Şimdi Ara

DYNAMIC R 210 ELIPTIK BISIKLET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
10
Favori
54.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trailblazer

bakın ben de milli sporcuyum üstelik branşımda başta bmx supercross ve veledrom bisikletciliği .. bunun yanı sıra mtb ve yol bisikletciliği dalıyla da uğraşıyorum ..
    isviçre uci world cycling centre da bu bahsettiğimiz bisiklet konusunda ve fitness konusunda ciddi anlamda eğitim aldım ..
    4 kere kardio yapıyo olabilirsiniz mahalle arası spor salonlarında bu tarz bisikletler bolca gezer .. ve kardio dediğiniz şey kas geliştirme için yapışan bir şey değil yapacağınız spor faliyetine hazırlayan bir başlangıç ısınması ve kısmi olarak yağ yakmanızda faydası olan bir durumdur ...ayrıca sadece bu aletle yağ yakmakta ciddi günlük zaman ve istikrar ister ..
    benim bahsettiğim olay sizin normal bisikletlerden iyi demeniz:) bununla ilgili de bi açıklama yapmadan halen savunuyorsunuz ..malesef durum oyle değil 4 uzuv birbirine kordine güç aktarımıyla çalışıyor .. bu da daha az yorulma daha az kas gelişimine ve yağ yakımına sebep veriyor .. 15 dakika en sert ayarda bu aletle çalışmak yerine 15 dakika spin bike larla en sert ayarda çalışın isterseniz .. demek istediğimi anlarsınız.. bu alette ne bacak doğru duzgun çalışıyor ne de kol .. en basitinden bacak için bile sadece ön üst bacak quardriceps femoris kası ve diz altı ayağmıza yakın olan tbialis anterior kası çalışıyor ... arka bacaktaki kas bu alette çalışmıyor bunun için ya spd sistemli bisiklet kullanıcaksınız ya da ayağınıza sıkıca geçecek pedallı bir sistemi olan bisiklet kullanıcaksınız ..

sonuç olarak bırakın bu bisiklete diğerlerinden iyi demeyi .. diğerleriyle yan yana bile koyamazsınız..

milli sporcu olmanıza saygımız sonsuz ama bu tip spor aleti (demek lazım galiba) alanlar yada tavsiyede bulunanlar bu alet , bisikletin yerini tutar diyerek almıyorlar sanırım yani sadece adında bisiklet olan bir spor aleti bu , bende koşu bandı ve eliptik arasında gidip duruyorum ısınma amaçlı alacağım çoğu yerde koşu bandına göre tavsiye edildiğini gördüm daha gürültüsüz ve kullanım kolaylığı olarak (manyetik olanların).

• ben tip ve üretim olarak sanki aynı gibi gelen Altis Moment Eliptik biisklet almıştım yazın 188 liraydı kargo dahil, şimdi artmış sanırım biraz fiyatlar.
  • Bende manyetik olanlarından var. Ev kullanımı için en uygun spor aleti olduğunu düşünüyorum. Ses gürültü yapmıyor. Düzenli çalıştığınızda eskiden yorularak çıktığınız yokuşlar veya yapacağınız uzun yürüyüşler artık bir keyif halini alıyor. Üzerinde bulunan kalori sayacı çok fazla bir kalori harcaması olmadığını gösteriyor . Ancak bu cihazla çalıştıkça daha çok motive oluyor varsa diyetinize daha sadık kalıyorsunuz. Benim kilom hayat tarzım yüzünden çok değişkendir. Yaza girerken diyet yaparak ve eliptik bisiklette günde yarım saat harcayarak 10 kilo verdim gecen sene. Ben faydasını görüyorum. İzlediğiniz bir diziyi açın zamanın nasıl geçtiğini de anlamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bende manyetik eliptik bisiklet var. En sert (8) ayarda 10 dakikada (130 Calori) sanki duş almışcasına terliyorum.

