Şimdi Ara

E-ink tabletler ve dahası ( e-reader e-note çeşitleri ) incelemeleri ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şahsen e-kitap okuyucuları olarak ilk tanışıklığım Amerika da Amazon Kindle birkaç modelleriyle yıllarca haşır neşir olmaktayım . Yıllar sonrasında da Türkiye'de D&R dan aldığım Kobo su geçirmez arka aydınlatmalı daha büyük ekranlısı ile yıllarca kullanmaya devam ediyorum. Son yıllarda e-ink renkli ekran modellerindeki teknolojik gelişmeler hibrit ekranlı olmaları ile siyah beyaz modunda PPI piksel yoğunluğu 2 kat artması e-ink lerin zayıf yanları yıllara nazaran az da olsa geliştirilmesi ile hep radarımdadır.


    Günümüzde global başka ülkelerde dev tablet 13.3" Sony ile başlandı sonrasında ve öncesinde de tablet ama ekranı e-ink modeller birçok markaca üretilmişti . Japon Çin ve Ruslar meraklılar bu konularda ... Amerika gibi ülkelerde klasik kitap okuma ağır basıyor ama her çeşit e-ink li ürünler de vardır .



    Yeni fark ettim ki Türkiye'de klasik e-book / e-kitap okuyucularda kıpırdanma var. E-kitap çeşitliği satın alma filan pek zengin olmasa da var.


    Burada zamanla her türden bilgi inceleme vs toplanacaktır. Çoğunluğu İngilizce kaynaklardan olsa da az da olsa Türkiye pazarına giren firmaların ürünlerine de şahsen değineceğim.



    İngilizce incelemeleri yapan sitelerle başlamak isterim :


    Good e-Reader - E-Reader News and Reviews (goodereader.com)



    eWritable – e-ink tablet news and reviews





    Murat Gamsız'ın basit kutu açılışı olan cihaz fiyatı hariç dikkatimi çekiyor. İlerde detaylı incelemesini de merakla bekliyorum .



    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...Murat Gamsızyoutube
    Onyx Books'un Tab Ultra C pro tableti teste geldi. Ben kitap okurken siz de kutu açılışını izleyip tabletle tanışın :) Bu tablet renkli e-ink tabletlerden olduğundan ilginç bir ürün ve Android işletim sistemine sahip. Merak ettiklerinizi yorum alanında sorabilirsiniz. Kanalın büyümesi için katıldan destek olabilirsiniz! https://www.youtube.com/channel/UCJjRcV0NA2Nz16yWhdb1-uw/join Kanala Abone Ol► https://bit.ly/3lhqayo Twitter - https://twitter.com/Gamsizm Instagram - https://www.instagram.com/mgamsiz/ Facebook - https://www.facebook.com/muratgamsiz
    https://www.youtube.com/watch?v=584j_1OWJFI&feature=youtu.be


