Şimdi Ara

DYNAMIC R 210 ELIPTIK BISIKLET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
212
Cevap
10
Favori
54.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de ben almadan bu yazıyı okumuştum, size de yararı olacaktır dostlar buyrun:

http://www.bodytr.com/2011/07/eliptik-nedir-nasil-kullanilir-nasil-zayiflatir-hakkinda-bilgi.html

spor yapın dostlar, az da olsa bir tarafından yapın, ben çok yararını gördüm, 110kg iken sağa sola dönemezdim, şimdi 80 kilo koşup zıplıyorum ve çok rahat bir hayat sürüyorum, gece uykularım, gündüz oturuşlarım rahat,
    lütfen kendinizi ihmal etmeyin, unutmayın herşeyden önce bedebiniz size lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

Elinize klavyenize sağlık....

bende haftanın 4 günü, her gün toplam da 70 dk. (20-20-30 dk) olmak üzere kullanıyorum Ve sizin dediklerinize harfiyen katılıyorum.

Spor salonuyla ilişkim bittiğinde eve bir tane alacağım kesinlikle, ama bu arada uygun bulursam da kaçırmayacağım tabii ki..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_67880027/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67958627

yoğun iş temposundan dolayı kullanamadıgımdan kutuya kaldırdım duruyor.taliplisi varsa konusalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colin-Kazım -- 11 Şubat 2013; 23:21:19 >
  • bende bir tane almayı düşünüyorum ama sıfırmı 2. el mi almalıyım karar veremdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colin-Kazım

http://forum.donanimhaber.com/m_67880027/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67958627

yoğun iş temposundan dolayı kullanamadıgımdan kutuya kaldırdım duruyor.taliplisi varsa konusalım

alet güzelmiş, fiyatda fena değil de işte ankaradayım ne yazık ki...
  • oturaklı olanı seleli olmadığı için diğer aile üyeleriniz açısından da kullanışlı olabilir. hamile eşiniz, aşırı kilolular ve 50 yaş üstü için. böyle dediğime de bakmayın, son ayarda yinede sırılsıklam yapıyor adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 12 Şubat 2013; 1:18:53 >
  • Ya şu oturak konusu nasıl konu oldu ve bu kadar zararlı gibi bakılmaya başlandı onu anlamadım :)) gülüyorum vallaha ..
    Tuvnera nın paylaştığı resim ve oturağın kötü bir şey olduğunu o resme bakarak söylemek falan :)))) şaka mısınız?

o adamın altında koruyucu ped'li bisiklet taytı var ped bacak arasına denk gelir ... ve alet edevatı ve deri tahrişini korur .. ayrıca nefes alır ... çünkü hava boşluğu sağlar..

yani o fotodaki bisikletçinin bacak arası bisiklete binmekten üçgen kıvama gelmedi arkadaşlar:)

tekrar söylüyorum ..bırakın bu eliptikleri .. nerden geldi bu müptelalık anlamadım ya..

Spin bike alın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

http://www.hepsiburada.com/liste/dynamic-901-eliptik-kondisyon-bisikleti/productDetails.aspx?productId=spor1dybs901&categoryId=407474

arkadaşlar ürün bu ..sıfırda uygun şu anda 499 ..ben 400 dedimde benim fiyatı öldürür hem taksitli hemde sıfır

ürünü cok kulllanma fırsatım olmasada tavsiye ederim .(temizlik günlerinde saga sola çekip amacından farklı spor yaptırıyor yine bana gerci ) :) nabız ölcümü süre ölcer gibi özellikleri olan dijital ekranı da var

edit : tuvnera cok önemli bir noktaya parmak basmış yine..kesinlikle oturaklı almayınız amacına tamamen ters ..

Hocam ileride fiyat düşürmek gibi bir fikrin olursa bir mesaj uzaklıklayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selenin bir zararı da erkeklere... Sporcular reddetse de bazı cinsel sorunlara sebep olabiliyormuş bisiklet selesi. Penise giden kan akışının da ölçüldüğü ciddi araştırmaları okudum. Geniş, yayvan selelerde kan akışı daha yüksek oluyor. Ayrıca, mümkün olduğunca düz ve yumuşak olmalı. Yani, kan akışını arttırıyor diye satılan oluklu seleler tam ters etki yapıyor.
    Tabi bu söylediğim genelde bisikletler için geçerli. Kondisyon bisikletlerinin selesi zaten geniş, arka kısmı üzerinde kalçalara yük biniyor. Siz yine de sık sık sele üzerindeki en çok baskıya maruz kalan bölgenizi değiştirecek şekilde poziyon değiştirin ve çok uzun süreler sele üzerinde oturmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Selenin bir zararı da erkeklere... Sporcular reddetse de bazı cinsel sorunlara sebep olabiliyormuş bisiklet selesi. Penise giden kan akışının da ölçüldüğü ciddi araştırmaları okudum. Geniş, yayvan selelerde kan akışı daha yüksek oluyor. Ayrıca, mümkün olduğunca düz ve yumuşak olmalı. Yani, kan akışını arttırıyor diye satılan oluklu seleler tam ters etki yapıyor.
    Tabi bu söylediğim genelde bisikletler için geçerli. Kondisyon bisikletlerinin selesi zaten geniş, arka kısmı üzerinde kalçalara yük biniyor. Siz yine de sık sık sele üzerindeki en çok baskıya maruz kalan bölgenizi değiştirecek şekilde poziyon değiştirin ve çok uzun süreler sele üzerinde oturmayın.