sizde hangi marka ve model var ? ne tavsiye edersiniz -
    alacağınızda iyi araştırmışsınızdır siz

bir de bu aletlerin ikinci elleri var, bugün konuştum biriyle spor salonundaki aletleri büyütüyormuş, elindekileri de elden çıkarıyormuş, 200 tl ye ilan vermiş ankarada diye , aradım aletlerin ısparta da olduğunu söyledi, fiyatı da 100 tl ye indirmiş voit ve dunlop marka manyetik eliptikler.. model de söyledi ama o modellere bakıyorum öyle model yok dunlop tp208 dedi mesela bu yok, dunlop 208 diye aratınca da başka cihaz var..
    çalışıyor mu diye sordum, bakımları yapılmıiş ve çalışır vaziyette teslim edeceğim dedi ..
    100 tl ye de fiyat iyi geldi ama bilemedim.

ALTİS MANYETİK BİSİKLET

• Sizin spor tecrübeniz benden daha fazla ona tamam...

Ben bu aletden, koşu bandına göre daha çok verim aldım. Bu konuda ve diğer forumlarda da yorumlar var bu şekilde söylenen. Herkes yanılıyor olamaz sanırım.

Ez-cümle daha fazla uzatmaya gerek de yok, üyeler bu yorumlara göre karar verebilirler sanırım...
  • manyetik eliptik bisiklet almak istiyorum ancak bakıyorum hepsinin özellikleri aynı:
    8 kademe
    120 kiloya kadar kişi binebiliyor
    peki neden fiyat farkı var aynı markanın bir kaç ürünü arasında ?

bulaşık makinesi alırken mesela biri üç program biri altı programlı oluyor, ha diyorsun program sayısı çok, ama aynı markanın aynı özellikli bir kaç ürünü arasında ne gibi fark var ki?
    hangi modeli almak istediğimize nasıl karar vermemiz gerekiyor ? pahalı olan mı iyi yoksa eliptiklerin en ucuzunu bulup alsak da olur mu ?
    tavsiye edilen belli bir marka var mı bu bisikletlerde ? yine bulaşık makinmesinden örnek vereyim mesela genelde bosch siemens felan tavsiye edilir ya, bunda tavsiye edilen nedir ?

kilo vermek için alacağız bu bisikleti, bunun için uygundur değil mi

- edit: mesaj eksik çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instructor12345 -- 11 Şubat 2013; 15:07:49 >
  • Koşu bandı almayın da ne alırsanız alın. Yoksa ileriye dönük zarar göreceksiniz.
  • Marka olarak vereceğim modeller baya profesyonel modeller.. inanın ucuz fiyata model ve tr de satılanları bilmiyorum.. ama siz bana bir model gönderin üzerindeki parçaların listesi veya fotoğrafı net olsun .. ben ona göre size söylerim..
    ama derseniz ki iyi kaliteli olsun para önemli değil (ki burası sıcak fırsatlar pek sanmıyorum :))

s&m ve schwinn marka olanları kendim özellikle test ettim..gerek malzeme kalitesi olsun gerek kullanış olsun.. .çok iyilerdi.ama tr de bulabilir misiniz bilmiyorum . bir de eğer takıntınız yoksa sıfır diyip düşük model alacağınıza 2. el bulup daha kaliteli bir şey almaya gayret edin..
  • Altis Mk 750 Magnetic Eliptik Kondisyon Bisikleti

Altis Mk 650 Magnetic Eliptik Bisikleti

koltuklu manyetik eliptik mi daya iyi yoksa ?

Dynamic 803 Koltuklu Manyetik Eliptik Bisiklet

Dynamic 901 Eliptik Kondisyon Bisikleti

bunlar arasında seçim yapmaya çalışıyorum. ama tavsiye edebileceğiniz başka manyetik eliptikler varsa onlar da olur.