    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...Onyx Boox Türkiyeyoutube
    Tüm Onyx Boox E-Kitap Okuyucuları İçin: https://onyxboox.com.tr/ Merhaba Teknoloji Tutkunları! Bugün sizlerle beraber, piyasadaki en yenilikçi e-kitap okuyuculardan biri olan Tab Ultra C Pro'nun detaylı incelemesini yapıyoruz. Bu videoda, bu harika cihazın her bir özelliğini, avantajlarını ve kullanım deneyimini derinlemesine ele alacağız. 📌 Videoda Neler Var? Tab Ultra C Pro'nun Tasarımı: Modern ve şık tasarımı, ince yapısı ve hafifliği ile dikkat çekiyor. Ekran Kalitesi: Canlı renkler sunan yüksek çözünürlüklü ekranın detayları. Performans Analizi: Güçlü işlemcisi ve hızlı yanıt verme kabiliyeti. Kullanıcı Arayüzü: İntuitif ve kullanıcı dostu arayüzü, özelleştirme seçenekleri. Pil Ömrü: Uzun süreli kullanım için pil performansı ve şarj süresi. Bağlantı Özellikleri: Wi-Fi, Bluetooth ve diğer bağlantı seçenekleri. Ekstra Özellikler: Kamera kalitesi, ses sistemi ve dahili uygulamalar. 📌 Neden Tab Ultra C Pro? Tab Ultra C Pro, gelişmiş özellikleri ve yüksek performansı ile hem iş hem de eğlence amaçlı kullanım için ideal bir seçenek. E-kitap okuyucu dünyasında yeni bir çığır açan bu cihaz, hem verimlilik hem de çok yönlülük arayanlar için mükemmel bir tercih. 📌 Kimler İçin Uygun? Profesyoneller, öğrenciler, sanatçılar ve teknoloji meraklıları için ideal. Günlük kullanımdan profesyonel ihtiyaçlara kadar her türlü senaryoda yanınızda. 🔸 Boox'ta Ekran Yenileme Yöntemleri: https://www.youtube.com/watch?v=sh0c0i4eR-o 🔸Boox'ta Bölünmüş Görünüm Özelliği Nasıl Kullanılır: https://www.youtube.com/watch?v=_1X91a8c7nU 💯Boox'unuz İçin Shorts Videoları: 🔸Boox'unuz için Vazgeçilmez Olacak 5 Uygulama: https://youtu.be/oP5_j_nGKsM 🔸BOOX'a Türkçe Sözlük Nasıl Yüklenir?: https://youtu.be/JK8EztBh88g 🔸BooxDrop Nedir ve Nasıl Kullanılır?: https://youtu.be/EbRcyx6vImA 🔸Boox'ta Ekran Görüntüsü Almak: https://youtu.be/KUs7pNqcvPo 🔸Boox'unuz İçin 5 Yazı Tipi Önerisi: https://youtu.be/MtbYKKpH86g 🔸Boox'ta Ekran Kısa Yolları: https://youtu.be/WbdKNajyBPA 🔸Boox Palma ile İletişim Kurun: https://www.youtube.com/shorts/4ltSASZ4Ng8 🌐 Sosyal Ağlardan bizi takip edebilirsiniz: 📸 Instagram: https://www.instagram.com/onyxbooxturkey 🐦 Twitter: https://twitter.com/OnyxBooxTurkey 👥 Facebook: https://www.facebook.com/groups/1005853649498759 ❓ Sorularınız için videoya yorum bırakabilir veya bize aşağıdaki iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 📧 İletişim: https://onyxboox.com.tr/iletisim/ #OnyxBoox #EKitap #GözYormayanEkran #ekitapokuyucu
    https://www.youtube.com/watch?v=o-pe8vX3FJM&feature=youtu.be


    eOkuyucular — Rakuten Kobo eReader Store (kobobooks.com)





    Onyx Boox Türkiye - Dünyanın bir numaralı E-Kitap Okuyucusu!



    Güncel çeşitlikte Onyx Türkiye daha mantıklı görünmekte çeşit çeşit e-ink renkli siyah beyaz her türden özelliklerde var.




    Şirketlerle herhangi bir direk veya dolaylı bağım çıkarım yoktur. Başka konular da var ama belli markalara göre olsa da burada karma ele almak istiyorum .


    Yenilikler yeni ürünler bu başlık altında ele alacağım .








  • Satın aldığınız e-book / e-kitapları yasal olarak farklı kitap okuyucularında veya PC de veya telefonunuzda ve istediğiniz formatta dönüştürülmesi dahil herşeyi de anlatacağım .



    calibre - Download calibre (calibre-ebook.com)




    Derli toplu halini yakın zamanda yapacağım :


    DRM’li e-Pub Kitapları Kindle’da Okuma Yöntemi | Kindle için Faydalı Bilgiler (wordpress.com)



    Bir de Google dan da satın aldığınız kitapların da çıkartılmasından da bahsedeceğim.


    Elbette kendi satın aldıklarınızı başkalarına paylaşmayı önermem ama her koyun kendi bacağından asılır ...


    Google da geçmişte indirme sınırı cihaz sınırı filan sorunlarına karşı da Google müşteri temsilcisiyle sıfırlama ile e-book ları dışarı aktarmak yasal olarak mümkündür. Kindle veya başka kitap okuyucusundan okuyacağım demeniz Google Destek ekibine kafi olacaktır.




    En kullanışlısı elinizdeki cihaza göre ekran ve çözünürlüğüne göre optimize edilip dönüştürülmesini tavsiye ederim. Çoğu PDF açsa da kitaplar için dönüştürmeyi öneririm .









