Şimdi Ara

E-Kitap okumak için tablet alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümümle ilgili ingilizce kitaplara genelde internet üzerinden pdf veya bookboon gibi sitelerden online olarak ulaşabiliyorum. Bilgisayar ekranında okumak çok yorucu oluyor. Elde tablet tarzı bir şey daha rahat olur diye düşündüm.

Siz ne dersiniz? Amazon kindle gibi ürünler sanırım online sitelere giriş yapıp kitaplara ulaşmamı sağlamıyor?

Tablet olarak Samsung galaxy tab A gibi 900-1000 liralık bir tablet önerir misiniz? Yoksa hiç değmez diyerek pc'den devam mı edeyim?

• Amazon Kindle vardı ona bir bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.

Ne pahalıymış bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.

Ben de öyledir dedim girmeden direkt alacaktim sasirdim gorunce

• Tabletten okuma mahvedersin gözleri.

Ya bir e kitap okuyucu al, onların ekranı göz bozmaz e-ink var. Normal kağıt gibi arkaplan var, mürekkep hareket eder. Normal tablette doğrudan ışık kaynağına bakarsın

Yada yazıcı al. Bi tık daha masraflı olabilir uzun vadede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 28 Ağustos 2020; 23:30:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece kitap için kesinlikle e-kitap okuyucu tercih ederdim. Tabletten de okunuyor o konuda sıkıntı yok ama pek tavsiye edilecek gibi değil. E-ink teknolojisi çok ayrı bir seviye.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Ama orda da kitapları okumak için satın alıyorsun sanırım?

• an agony A kullanıcısına yanıt
    E kitap okuyucuda e kitapları para ile satın almıyorlar mı? Nasıl oluyor?

• Hocam okuyacağınız kitap cinsine göre değişir. Edebiyat gibi bir bölüm okuyorsanız Kindle, Kobo, Calibre gibi e-ink teknolojisi kullanan tableter bakın ancak mühendislik tarzı okuyor iseniz neredeyse hiç kullanışlı olmaz çünkü tepki süreleri çok yavaş ve en ufak hareketinizde sayfayı komple yeniliyor bu nedenle ufacık kaydırasanız bile 2 3 saniye sürüyor değişimi görmeniz. Bildiğiniz gibi mühendislik/ders kitapları geniş ve genelde tablolar/şekiller içeriyor bu biraz sıkıntı çıkarabilir. Eğer mühendisilik okuyor iseniz normal tablet almak daha mantıklı kullanış açısından. Ayrıca e-ink tabletler normalden çok daha küçük oluyor ve büyükleri pahalı. Ben de yolda ders kitapları okumak için iPad tarzı tablet alacağım yakında, eşimin Kobo'su ile denedim ancak 1 sayfa okuyamadan kanser olup bıraktım.

• Bence alinir ben de düşünüyorum hatta

Arada youtube falan da izlersin hem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almazdim telefon kafidir. Günümüzdeki akıllı telefonlar zaten nerdeyse tablet büyüklüğünde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.