• Arka bağlantısı bisiklet pedalı gibi olanları tercih etmeyin. Elektrik li veya mekanik olmasına çok takılmayın. Bağlantı Şekli söyle olmalı. [simage]http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/300/Spor_898408.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamay_aytam -- 11 Şubat 2013; 16:27:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • voleybolcu veya filim yıldızı veya popstar olmak bir aleti kullanmadan yorum yapma bilgisini verirmi insana ?

bu aletten bende var 15 dk üzerinde kalamıyorum ...kenara attım duruyor hanım her gün kızıyor yer işgal ettigi için :)

eliptik bisiklet bisiklete oranla daha fazla kası çalıştırır bu bir , vücüdu daha fazla yorar daha fazla kalori harcatır bu iki , koşu bandındaki gibi eklemlerinizi zorlamaz kolay kolay eklem rahatsızlıgı yapmaz bu dört , bir hevesle alınır 3 gün binilir sonra evin az kullanılan odasının kenar süsü olur bu da 5 :)

edit : bisiklet madem bütün kasları düzgün çalıştırıyor bu amcaların hali nedir böyle :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 11 Şubat 2013; 17:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

voleybolcu veya filim yıldızı veya popstar olmak bir aleti kullanmadan yorum yapma bilgisini verirmi insana ?

bu aletten bende var 15 dk üzerinde kalamıyorum ...kenara attım duruyor hanım her gün kızıyor yer işgal ettigi için :)

eliptik bisiklet bisiklete oranla daha fazla kası çalıştırır bu bir , vücüdu daha fazla yorar daha fazla kalori harcatır bu iki , koşu bandındaki gibi eklemlerinizi zorlamaz kolay kolay eklem rahatsızlıgı yapmaz bu dört , bir hevesle alınır 3 gün binilir sonra evin az kullanılan odasının kenar süsü olur bu da 5 :)

marka - model, il ve fiyat söyleyin de belki talipli oluruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

o zamanlar araştırmıştım ...malum sıcak fırsatlara takılıyoruz dimi :)

quote:

iyi kaliteli olsun para önemli değil (ki burası sıcak fırsatlar pek sanmıyorum :))

450 ye kampanya ile almıştım voit marka olması lazım ,sadece 30 dk çivarı kullanıldı sıfır sayılır .400 e bıraktım bu konunun hatrına , satılırsa eşim kurtuldugu için cok sevinecek :):)
  • quote:

quote:

o zamanlar araştırmıştım ...malum sıcak fırsatlara takılıyoruz dimi :)

quote:

iyi kaliteli olsun para önemli değil (ki burası sıcak fırsatlar pek sanmıyorum :))

450 ye kampanya ile almıştım voit marka olması lazım ,sadece 30 dk çivarı kullanıldı sıfır sayılır .400 e bıraktım bu konunun hatrına , satılırsa eşim kurtuldugu için cok sevinecek :):)

Alıntıları Göster
    edit : il istanbul ,anadolu yakası ücretsiz teslimat kurulum :) tam model bilgisi yarın verilecek alıcı cıkarsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 11 Şubat 2013; 17:54:34 >

• quote:

voleybolcu veya filim yıldızı veya popstar olmak bir aleti kullanmadan yorum yapma bilgisini verirmi insana ?

edit : bisiklet madem bütün kasları düzgün çalıştırıyor bu amcaların hali nedir böyle :

Hocam 3. Madde eksik, merak icinde kaldim :)

Bu arada ben de talip olabilirim cihaza (istanbul'da iseniz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben ankaradayım, tren kaçtı, nasipse istanbuldaki üyelerimize...
  • quote:

DYNAMIC R 210 ELIPTIK BISIKLET

Resmi gördükten sonra iyiki oturaklı almamışımdedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ürün bu ..sıfırda uygun şu anda 499 ..ben 400 dedimde benim fiyatı öldürür hem taksitli hemde sıfır

ürünü cok kulllanma fırsatım olmasada tavsiye ederim .(temizlik günlerinde saga sola çekip amacından farklı spor yaptırıyor yine bana gerci ) :) nabız ölcümü süre ölcer gibi özellikleri olan dijital ekranı da var

edit : tuvnera cok önemli bir noktaya parmak basmış yine..kesinlikle oturaklı almayınız amacına tamamen ters ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 11 Şubat 2013; 21:58:26 >

• Bir spin bike alın ve yüksek kadansta kullanın.

