V15ve V12'de her iki pakette de fluffy mevcutmuş, benim hatam hocam. |
Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (44. sayfa)

-
-
Dün resmi sitelerinden taksitli v15 aldım bugün güvenlik nedenlerinden dolayı iptal edilmiştir diye mesaj geldi böyle saçma bişey olabilirmi.
Bankaya 9 taksit yansımış gelen iade yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenlik nedeniyle ne alakaymış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi bilemedim hocam banka güzelce çekti parayı 9 taksit bugünde böyle mesaj geldi. Mh ile 30 dk konuşmusumdur bana diyorki alan kişiyle kart kişi farklı olabilir yada telefonunuzun çerezlerini silin diye manasız şeyler söyledi.
Kartın sahibi ile alıcı kişi benim. Telefonda iphone 13 pm nasıl güvenlikmiş bende bilemedim.
Şikayet vara bir baktımki çogu kişi bundan muzdarip. Mh de diyor müşterilerimiz bu konudan şikayetçi diye. E ozaman neden yapmıyorsunuz
Al işte ettiği mağduriyetr bak stok bitti
Sanırım stok yok demenin kolay yolu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderiya komado -- 13 Ocak 2023; 21:46:46 >
Haberi geldi en az 6 bin tl zam var denildi.
Bulan alsın ucuzsa
Vay arkadaş adamlar 15000 tl ye süpürge satıyor ve yok satıyorlar stok yetiştiremiyorlar.
Vallahi tebrik ediyorum.
-
Stok geldiğinde alıyoruz güvenlik nedediyle iptal ediyorlar
Mediamarkt stok mevcut şu an. İlgilenenlerin bilgisine.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kim söylüyor kaynak nedir
Yalan haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi modeli mevcut
V15 mevcuttu. Kısa süre içinde tükenmiş.
Link atarmısın hocam ara ara yokluyalım
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dyson-v15-detect-absolute-kablosuz-şarjlı-dikey-süpürge-gri-1221775.html
-
Mağazada gördüm ben de bugün. 8-10 tane vardı. Önerir misiniz V8’i yoksa? Minimum hangi model almak gerek standart kullanım için?
Bilmiyorum ki, ben de stok varsa alsam mı diye düşünüyordum. Demek ki doğruymuş. Bilen bir arkadaş bizi aydınlatırsa güzel olur.
Biraz inceledim de şaka gibi bir süpürme süresi var. 5-10 dakikada sarjının tükendiğini yazan bir sürü kişi var. Dyson'un sitesinde yazdığı kadarıyla 40 dakika en uzun süreymiş. 5.5 saatte sarj oluyor bir de, ölme eşeğim ölme :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 15 Ocak 2023; 0:10:37 >
Değmez o zaman. Yine de kullanan yorumları değerli olur.
Ben Dyson V8 modelini aldım ve kullanıyorum. Almadan önce mağazada v15 ile V8 in en düşük modunu sonrada en yüksek modunu kiyasladim büyük bir fark göremedim. Tabiki kısa sureli deneyim çokta kayda değer bir şey değil.
Evimde bir adet kablolu bir adette robot süpürge var. Evim 130 m2. V8 den çok memnunum tek şarjda evin her yerini supurebiliyorum. En güçlü modda halı üzerinde ileri geri yapmak mümkün değil zaten halıyı kaldırıyor. Halıları alırken güçlü modda tek yönlü kullanıyorum. Parkelere geçince en küçük moduna alıyorum evin tamamını kısa bir sürede supurebiliyorum. Şarj konusunda hiç sıkıntı yaşamadım temizlik konusunda da muazzam. Ben iyiki V8 modelini almışım eviniz büyükse evcil hayvanınız vs varsa tek süpürge olarak kullanacaksanız daha üst modelini alabilirsiniz. Size kalmış tabiki de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X