    GitHub - anezih/guncel-turkce-sozluk-kindle-kobo-stardict: TDK Güncel Türkçe Sözlük'ü PyGlossary aracılığıyla StarDict, Kobo dicthtml ve Kindle MOBI formatlarına çeviren bir Python betiği.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 21 Şubat 2024; 12:21:0 >




  • E Ink Spectra™ 6


    E Ink Spectra™ 6 and IGZO Technology Enable Sharp’s Next Generation Color ePoster



    E Ink Spectra™ 6 ve IGZO teknolojisi, Sharp'ın Yeni Nesil Renkli e-Poster'ini mümkün kılıyor

    Renkli elektronik kağıt ekran posteri, SHARP Tech-Day'de tanıtılacak ve en yeni E Ink renkli ePaper platformunu ve IGZO arka panelini eşleştirecek


    Smart Business Solutions BU Dijital Görüntüleme Çözümleri İş Birimi Başkanı, Sharp Genel Müdürü Kenichi Kimura, "E Ink'in yeni Spectra™ 6 renkli ePaper'ı ve IGZO teknolojimizle birlikte A2 boyutunda renkli elektronik kağıt ekran 'ePoster'i hızlı bir şekilde geliştirebildiğimiz için onur duyuyoruz" dedi. "ePoster, canlı bir renkli resim görüntüsü ve dar bir çerçeve tasarımı sunarken, aynı şeyi görüntülerken sıfır enerji tüketmenin çevre dostu performansını koruyor içerik. Poster endüstrisinde devrim yaratmak için E Ink ile yakın çalışmaya devam edeceğiz."






    Şimdilik en ideal renkli e-ink ( elektronik mürekkep ) teknolojisi Gallery 3




    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...



    E Ink Gallery 3'te siyah beyaz güncelleme süresi 350 milisaniyeye (ms), hızlı renk modu 500 ms'ye, standart renk modu 750-1000 ms'ye ve en iyi renk 1500 ms'de elde edildi. Bu, iki saniyelik siyah beyaz güncelleme süresine ve on saniyelik renkli güncellemelere sahip olan ilk nesil E Ink Gallery'ye göre önemli bir gelişmedir. Ek olarak, Gallery 3, siyah beyaz e-Okuyucularla eşit olarak, inç başına 300 piksel (ppi) geliştirilmiş çözünürlüğe ve 0-50 santigrat derece çalışma sıcaklığına sahiptir.


    E Ink Gallery 3 ayrıca siyah beyaz kalem girişini de destekleyecek, birkaç başka renk ve 30 ms'lik bir güncelleme süresi ile E Ink Gallery 3, E Ink'in mavi ışıkta güvenli bir görüntüleme deneyimi sunan yeni ComfortGaze™ ön ışığına sahip olacak.




    E Ink Brands





  • Advanced Color ePaper (ACeP) 



    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...




    13.3" E Ink Gallery

  • E-ink cihazları farklı kullanım amaçlarına göre çeşit çeşit :



    E Ink Products

  • Murat'in incelemelerine devam ediyoruz :




    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...Murat Gamsızyoutube
    Onyx'in E-Kitap okuyucuları, bu alanda bilinen ve sevilen cihazlar olarak e-kitap severlerin gündeminde. Ancak ben daha önce kullanma fırsatı bulamamıştım. Serinin en tepe ürünü Tab Ultra C Pro inceleme için elime ulaştı ve detaylı bir inceleme ile karşınızdayım. İş birlikli bir video olmamasına rağmen kendimi yasal olarak korumak için 'Onyx Türkiye işbirliği ile hazırlanmıştır' notumu düşeyim. #işbirliği Ürünün güncel fiyatı ve satın alma linki aşağıda. https://onyxboox.com.tr/urun/tab-ultra-c-pro/ Onyx Boox Tab Ultra C Pro, renkli E-Ink tablet-bilgisayar olarak öne çıkıyor. İşte bu cihazın özellikleri: Özelllikler (Siteden) Ekran: 10.3 inç Kaleido 3 E-Ink Carta HD 1200 ekranı bulunuyor. Bu ekran, gazete kağıdından ilham alarak tasarlanmış ve güneş ışığında parlama yapmıyor. Çözünürlük: Siyah-beyaz: 2480 x 1860 (300 ppi) Renkli: 1240 x 930 (150 ppi) Donanım: 2.8 GHz 8 çekirdekli işlemci ile güçlü performans sunuyor. 6 GB LPDDR4X RAM ve 128 GB UFS 3.1 depolama alanı ile işlerinizi kolaylaştırıyor. BOOX Super Refresh Teknolojisi sayesinde daha akıcı bir deneyim sağlıyor. Üretkenlik Özellikleri: Kalem Kullanımı: BOOX Pen 2 Pro Stylus, 4096 seviye basınç hassasiyeti ile not almak ve çizim yapmak için ideal. Bölünmüş Ekran: İş akışınızı kolaylaştırmak için bölünmüş ekran özelliği mevcut. MicroSD yuvası: Depolama alanını genişletmek için MicroSD kart desteği sunuyor. 24 format desteği: Farklı dosya formatlarını okuyabilirsiniz. Diğer Özellikler: Wi-Fi (2.4GHz + 5GHz) ve BT 5.0 bağlantısı ile internete kolayca erişebilirsiniz. CTM ile Ön Işık (Sıcak ve Soğuk): Rahat bir okuma deneyimi için aydınlatma seçenekleri mevcut. Kanalın büyümesi için katıldan destek olabilirsiniz! https://www.youtube.com/channel/UCJjRcV0NA2Nz16yWhdb1-uw/join Kanala Abone Ol► https://bit.ly/3lhqayo Twitter - https://twitter.com/Gamsizm Instagram - https://www.instagram.com/mgamsiz/ Facebook - https://www.facebook.com/muratgamsiz
    https://www.youtube.com/watch?v=Sk2F2CScJzU&feature=youtu.be