1 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

bisiklet forum
    Yüksek kadans her derde devaymış
    http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=13391

• quote:

Sizin spor tecrübeniz benden daha fazla ona tamam...

Ben bu aletden, koşu bandına göre daha çok verim aldım. Bu konuda ve diğer forumlarda da yorumlar var bu şekilde söylenen. Herkes yanılıyor olamaz sanırım.

Ez-cümle daha fazla uzatmaya gerek de yok, üyeler bu yorumlara göre karar verebilirler sanırım...

ben de konuyu ilgi ile takip ediyorum, biraz gülerek, biraz üzülerek..
    millet olarak bilmediğimiz konularda ahkam kesmeye,
    bildiğimizi sandıklarımız da ise diğerlerini küçük görmeye o kadar alışığız ki giderek kimsenin kimseyi dinlemediği, sadece ben üzerine kurulu bir toplum olmaya başladık..

ben geçen sene şubat ayında 110 kilo iken diyet ile beraber daha sonra nisan ayında bu bisikleti kullanmaya başladım, oturaksız modelini..
    ağustos ayından beri 80kiloyum, diyeti bıraktım, eliptik bisiklet ile kilomu koruyorum..

ayrıca bacak kaslarım inanılmaz güçlendi, göbeğim ufaldı, kol kaslarım bacaklarıma oranla az olsa da gelişti..
    bilemiyorum normal bisiklet daha yararlı olabilir ama benim ona binecek kadar zamanım da yok, düzgün bir yerimde,
    ama evime koyduğum ve koşu bandına göre hiç ses çıkarmayan eliptik bisikletimi gece yarısı dahi eve gelsem kullanıp öyle yatıyırum, bu benim için artık bir alışkanlık..

ilk başta 5-10dk zor yaparken şu an istersem 1 saat rahat yapabiliyorum ama ideal yağ yakımı için en 35-40 dk kardiyo gerektiği için 45dk yapıp bırakıyorum,
    hafif sertlikte başlayıp sertliğini artıyorum, inanılmaz keyifli oluyor, hele bir de bir dizi ya da film açarsam spor yaptığımı fark etmiyorum bile, 45dk da 15km koşup iniyorum..

sırılsıklam terlemekle birlikte vücudumun tamamının çalıştığını hissediyorum ki yoruldukça bacak ya da el gücümü değiştiriyorum, bazen gücü kollara, bazen bacaklara veriyorum, karnımı sıkırak yapıyorum,
    koştuktan sonra 100e yakın da mekik yaptıktan sonra ters şınav ile sporu bitiriyorum, emin olun eliptik bisiklet size de inanılmaz kondisyon verecek, merdivenleri nasıl çıktığınızı fark etmeyeceksiniz bile..
    bunu yaparken de koşu bandındaki gibi ağırlık hissetmeyeceksiniz zira koşu bandında fiziksel olarak sürtünme kuvveti had sadhada iken bu cihazda boşlukta eliptik hareketi yaptığınız için sürtünme kuvvetine güç harcamayacaksınız!

1 yıldır bu cihazı tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum, alan herkes memnun sadece bir arkadaşım kullanmayı alışkanlık haline getiremedi 10dk bile koşmamış o da onun tembelliği emin olun zira çok keyifli bir alet,
    netteki tüm yorumları okursanız bunu göreceksiniz, eliptik hareket vücut için inanılmaz yararlı, en iyisi demiyorum ama benim gibi zaman ve mekan sıkıntınız varsa bir tane alın, kaçırmayın,

bu arada arkadaşım 390 liraya aldığı cihazı neredeyse yarı fiyatına veriyor ankarada olanlar değerlendirilebilir sıfır kondisyona yakın olduğunu ben biliyorum ürün altis elemento:

DYNAMIC R 210 ELIPTIK BISIKLET

not: bu arada ne olursa olsun oturaksız olanları alın zira hareketin bir manası kalmıyor, normal bisikletten farkı ayakta ekliptik bir hareket yapılması zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 11 Şubat 2013; 23:14:51 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.