Şimdi Ara

DYSON SÜPÜRGE TAVSİYESİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb. arkadaşlar süpürge almak istiyorumda bugun mm a gittik bizi ikna etti ordaki satıcı dyson almamıza fakat almadan çıktık ordan araştırmadan almak istemedim.istanbul bilişimdeki fiyatını görünce şok oldum aynı ürün mm de marmara forumun oradakinde 2.399 etiket teşhir ürünü varmış onu alırsak 1999 a bırakabilceklerini söyledi ve teşhir ürünün sadece 2 hafta felan kullanıldıgını bi sıkıntısının olmayacagı söylediler ben pek inanmadım normal üründen farkı olmasa nie o fiyata bıraksınlarki.. Neyse asıl sorum bütceyi biraz zorlayarak 1.500 liraya dyson dc52 Allergy Musclehead Care mı alalım 5 yıl parça garantisi sunuyorlar direk kırılmalarda değiştirdiklerini söylediler ve alanların memnun olup 32 yıldır kullananın oldugunu söylediler(firma 1993 te kurulmuş nasıl iş orasını anlamadım tabii) siz ne düşünüyorsunuz kullananlar yorum yapabilirmi tavsiye edermisiniz şikayetçi oldugununz durumlar neler iyi çekiyormu makina sesi çok yüksek 84 db çokmu gürültülü parça değişimini kolay yapılıyorlarmı yani biz haftada 2 süpürüyoruz 1 haftaya yeni parçanın gelmesi lazım bnm için yardımcı olursanız sevinirim tşkler.

• Teşhir ürün garanti kapsamındaysa arıza çıktığında genelde yenisini veriyorlar.Ama uzun süre kullanılacak,mesela 5-6 sene sonra teşhirde zorlandığı yerden arıza verebilir.
    Philips in dyson a rakip çıkardığı süpürgeleri inceliyorum ben de.
  • qazz42 kullanıcısına yanıt
    Ses açısından diğer toz torbasız modellere kıyasla nasıldır bilmiyorum ancak toz torbalı modellerle kıyaslarsak çok sesli olduğu kesin. Misal Electrolux USORIGINDB 65db ile en sessiz modellerden biridir. Siz 84db'i sormuşsunuz. Arada 19db var yani sizin yazdığınız modelin sesi USORIGINDB nin yaklaşık 9katıdır:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: myanemicnick

Teşhir ürün garanti kapsamındaysa arıza çıktığında genelde yenisini veriyorlar.Ama uzun süre kullanılacak,mesela 5-6 sene sonra teşhirde zorlandığı yerden arıza verebilir.
    Philips in dyson a rakip çıkardığı süpürgeleri inceliyorum ben de.

marathon var bnm bildiğim onlarında aksesuarda garantisi yok o kadar parayı biçtiktien sonra onu çıkartırlarda zaten süpürge kolu var güç ayarlamalı min 100 200 lira kırılıdmı geçmiş olsun şikayetvar da çok mesaj var onunla ilgili bende philipsten sogudum o yzden
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    dogrudur da mm de kullanırken nedense pek sesli glemedi bana şaşırdım ona adamada sordum cevap veremediydi o makinadamı sıkıntı vardı blmyrm
  • Peki neden Dyson?

İlle çoklu türbütik teknikle havayı tozdan ayıran toz torbasız bir süpürge arıyorsanız piyasada Dyson'un tekniğini kullanan ve Dyson modelelrinden daha başarılı olan başka markalar da var.

Sözgelimi Electrolux Ultra Captic...
  • izazen kullanıcısına yanıt
    dyson ın aksine onlarda kava çıkışını süzen hepa filtreler var buda makinanın yetersiz oldugunu gösteriyor bana göre dysonda filtre yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot süpürge tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O en son çıkan modelinde öyle, hâlâ satışta olan diğer modellerde sizce durum aynı mı?
  • bak bunu bilmiyordum
    o zaman elekcroluxlere de bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myanemicnick -- 10 Ocak 2015; 19:58:43 >
  • izazen kullanıcısına yanıt
    dc 52 de sünger kalkıyor son modelide bu zaten dyson ın bnm almaya karar verdiğim modelde bu zaten
  • DYSON DC 52 COMPLETE İLE DC52 MULTİFLOOR MODELLERİNİ TAVSİYE EDERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.