Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.291
Cevap
224
Favori
1.032.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: dropby23

IYZICO/dyson.com.tr

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Asus RTX3080,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Rog PSU,Samsung 980 Pro 11 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma
  • Evet 4 lü paket halinde aldım.
    Yumuşak fırça ve sert fırça totalde 2 adet olmuş oldu. Yumuşak fırçanın birini tv ekranı için ayırdım. Sertlerin birini de harbi pis ve yağlı senaryolar için.

Düz başlığı bir kere bile kullanmadım. Minik turbo başlık varken bu düz başlık hiçbir işe yaramaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • V11 extra + 'da olan 2 aparat var sizce kullanışlı mıdır? Ayrı alamıyoruz sanırım bunları

Yüksek yerleri temizleme adaptörü

Kıvrılabilen Dar Alan Temizleme Aparatı

Lakin evde olmamama durumu bir kere daha olmadığından bu yaşadığım ertesi gün tekrar getirme durumu şubeyle mi alakalı yoksa marka politikasıyla mı alakalı yoksa büyük bir sitede oturduğum için zaten siteye hergün gelmeleriyle mi alakalı bilmiyorum.

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Selam,

Bu ürünler ayrıca satılıyor. 200 ile 270 tl arası fiyatlardan bulabilirsin internetten bakarsan.

Orijinalden alıntı: ucak2004

Selam,

Bu ürünler ayrıca satılıyor. 200 ile 270 tl arası fiyatlardan bulabilirsin internetten bakarsan.

Teşekkürler kablosuz ile uyumlu mu acaba bunlar bilginiz var mı?

• dyson kendi sitesinde v11 absolute + stoklarda yok tekrar ne zaman girer acaba?v11 dock hediyeliydi

Intel Core i7 12700KF,Asus Rog Strix Z690F,Asus RTX3080,Corsair 2*16 GB Platinum,Cooler Master TD500 Siyah Kasa,Asus 1000W Rog PSU,Samsung 980 Pro 11 TB SSD,LG 27GN950,Asus Rog 3*120 mm Sıvı Soğutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

dyson kendi sitesinde v11 absolute + stoklarda yok tekrar ne zaman girer acaba?v11 dock hediyeliydi

11.11'de yeni bir kampanya olabilir diye düşünüyorum. Diğer ürünler de yarın aktif olacak.

Absolute extra +'ın kampanyasını yapacaklar sanki ürünü değiştirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropby23 -- 10 Kasım 2020; 13:34:14 >

Bildiğim kadarıyla uyumlu. Ancak alacağın yerden son bir teyit etmen daha iyi olur.

• Uzun araştırmalar sonucunda V10 Absolute modelini Hepsiburada üzerinden 4175 TL ye aldım. Umarım bir sıkıntı çıkmadan gelir ve uzun yıllar sorunsuz kullanırım. Kendi sitesinde indirime girer mi diye bekledim ama şu anda dyson tüm ürünlerini internette en ucuza satan satıcı. Diğer tüm yerler dyson Türkiye’nin kendisinden daha pahalıya satıyor. O yüzden bir daha indirim yapacaklarını düşünmedim. Üstelik müşteri hizmetlerini Bilgi için aradığımda tek kampanyanın v11 için olacağını diğer modeller için olmayacağını söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V8 ile v10 arasında batarya teknolojilerinde nasıl bir farklılık vardı? Yani birisi 60 dk, diğer 80 dk gidiyor manasında sormuyorum. Sanırım v10 ve sonrası modeller için uzun ömürlülük açısından avantajlı bir teknoloji vardı. Uzun vadeli kullanım (batarya ömrü) için v10 mu tercih edilmeli?

Daha önceki sayfalarda görümüştüm diye hatırlıyorum ama şimdi baktım bulamadım. Bir bilen bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Ofindu

Arkadaşlar merhaba,

V8 ile v10 arasında batarya teknolojilerinde nasıl bir farklılık vardı? Yani birisi 60 dk, diğer 80 dk gidiyor manasında sormuyorum. Sanırım v10 ve sonrası modeller için uzun ömürlülük açısından avantajlı bir teknoloji vardı. Uzun vadeli kullanım (batarya ömrü) için v10 mu tercih edilmeli?

Daha önceki sayfalarda görümüştüm diye hatırlıyorum ama şimdi baktım bulamadım. Bir bilen bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

• Evime robot supurge almayi dusunuyorum.Birde yanina dyson V7 aliyim diyorum 1999 tl suan.İkisi benim isimi gorur diye dusundum.Robot hergun supurucek.Dyson uda acil durumlarda kullanirim.Yada komple bi temizlik yapildiginda acarim diye dusundum.Bu dogrultuda v7 benim isimi gorur mu.Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa ona gore siparis gecidem ikisinide.V11 fiyatina v7 ve robot combosu yapmak istiyorum.Onerilere acigim.Tskler

Siz yokken ben burada gta san andreas rehberleri okuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMen

Evime robot supurge almayi dusunuyorum.Birde yanina dyson V7 aliyim diyorum 1999 tl suan.İkisi benim isimi gorur diye dusundum.Robot hergun supurucek.Dyson uda acil durumlarda kullanirim.Yada komple bi temizlik yapildiginda acarim diye dusundum.Bu dogrultuda v7 benim isimi gorur mu.Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa ona gore siparis gecidem ikisinide.V11 fiyatina v7 ve robot combosu yapmak istiyorum.Onerilere acigim.Tskler

v7 de benim için en önemli husus kapalı filtrelemenin olmaması. Yani emilen toz vb. süpürge içine hapsedilemiyor bu sebeple tozu evin içine dağıtıyor. Alerji ve astıma davetiye çıkarıyor. Almayı düşünüyorsanız v8'den başlamanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 10-15 dakikalık bir ekstra batarya süresi de olacaktır v7'ye göre. İlk gönderdiğim video'nun 5. dakikasına bakarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropby23 -- 11 Kasım 2020; 10:29:27 >

• V11 absolute extra almıştum plus olan modeli stoğa gelmiş iade edip onu mu alsam acaba

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Evet hepa filtre dediginiz olayi onleyen bi filtre galiba.Ozaman V8 daha mantikli.Cocugumda var alerjik bi olaya dusmesin.Tskler uyariniz icin

Siz yokken ben burada gta san andreas rehberleri okuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfieldnermal

V11 absolute extra almıştum plus olan modeli stoğa gelmiş iade edip onu mu alsam acaba

şuan stock yok hocam dock hediyesi de bitmiş görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropby23 -- 11 Kasım 2020; 10:45:42 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.