    Genel olarak hepsi icin gecerli olan bu tur e-ink lerde gunes isigi ne kada fazla ise ekranin kalitesi okunabilirligi rakiplerine gore fark atiyor ... Sahsen deneyimlemis birisi olarak ifade ederim. Plajda disarda kitap okumak veya bir belgeyi okumak onaylamak duzenlemek isaretler etmek sahada filan baya anlamlidir. Bu tur e-ink ler daha dayaniklidirlar ...

  • 2024 yılında EINK Carta 1300 ekranlı e-kitap okuyucular artacaktır. Eskimiş EINK Carta 1200 li e-book / e-kitap lardan uzak durun derim .




    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...Good e-Readeryoutube
    @duckhive very nicely pointed out to us that we uploaded the previous video at 720P for some reason. This is the RE-UPLOD in 4K~! Kindle scribe runs 1200, the iReader X3 runs 1300. This is going to be a showdown! Check out how they stack up! You can buy Carta 1300 here: https://goodereader.com/blog/product/ireader-smart-x3-digital-paper YOUTUBE MEMBER: Join the Good e-Reader Subscription Program! We would be happy for you to join in on the fun and get access to exclusive content. https://www.youtube.com/channel/UCHhy08xelXhKIOwgsFssaTQ/join PATREON: If you would like to support our channel, consider visiting our Patreon page: https://www.patreon.com/user?u=66421044&fan_landing=true FOLLOW PETER HERE: https://www.youtube.com/channel/UCj1obsMPKCPMCw203y3JYxw/ #kindle #amazon #eink #ereader #onyx boox #bigme #sony #fujitsu #quaderno #remarkable 2
    https://www.youtube.com/watch?v=dXV6gfXip90&feature=youtu.be






     iReader Smart X3


    SR11A





    iReader Smart X3 Digital Paper - Good e-Reader (goodereader.com)



    2023 yılından beridir var olan iReader Smart X3 " şuan için " en kalitelisi idealidir. Beklendiği gibi Android tabanlı ... Piyasada şuan kendisine en yakın olana tepkime de %20 artış ve kontrast değerinde de %20 artış dramatik bir yenilik sağlanmıştır. Yüksek ihtimalle diğer markalarda Carta 1300 lü yeni cihazlarını duyuracaklardır. Siyahlar daha siyah geçişler daha tepkisel atik .



    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...Good e-Readeryoutube
    Yes Carta 1300 is real, although no one from EINK seems to know. iReader Smart X3 has released the ONLY device with EINK Carta 1300 Let us know what you all think and stay tuned for the full review You can buy one here: https://goodereader.com/blog/product/ireader-smart-x3-digital-paper YOUTUBE MEMBER: Join the Good e-Reader Subscription Program! We would be happy for you to join in on the fun and get access to exclusive content. https://www.youtube.com/channel/UCHhy08xelXhKIOwgsFssaTQ/join PATREON: If you would like to support our channel, consider visiting our Patreon page: https://www.patreon.com/user?u=66421044&fan_landing=true FOLLOW PETER HERE: https://www.youtube.com/channel/UCj1obsMPKCPMCw203y3JYxw/ #kindle #amazon #eink #ereader #onyx boox #bigme #sony #fujitsu #quaderno #remarkable 2
    https://www.youtube.com/watch?v=HD41kTWLJjs&feature=youtu.be



    iReader Smart X3 with English – Find e-Reader Store (findereader.com)





    Dubai den de alınacaksa :


    iReader Smart X3 Digital Paper - Buy Online at Best Price in UAE - Qonooz





  • Daylight Tablet


    RLCD teknolojili e-ink e göre kitap okuma hariç birçok alanda bariz avantajları mevcut.


