Şimdi Ara

E Coupe & W205 C coupe & 4.20d kiyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese arkadaşlar, 2 yildir scirocco kullaniyorum fakat gerek sayisinin cok artmasindan gerek sikilmamdan dolayi bu siralar arabayi degistiemeyi dusunuyoruz insallah.Öncelikle benim icimde olan arac 4.20d gerek tasarimi spor olusu gerek dizel olmasiyla gozumde yeri apayri, scirocco yakit konusunda cok yipratti beni.Fakat gelelimki babam tam bir mercedes fanatigi ne yaptiysam onu 4 kasaya isindiramadim, ha alirim diyo alcagi arac 4.18i gran coupe diyor, bende tek kapiya oyle alistim ki tekrar tek kapi bi arac istiyorum.Evet E Coupe mukemmel bi arabagayet guclu spor fakat kasa epeydir ayni 3 yil once makyajlandi, sedan yeni kasa tanitildi, coupe'unda eli kulaginda artik.Yüzünün eskimesinden dolayi yanasmak istemiyorum, C coupe'a gelirsek ne biliyim kasaya tam alisamadim, bide benzinli olusu var aslinda benim istedigim dizel bi arac ama arada fiyat farki var biraz, siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?
    Şimdiden tesekkurler, herkese iyi aksamlar.
    NOT:Ciddi cevapliycak arkadaslar yazsin lutfen, en fazla 1 ay gibi bir zamanim var, arabayi aldiktan sonra insallah eklerim fotograf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Derdiniz bu olsun, derdinizi seveyim.
    2- Foruma fotograf eklemeyin.
    3- Siz kafanizda olayi bitirmissiniz. Bu dakikadan sonra yapacaginiz is babanizi BMW'ye ikna etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHOME -- 16 Mart 2016; 8:52:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.