Şimdi Ara

E-OBD SCANNER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam yurtdışından E-obd scanner cihazı almak istiyorum yolda ince lpg ayarı yapabilmek için ... Her LPG ' cide bu cihaz yok geçen ayar yaptırdım , usta bu cihazı kullanarak yol ayarı yaptı bu alet ile LPg ayarı yapmak daha kolay sanırım ... Ancak kullanımı nasıl olacak bu konuda bilgisi olan var mı ? hangi değerlere bakarak ayar yapılacak ?

Amazon'dan almayı düşünüyorum ;

http://www.amazon.com/OTC-3109N-Trilingual-EOBD-Scan/dp/B00C2FKPCY/ref=sr_1_3?s=automotive&ie=UTF8&qid=1443817048&sr=1-3&keywords=EOBD+Scanner&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 2 Ekim 2015; 23:30:02 >

• up..
  • Bi cihazla ayar vs yapilmiyor..arizalari rpm hava akis yakit vs degerleri gormek icin kullaniliyor..bunu benzin degerlerini gormek icin kullanmistir fakat normalde zaten lpg cihazini bagladiktan sonra benzin degerlerini otomatik olarak pc de gormesi gerekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba,

Normal ayarı anladım da "yol ayarı" derken ne kast ediliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Hocam merhaba,

Normal ayarı anladım da "yol ayarı" derken ne kast ediliyor ?

Lpg ayarını yolda giderken yapmak , olması gereken bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

Bi cihazla ayar vs yapilmiyor..arizalari rpm hava akis yakit vs degerleri gormek icin kullaniliyor..bunu benzin degerlerini gormek icin kullanmistir fakat normalde zaten lpg cihazini bagladiktan sonra benzin degerlerini otomatik olarak pc de gormesi gerekiyordu.

O zaman widebant AFR gauge almak gerekiyor değil mi ? en garanti ve stabil LPG ayarı widebant AFR ile yapılıyor çünki
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

Bi cihazla ayar vs yapilmiyor..arizalari rpm hava akis yakit vs degerleri gormek icin kullaniliyor..bunu benzin degerlerini gormek icin kullanmistir fakat normalde zaten lpg cihazini bagladiktan sonra benzin degerlerini otomatik olarak pc de gormesi gerekiyordu.

O zaman widebant AFR gauge almak gerekiyor değil mi ? en garanti ve stabil LPG ayarı widebant AFR ile yapılıyor çünki

aracımda za vo li sistem mevcut..daha doğrusu zaten o pc de benzin değerini görmesi gerekiyor..şu kadar msde şu kadar püskürtme gibi..Ona göre ya birebir kalibrasyon yapacak olmaz ise yol ayarı yayıp % değeriyle oynayıp boğulma varmı performans nasıl tespit etmeli..Bence o kadar masrafın altına girmeyin..Eğer yaptırdığınız yerden randıman alamıyorsanız başka lpg ayarı yapan yere gitmenizi tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.