    Introducing new Daylight Tablet with e-paper like LivePaper display - Good e-Reader (goodereader.com)






    Ön ışığı var ama mavi ışık yaymıyor veya PWM'ye sahip değil. 60 Hz  ( 60 fps ile 120 fps arasını desteklemekte) yenileme hızına sahip olacak. Tabletin özelliklerine gelince, 8 GB RAM ve 2.2 Ghz işlemciye sahip olacak ve Android 13'te çalışacak. Göz baş sorunları yapmayan akıcı bir ekranla geliyor.




    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...





    Önsipariş için 799 Amerikan Doları ile MAYIS 2024 te satışta olacaktır erkenden şimdiden verilebilir adresi de :


    Daylight Computer Co.




    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...ePaper E-ink eReader -Webtoolo comyoutube
    Article version- https://webtoolo.com/eink-rlcd/daylight-tablet-specs-release/ Check out this upcoming relective tablet from the Daylight Company Co
    https://www.youtube.com/watch?v=ESfLrSaxYyY&feature=youtu.be




    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...ePaper E-ink eReader -Webtoolo comyoutube
    Article version- https://webtoolo.com/eink-rlcd/daylight-tablet-specs-release/ Showing the differences between LivePaper and e-ink. Daylight tablet vs Remarkable, Boox Note air and Kindle
    https://www.youtube.com/watch?v=hrQ1HZulj-Y&feature=youtu.be

    Daylight Tablet RLCD - Specs, Price, Release Date, 1st Look - Webtoolo





    Daha fazla RLCD li cihazlar için :


    eReader Finder Comparison 2024 Eink RLCD - Webtoolo







    İlginç ürünler ile 2024 te daha fazla ve daha çeşitli ürünler bizi bekliyor .





  • E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...
    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...


    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...Koboyoutube
    As if Kobo Clara couldn’t get any better, our perfect 6" eReader just levelled up with all-new colour. Say goodbye to grey, and take the leap into digital reading with a glare-free, distraction-free colour experience. Give paper some competition, and see just how colourful your library can be—on one compact, lightweight device packed with features. Explore colour inside and out, with illustrations and imagery that truly bring colour to your reading life.
    https://www.youtube.com/watch?v=yE8I3ip1QSI&feature=youtu.be




    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...Koboyoutube
    Get your first peek at the ALL-NEW Kobo Clara Colour with us. If you cannot wait to get your hands on this one, you are not alone!! #unboxing #asmr
    https://www.youtube.com/watch?v=0CKRb2AvCyk&feature=youtu.be






    6” renkli E Ink Kaleido™ 3 ekran

    Su Geçirmezlik

    Kobo Sesli Kitapları Dinleyin




    Türkiye'de resmi garantili olarak 30 Nisan’da kullanıma sunulacak.




    Kobo Clara Colour — Rakuten Kobo eReader Store (kobobooks.com)



    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...


    Teknik Özellikler


    Ekran

    FastGLR ve Karanlık Mod özellikli 6” E Ink Kaleido™ 3 ekran

    1448 x 1072

    300 PPI: siyah-beyaz içerik

    150 PPI: renkli içerik

    Depolama

    16 GB

    CPU

    Çift 2,0 GHz

    Bağlantı

    WiFi 802.11 ac/b/g/n (çift bant, 2,4 ve 5 GHz), Bluetooth® kablosuz teknolojisi ve USB-C

    Pil

    1500 mAh, haftalarca süren pil ömrü*

    *E-Kitap Okuyucunun tek bir şarjı, ön ışık %30 parlaklık seviyesinde ve WiFi ile Bluetooth® kablosuz teknolojisi kapalı haldeyken günde 30 dakikalık okuma süresi varsayıldığında 42 güne kadar dayanır.

    Su Geçirmezlik

    IPX8 - 2 metre derinliğindeki suda 60 dakikaya kadar

    Ön Işık

    ComfortLight PRO – mavi ışık azaltma için ayarlanabilir parlaklık ve renk sıcaklığı

    Özelleştirilebilirlik

    iType: 13 farklı yazı tipi ve 50’nin üzerinde yazı karakteri stili

    Boyutlar

    112 x 160 x 9,2 mm

    Ağırlık

    174 g

    Gerçek boyut ve ağırlık yapılandırmaya ve üretim sürecine göre farklılık gösterebilir.

    Desteklenen Formatlar

    Orijinal olarak 15 dosya biçimi desteklenir (EPUB, EPUB3, FlePub, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR)

    Kobo Sesli Kitaplar**

    **Sesli kitaplar sadece belirli ülkelerde mevcuttur. Bluetooth® kablosuz kulaklık veya hoparlör gereklidir.

    Diller

    Kobo e-kitap okuyucular İngilizce, Fransızca, Fransızca (Kanada), Almanca, İspanyolca, İspanyolca (Meksika), İtalyanca, Katalanca, Portekizce, Portekizce (Brezilya), Felemenkçe, Danca, İsveççe, Fince, Norveççe, Türkçe, Japonca, Geleneksel Çince, Lehçe, Romence ve Çekçe dillerini destekler.







