< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felid -- 13 Kasım 2020; 5:8:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felid -- 13 Kasım 2020; 5:8:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yeni süpürgeniz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Priz derdi olmadığı için evi süpürme işi çok hızlı yapılabiliyor. Bu inanlımaz bir rahatlık, deneyimlemeden bunu anlamak zor. Ben robot süpürgeyi paspaslama işinde daha başarılı olduğu bir model çıkardığı zaman alma niyetindeyim çünkü mevcut V11 süpürme işini iyi yapıyor. Alt katın günlük süpürme işi 15 dakikada bitiyor. Robot süpürge en azından paspaslama yapabilsin ki bana iş düşmesin. Bu arada Mart ayından beri evde çalışma düzenine geçtiğim ve hanım işe gittiği için evin temizliği bana kaldı :) Benim yükümü alacak bir robot süpürge bekliyorum :) |
| _____________________________ |
Hocam kompresor ile tam olarak nereye hava tutuyorsunuz acaba. Vaktiniz olduğunda fotoğrafını çekmeniz mümkün mü? |
|
Elbette, evdeyiz her daim :) Bir ara boost modunda, küçük başlıkla yatağınızı, yastığınızı ve sürekli oturduğunuz koltuğu süpürün. Haznenin içi krem renk alacak. O krem renk vücudumuzdan dökülen ölü deri ve akarlar olacaktır. Şeffaf hazineyi çıkarıp gördüğünüz her yere hava sıkabilirsiniz, yalnız maskeniz takılı olsun. ![]() ![]() ![]() Benim makinenin de temizlik zamanı gelmiş aslında :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 13 Kasım 2020; 13:49:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler Hocam zahmet oldu. |
|
Hocam 2 günlük kullanım sonucunda robot süpürge ile temizlik performansını karşılaştırdığımda şunları gördüm cihazın oldukça pratik olması dışında tabi. Sert zeminler de robot süpürgeden sonra sert zemin başlığı ile temizlik yaptığımda haznenin çok fazla dolmadığını gördüm. Dolan kısım muhtemelen robotun giremediği yerlerden kaynaklanıyor kapı arkaları vb. Halı da ise çok ciddi bir fark var robot halı da yüzeysel bir temizlik yapıyor yani halının tüylerini işte halıdaki benzer şeyleri alıyor ama robot geçtikten sonra halıyı turbo başlık ile otomatik modda çektiğimde kum gibi ince toz partiküllerinden ciddi anlamda çıktığını gördüm. Buradan demek istediğim ikisinin de yeri ayrı ama ikisini de öneriyorum :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 14 Kasım 2020; 9:21:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İyi günlerde kullanın Hocam. Bataryayı kullanım sonrası soğumaya bırakıp belirli bir süre geçtikten sonra şarja takmanız iyi olacaktır. Aynı zamanda bataryayı tamamen bitirmemeye çalışırsanız iyi olur. Bunun dışında önceki sayfalarda arkadaşlar süpürgeyi bir kaç ayda bir kompresor ile temizlediklerini belirtmişlerdi. |
|
@dropby23 yukarıda cevap vermiş. Ben çöp torbasına silkeleyerek boşaltıyorum. Kullanım sıklığına göre iki haftada bir filtreyi soğuk suyla yıkıyorum. Hazineyi sabunlu suyla yıkıyorum. Zahmetli olacak ama imkan varsa motor bölümüne dışarıda basınçlı hava tutulabilir. Sizin değil ama eşiniz yapsa daha uygun olur. Hava tutmak şart değil ancak basınçlı hava tutulursa müthiş toz çıkıyor. Makine güzelce temizleniyor. Dediğim gibi zahmetli bir iş. Filtreyi temiz tutmak motorun ömrünü uzatır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Saolun hocam.Burayi takip ediyorum denilenleri uygulucam tskler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam buradaki amaç döngü sayısının azaltılması, bataryanın ısınmasının engellenmesi, bataryadaki stresin azaltılması ve daha düşük akımla şarj edilmesinin sağlanmasıdır. Bataryayı %100'den başlatıp kesintisiz kullanıp şarja taktığınızda haliyle daha fazla ısınmasına sebep olacaksınız. |
|