Şimdi Ara

E Segmenti'ne Yeni Oyuncu: Citroen DS6 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: algebraic

Beğendirmeye çalıştığım yok, orası benim değil Citroen'in bileceği iş.

Başlıktaki resimlerde derginin adı yazıyor zaten.Yani resmiyet taşımadığı belli ama forumun genel sorunu bu, ilk mesaja eklenen fotoğraflara aracın asıl tasarımı gibi yorum yapılıyor.

O resimdekilerin cafcaflı bir tasarım olduğu ve ağır durmadığı bir gerçek, bu konuda size katılıyorum.Ben sadece DS6'nın taşıyacağı asıl çizgileri gösterdim.

Yoksa beğenip beğenmemeniz beni ilgilendirmez.

iyide sizin gösterdiğiniz resmide beğenmedim bu sefer video koydunuz (onuda izledim ve beğenmedim) bence çok iddialı bir tasarımı var tıpkı diğer ds modellerinde olduğu gibi ve ben bunu beğenmiyorum hocam.

• che970 C kullanıcısına yanıt
    Beğenip beğenmemek size kalmış, sadece yanlış resimlere bakıp yorumlamanızı istemedim.O yüzden açıklama yaptım.

Teşekkür ederim yorumlarınız için
  • Muazzam görünüyor.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Önce git C6 kullan bence,karşılaştırma yapabilmek için elinde bir şey olsun.İkincisi "Geçer." demedim "Yarışır." dedim.Konfor kavramı kapı kolundan ibaret zaten.C6 resmen insana havada gidiyormuş hissi veriyor.Burada benim bahsettiğim konfor işte bu.Eğer sen soğutmalı koltuklardan vs bahsediyorsan konumuzla alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 15 Şubat 2014; 18:17:28 >
  • O değil de VW niye Phaeton'u üretti o zaman? Zaten satmayacakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazım böyle bir araç,başarılı olsun olmasın...
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    Ok

• Dh kaldırım mühendisleri toplanmışlar yine. Şu aracı daha piyasaya çıkmadan çöp ilan edenler hepinize birden Yav He He

• Rahatsız olmaya gerek yok. Uygun fiyattan çıksın. Alinir tabi neden alınmasın. Gayet guzel araba. Gücüm yeterse E kasa alirim, yetmezse alirim bu arabayi binerim. Honda, toyota guzel bi araba çıkartır onu alirim. Bu ülkede kimse citroen' e binmiyor gibi yorumlar yapılıyor. Bir sürü insan peugeot, renault, citroen markalarını kullanıyor. Kullananlar memnun . forumlardan bilgi sahibi olanlar, yerin dibine sokuyor. Anlamak cok güç.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    OK
  • baya etkileyici olmuş
  • Motor, benzin, akü makü bilemeyeceğim ama tasarım 10 numara olmuş.
  • citroen premium olmaya koşuyor.
  • Gördüğüm en güzel tasarımlardan bir tanesi kesinlikle,mükemmel bir yapıt şu araca Başka Malum markaların logosunu koysalardı şuan farklı yorumlar vardı kesin ama iç tasarımı da görmek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Gördüğüm en güzel tasarımlardan bir tanesi kesinlikle,mükemmel bir yapıt şu araca Başka Malum markaların logosunu koysalardı şuan farklı yorumlar vardı kesin ama iç tasarımı da görmek lazım...

Her işin kolayına kaçıldığı, maliyet ayağına aynı hamurdan onlarca farklı modelin türetildiği şu zamanda adamlar oturup tasarım yapıyorlar.

Ama öyle copy-paste değil.Bildiğin tasarıma zaman ayırıyor adamlar.Beğenmeyen insanın bile özgün, aykırı ve modern bulduğu tasarımlar.

PSA ve Fiat Grubu olmasa ulaşılabilir ve genelgeçer otomobillerde tasarım namına hiçbir şey göremeyeceğiz.
  • konunun başında tasarımın kesin olmadığı ve varsayımlardan bahsedilmiş

akabinde gelen berbat iğrenç tarzı yorumlar sanki araç üretilmiş gibi yapılmış

sadece resimlere bakarak mı yorum yapılıyor nedir

ayrıca ben ne samsung iphone alırım ne de converse tiger tarzı ayakkabı giyerim. farklı şeyler piyasada olsun taraftarıyım. benim gibi düşünen çok insan vardır eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 15 Şubat 2014; 22:48:25 >
  • citoren deli şeyler yapıyor bu aralar ds5 ucubesinden sonra bu güzel olmuş
  • Citroen'in tasarımları saman alevi gibi parlayıp hemen sönüyor. Araca ilk bakan hemen bir off be tasarıma bak diyor ama kısa bir süre sonra ilk başta güzel geldiği kadar itici ve çirkin gözükmeye başlıyor.

Bunun nedeni ise adamların bir tasarım dili oturtamayışından kaynaklanıyor. Sadece piyasaya oynuyorlar, 5 para etmez arabaları jan janlı kıyafetlere büründürüp satmaya çalışıyorlar.

Başarılı bir tasarımda olmazsa olmazlar; özgün bir karakter ve rafinelik. Citroen'in ise hala bunlarla alakası yok...
  • Aracın tasarımı F segmenti gibi görünüyor. O sınıfta, kendi sınıfının üstü tasarım, iş görmüyor. Citroen/Peugeot bunu daha önce de denedi, Citroen C5/Peugeot 607, E segmentinde F segmenti tasarımla iş yapamadı.

Bir üst segmente ait görünmek, alt segmentlerde iş görür, C segmenti görnümlü C-Elysse/301, Linea, eski symbol, rapid, d segmenti görünümlü jetta, octavia, fluence gibi örnekler, tasarım sayesinde satıyor.

Arka kelebek cam, tüm görüntüyü F segmentine çeviriyor.
  • Citroen sağlam bir model Çıkarıyor DS6
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.