    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...Faiz Alyyoutube
    Rakuten Kobo’s first color e-readers, Kobo Libra Colour and Kobo Clara Colour, are here! Both use E Ink’s latest Kaledio color screen technology. In today’s video, I will unbox both for you! Be sure to LIKE and subscribe! @RakutenSec @KoboBooks #Kobo #ereader #ebooks #ebookreader Kindle Scribe vs iPad | Which is the better note taking device? https://youtu.be/bFO6bNW14sQ iPad vs Kindle | Which is Better for Reading Books? https://youtu.be/NlfDtXEtoLE iPad Mini 6 Is The Perfect E-Reader | 5 REASONS https://youtu.be/I8eNd2vWYRc Also follow me 📷 Instagram - https://www.instagram.com/thefaizaly/ ☕️ Wanna say thanks? https://www.buymeacoffee.com/faizaly For business inquiries/sponsorships email me at faizsaly@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=SV_seqIScYU&feature=youtu.be




  • PocketBook Era Color


    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...PocketBookyoutube
    PocketBook Era Color 7” color E Ink screen The 7-inch eye-safe color screen, based on the latest E Ink Kaleido™ 3 technology, provides a 50% enhancement in color e-page resolution and PPI SMARTlight The adaptive SMARTlight feature enables users to choose between warm or cool frontlight tones for optimal reading comfort Design and portability With brilliant design and compactness, Era Color stands out as an ideal companion for colorful reading experiences both at home and on the go Side control panel Enjoy additional reading comfort with side control buttons, while the G-sensor ensures equal convenience for both right- and left-handed users Speaker and Bluetooth Era Color supports 6 audio formats and offers extensive audio capabilities: listen to audiobooks via the built-in speaker or Bluetooth connection Text-to-Speech The feature converts any text file into an audio track, read aloud with a natural-sounding voice by the e-reader. Switch to listening anytime! Protected from water The IPX8-protected Era Color offers enhanced reading freedom, confidently enduring immersion in fresh water up to 2 meters deep for a full 60 minutes 25 formats support PocketBook Era Color supports all the most popular book and graphic formats, including CBR and CBZ comics and manga formats
    https://www.youtube.com/watch?v=7O77qi2H4yc&feature=youtu.be
  • PocketBook InkPad Eo


    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...PocketBookyoutube
    Your ultimate note-taking experience on a color screen! Big screen and stylus for the ultimate note-taking experience Camera for notes and sketches on photos Easy notes and file sharing via Wi-Fi and Send-by-Email feature Latest color E Ink screen – 50% better color image resolution Adaptive SMARTlight technology Stereo speaker and Bluetooth 5.0 for enjoying audio files Android 11 OS for using third-party apps Powerful Octa-Core processor for perfect efficiency
    https://www.youtube.com/watch?v=fm0G5yZ8ncw&feature=youtu.be
  • Selamlar hocam @smart1978


    Ben de bir tane alayım beni uzun yıllar götürsün istiyorum. Tablet mi almak mantıklı yoksa e reader mı? Audiobook özelliği hepsinde var mı? Almamı tavsiye edeceğiniz hangisi olurdu?


    Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prdxxxxx -- 20 Nisan 2024; 11:23:23 >
  • prdxxxxx kullanıcısına yanıt

    Beklentinize göre değişir. Ebat, renkli/ siyah beyaz / , Android li olanı veya olmayanlısı kalem destekli olanı olmayanlısı olarak baya bol kombinasyonlusu var.


    Türkiye'de resmi garantili mi alınacak yoksa yurtdışından Türkiye'de olmayanlardan mı olacak ...


    Türkiye de resmi gibi görünen ama aynı şekilde satış yapmayan yani yabancı ülkelerde ücretsiz hediye edilen ürünler Türkiye de edilmemesi bence cazipliği yoktur.




    Türkiye'de bu hediyeleri beraberinde vermiyorlar ve ayrıca satıyorlar! Dikkatinizi çekerim bu geçici kampanya değil bu ürün satışta olduğundan beri var !


    Bunlar toptan daha ucuza bu şekilde paket set olarak alıp Türkiye de bizlere hediye etmeyerek ayrı satışla kandırma veya kazıkladığına inanmaktayım ve görünenler de kaçarı yok yurtdışındaki gibi değiller.


