Bildirim
e 6750 için anakart

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence 120 ytl daha ver Q6600 al. -
msi p35 neo-f mi önerirsiniz?
tabiki :=) -
Yorum yapmayım yaf sen karar ver ikisde aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 3 Eylül 2007; 19:15:47 > -
Yorum yapmayım yaf sen karar ver ikisde aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 3 Eylül 2007; 19:15:37 > -
bende aynı durumdayım :) e6750 işlemcime bu 2 karttan birini düşünüyorum ama henuz karar werebilmiş diilim.Bazıları ds3 al daha iyi diyolar ama ikiside hemen hemen aynı seviye kartlar. -
P35C DS3R -
p35 platinium aldım cok memnunum sistem son derece kararlı ve stabil calısıyor daha makinada herhangi bi performans sıkıntısı cekmedim tavsiye ederim neo fr de bundan cok eksik değil soğutmaları farklı denilebilir gei kalan büyük bi fark yok... -
sistem imzamda gerisini sen düşün artık ayrıca forumda incelemelerim de var istersen bak -
MSI P 35 Platinum. -
6750 için P35 ten aşagı bi board ta kullanmayın.İşlemciye yazık edersiniz...
Çünkü performansını P35 te buluyo...
Benimde 6750 im var.Ve ben P35-S3 te kullanıyorum.Ds3 e o akdar fazla para vermeye gerek yok.Sadece işlemci dışındaki kapasitörleri daha büyük oldugu için...
Hiç düşünmeden S3 derim.O.c. a yatkınlıgıylada 6750 yi üzmicek bi borad...
-
quote:
Orjinalden alıntı: fthkls
İntel c2d e 6750 için;
gigabyte ga 965p s3 mü
msi p35 neo-f mi önerirsiniz?
Gigabyte p35 ds3 öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: kalamalka*
Benimde 6750 im var.Ve ben P35-S3 te kullanıyorum.Ds3 e o akdar fazla para vermeye gerek yok.Sadece işlemci dışındaki kapasitörleri daha büyük oldugu için...
20$ fark için değmez ds3 alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Eylül 2007; 17:14:49 > -
bu zamandan sora hele 6x50 serisi bi işlemci için 965 chipli anakart alma bence...bearlake al..yani p35 chip -
quote:
Orjinalden alıntı: BuGrAx
P35C DS3R
+1 -
xfx 650i ultra yı da esgecme derim bence o fiat cok iyibir bord eski ds3 cü olama ragmen benden tam not aldı bu kart
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X