kez kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene önce Vodafone'dan e-Sim almıştım. Şimdi telefon değiştirmem gerekiyor, QR kod elimde mevcut. Bu QR kodu kullanarak diğer telefona e-Sim'i tanımlayabilir miyim yoksa tekrar mı almam gerekir? Bazı yerlerde QR kod tek kullanımlık diyor bir bilgi karmaşası var.

Edit: Müşteri hizmetlerini aradım 2 farklı kişiyle konuştum ikisi de para verip tekrar alman gerek dedi. Sonra eski telefondan simi sildim QR kod ile yeni telefona ekledim kabul etti. Ülkede kimse işini doğru yapmıyor yaptığı işi bilmiyor. Google'dan gelen olursa diye güncelliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 11 Şubat 2025; 14:36:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden tek kullanımlıktı, şu an önceki cihazdan silerseniz ekleniyor ama bunun da bir sınırı var sanırım. Ancak cihaz kayıp çalıntı olursa yani e-sim profili silinmediyse yeni kod almanız gerekiyor.

e-Sim QR kodu ikinci kez kullanabilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Samsung Note 4 - Panasonic PtAe7000 - Denon 3313ci - Polk Rti A9 - Energy Cf-70 - Energy C-10 Center - Panasonic Aktif Sub - Klipch Aktif Sub - PopCorn Hour C200 - Raspberry Pi3 ve Kodi - Xbox 360 - Specta Perde - butkicker koltuk bas düzeneği
  • Ben turkcellde eSim kullaniyorum ve maalesef o 10 kere kullanim olayi fasa fiso. En azindan benim basimdan gecen durumda oyle oldu. İphone cihazda kullaniyorum ve hat birden bire gitmişti bana tanimlanan kare kodu okuttum ama etkinlestirme olmadi bayiiye gittim ve yeni kod cikartti ve bu sekilde etkinlestirme oldu. Turk isi bir durum iste herzaman ki gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Merak ettiğimden soruyorum e sim kullanmanızdaki amaç nedir acaba ? yani fiziksel sim ile farkı var mı çift sim kart kullanmadığım sürece gereksiz gibi görüyorum ama acaba bilmediğim bir farkı mı var

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.