    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...


    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...


    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...





    https://onyxboox.com.tr


    Ünvanı : Yunaks Teknoloji Ticaret Limited Şirketi

    Adresi : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 287. Sokak No: 7/25, Yenimahalle, ANKARA, 06200 Türkiye

    Telefon : +90 552 711 36 20

    E-posta : onyxbooxturkey@gmail.com


    Türkiye den alınan ürünler globalde veya diğer ülkelerde de garantisi Türkiye deki Türk bir şirketin resmi satıcısı diye ifade etmesi ama görünen de aynı şekilde satış yapmıyor oluşları bence şüphe oluşturdu.


    Mesafeli Satış Sözleşmesi - Onyx Boox Türkiye


    Türkiye yetkili satışı distribütör olduğunu beyan ediyor lakin iletişim için gmail hesabı kullanıyorlar. Resmi sitesi ise onxy demiyor boox diyor. Birileri de gider boox.com.tr domain i alırsa şaşırmam ! ...



    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...
    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...the official boox site
    The Official BOOX Site
    https://www.boox.com


    Burada Türkiye için bir açıklaması yok.


    Birçok ürün yelpazesi de yok ! Book Türkiye diye satılan ürünlerin arayüzü Android temelli olması ile Türkçe zorunlu geliyor.


    Paralel İthalat kendi garantileri sunuyorlar bence . Yedek parça servis ağı kendi inisiyatiflerinde olacaktır. Kullanıcı hatası veya garanti dışı demeleri gerekir.


    Garantili ürünler gerçek destek olarak Türkçe olarak Rakuten Koboo öneririm. Şahsen ilk e-ink cihazlarım Amazon Kindle dı sonrası Amazon Voyage tı en sonunda Koboo ya geçmiştim. Şuan yenilerine bakıyorum karar kılmadım yeni modeller şu aralar baya satışa çıkmış ve çıkıyor da. Yurtdışı alacağım veya resmi Türkiye garantili olanlarda Rakuten Koboo ürünlerine bakacağım.



    Belirtmek gerekirse herhangi bir marka kişi filan çıkarım hatırım filan yoktur. Bir son kullanıcı yani tüketici ilgili ve ilgili cihazlara sahip biri olarak bu başlığı açtım. Bu konuda forumda ciddi bir eksiklik var . Yabancı forumlar bolca var ve baya gelişmişler.







    Elimde 3 tane e-kitap okuyucusu var. Sanırım yazma odaklı şunu kullanacağım kendim için :


    Supernote Nomad – Ratta Supernote


    Bataryası hatta anakartı hatta dahili hafızası ki genelde micro SD hafıza kartı çıkartılabilir olarak üretiliyor. Bu marka beraberinde mini tornavida sı ile uzunca yıllar bataryası ölse de her parçası kolaylıka değiştirilebilir modüler olması ile dikkatimi çekti sanırım sizinki de. Kalem desteği de var hatta kendi kalemimizi bile yapabiliyoruz DIY kendin yap talimatları da var kendi sitelerinde. Güncelleme ve özellikler kullanıcı taleplerini ciddiye alarak sürekli geliştiriyorlar . Bu yönüyle de ciddi dikkatimi çekmiştir.


    Kalem destekli ama bataryası uzun olmayan biraz göreceli ağır MS Surface Windows 11 li olarak N-Trig kalemlisi de var ama biraz kaba ve ağır uzunca elde tutulamıyor ... Samsung Tabletlerim de var onlar da AMOLED ekran da ekran yanığı derdi ile S-Pen kalemi avantajı olsa da AMOLED not almalarda pek avantajlı değillerdir . Not almalarda filan arka plan genelde beyazdır yazılımsal olarak siyah seçilse de pek ideal değildir . Benzer şekilde yıllardır düzenli ve sürekli Note serisi S serisinde entegre S-Pen li Samsung telefonlarının da not almada biraz ufak kalıyor. Fold serisi var harici S-Pen onda da ekran özellikle iç ekranı pek sağlam değil ve AMOLED olması bence sakıncalı ...


    Benim için biraz portatif kalemli not alınabilecek sadece Supernote Nomad seçeneğini bıraktırmaktadır. Bu beklentilerime göre olandır.




    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...My Deep Guideyoutube
    GET "MMP" AND "MDO 2023" AT: https://www.mydeepguide.com/shop "MY DAILY ORGANIZER" PLAYLIST: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsSI9-gaSSmiE0R5fNTypaMAcJtozhGEu "MDG METING PLANNER" PLAYLIST: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsSI9-gaSSmi9ovT6Zx9rUv0BXZrwiTLh DISCORD SERVER INVITATION LINK: https://discord.gg/prRkwH5Wxp 0:00:00 Intro 0:02:20 Overview 0:06:23 Specifications 0:11:06 Design and Build Quality 0:24:21 Responsiveness 0:28:06 Image Quality 0:34:18 Battery 0:37:39 Pens 0:47:48 Flipbook Cover 0:52:41 System Overview 0:54:16 Calendar Overview 1:03:49 Reader Overview 1:19:29 Writing Experience 1:22:14 FeelWrite 2 1:30:38 Notebook Overview 1:41:07 Hyperlinked PDF Templates 1:44:24 Real-Time Recognition 1:44:59 Writing Example 1:45:56 Handwriting Recognition 1:47:47 Kindle App, Short Example 1:48:52 Conclusion: Cons 1:52:41 Conclusion: Pros 1:58:00 Conclusion: Summary #mydeepguide #supernote #a6x2 Well, the time has come to dive deep and check the latest Supernote device from Ratta, the A6X2 Nomad. And let's not mess around, it's absolutely fantastic! Grab a cup of coffee, snacks, sit back and relax, because it's a long one ;) Thank you for watching and if you liked the video, like and subscribe :) Subscribe & Support & Follow ------------------------------------------------------- PATREON: https://www.patreon.com/mydeepguide WEBSITE: https://www.mydeepguide.com INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mydeepguide/ TWITTER: https://twitter.com/MyDeepGuide FACEBOOK: https://www.facebook.com/MyDeepGuide -------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=0bUUuqb-nMw&feature=youtu.be


    E-ink tabletler ve dahası  ( e-reader e-note çeşitleri )  incelemeleri ...My Deep Guideyoutube
    GET "MMP" AND "MDO 2023" AT: https://www.mydeepguide.com/shop "MY DAILY ORGANIZER" PLAYLIST: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsSI9-gaSSmiE0R5fNTypaMAcJtozhGEu "MDG METING PLANNER" PLAYLIST: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsSI9-gaSSmi9ovT6Zx9rUv0BXZrwiTLh DISCORD SERVER INVITATION LINK: https://discord.gg/prRkwH5Wxp 00:00 Intro 00:31 Design and Ergonomics 02:22 Auto-Orientation 05:07 Dual Sliders 07:52 Headings and Links 10:10 PDFs as Notebooks 13:41 What Are Your Top 5 Features? #mydeepguide #supernote #nomad Last week I listed my 5 least favourite things about the A6X2. This week, it's time to address my top 5 favourites about this awesome little beast! :) Thank you for watching and if you liked the video, like and subscribe :) Subscribe & Support & Follow ------------------------------------------------------- PATREON: https://www.patreon.com/mydeepguide WEBSITE: https://www.mydeepguide.com INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mydeepguide/ TWITTER: https://twitter.com/MyDeepGuide FACEBOOK: https://www.facebook.com/MyDeepGuide -------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=52uPfsfnY9I&feature=youtu.be



    Özel bir kaplama ile hem mat görünümü hem de kalemi ekrana temas ettiğinde eski haline hemen dönen çökme eylemi ile sanki gerçek kağıt hissini sesle değil fiziksel olarak ta sağlatıyor. Özel yeni bir teknoloji ve rakiplerinde de bunu kullanan yoktur.



    Supernote A5 X/A6 X/Nomad Software Roadmap 2024 | Trello








    Türkiye'de gerçek garantili Rakuten Kobo un okuyucularını da tavsiye derim :


    Kobo.com Türkiye mağazasındasın - eKitaplar, eOkuyucular ve Okuma uygulamaları




    Ürün listeleri :

    eOkuyucular — Rakuten Kobo eReader Store (kobobooks.com)


    Kendi mağazalarından e-kitap ta satın alınabiliyor. Mağazalarından alınanları kendi cihazlarınız arasında dönüştürmeyle de kullanabilirsiniz.





    Onyxbook renkli olanları düşük çözünürlükte olmalarıyla renkli olmalarından pek keyif alınmayacaktır. gri tonlama da misal 300 ppi de iken renkli modda 150 ppi ile çözünürlük alansal olarak 4 kat düşüyor çeyreğine düşüyor.





  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Selam hocam cevabınız için teşekkür ederim. Yurtdışından alacağım.
  • prdxxxxx kullanıcısına yanıt

    Seçenekleriniz çok o halde . Şanlısınınız. Şimdiden hayırlı olsun.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.