Hocam okuduğunuz ciddi arastirma kaynaklarını paylaşmanız mumkun mü acaba ? Boyle bir zararı varsa herkesin bilmesi cok iyi olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kitaptan okudum ancak araştırma şu:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20102446
  • quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

Altis Mk 750 Magnetic Eliptik Kondisyon Bisikleti

Altis Mk 650 Magnetic Eliptik Bisikleti

koltuklu manyetik eliptik mi daya iyi yoksa ?

Dynamic 803 Koltuklu Manyetik Eliptik Bisiklet

Dynamic 901 Eliptik Kondisyon Bisikleti

bunlar arasında seçim yapmaya çalışıyorum. ama tavsiye edebileceğiniz başka manyetik eliptikler varsa onlar da olur.

benim mesaj arada kaynadı, bunlardan hangisini tercih etmeli ?

• Eliptik bisiklet ev kullanımı için en iyi ve sağlıklı çözüm. Seleli modelleri tercih etmeyin. Oturarak pedal çevirmek dizlerin daha fazla kırılmasına yol açtığı için dizde aşınma kaçınılmaz oluyor. Fayda getirecekken zararı oluyor. Bisiklet ile bu aletleri bir tutmayın, Bisiklet üzerinde yapılması gereken ergonomik ayarları kendi ölçünüze göre ayarlamazsanız dizlerde problem oluşmaya başlar. Bisiklete binmek sanıldığı gibi basit bir spor değil aksine söylediğim ayarlar uygulanmadan binilirse kalıcı sakatlıklara sebep verebilir. Bu yüzdn eliptik bisikletler en iyi seçenek. Dizlere yük binmeden ve dizleri çok açmadan doğal adımlarla hem bacak kaslarınız geliştiriyorsunuz hemde kondüsyonunuz gelişiyor. Dikkat edilmesi gereken bir nokta bu aleti kullanırken pencereleri açıp içeriye temiz havanın girmesini sağlamalısınız.
  • quote:

quote:

Altis Mk 750 Magnetic Eliptik Kondisyon Bisikleti

Altis Mk 650 Magnetic Eliptik Bisikleti

koltuklu manyetik eliptik mi daya iyi yoksa ?

Dynamic 803 Koltuklu Manyetik Eliptik Bisiklet

Dynamic 901 Eliptik Kondisyon Bisikleti

bunlar arasında seçim yapmaya çalışıyorum. ama tavsiye edebileceğiniz başka manyetik eliptikler varsa onlar da olur.

benim mesaj arada kaynadı, bunlardan hangisini tercih etmeli ?

bende öneri bekliyorum altis biraz daha uygun gibi. alıp kullanan tavsiye eden var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Eliptik bisiklet ev kullanımı için en iyi ve sağlıklı çözüm. Seleli modelleri tercih etmeyin. Oturarak pedal çevirmek dizlerin daha fazla kırılmasına yol açtığı için dizde aşınma kaçınılmaz oluyor. Fayda getirecekken zararı oluyor. Bisiklet ile bu aletleri bir tutmayın, Bisiklet üzerinde yapılması gereken ergonomik ayarları kendi ölçünüze göre ayarlamazsanız dizlerde problem oluşmaya başlar. Bisiklete binmek sanıldığı gibi basit bir spor değil aksine söylediğim ayarlar uygulanmadan binilirse kalıcı sakatlıklara sebep verebilir. Bu yüzdn eliptik bisikletler en iyi seçenek. Dizlere yük binmeden ve dizleri çok açmadan doğal adımlarla hem bacak kaslarınız geliştiriyorsunuz hemde kondüsyonunuz gelişiyor. Dikkat edilmesi gereken bir nokta bu aleti kullanırken pencereleri açıp içeriye temiz havanın girmesini sağlamalısınız.

buyur burdan yak..

yukarda ve bi önceki sayfada o kadar bağırdık çağırdık olayın aslını astarını yazdık.. gene biri geliyo .. bilgmeden görmeden sallıyo geçiyo..

ne alırsanız alın arkadaşım gidin o eliptik bisiklet dediğiniz oyuncağı alın ben ne yapayım artık..

hayır hiç bilmeyip okuyanlarda böylelerinin lafını görüp inanıp o tarafa yöneliyo..

meydan boş... sallayın sallayabildiğiniz kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Eliptik bisiklet ev kullanımı için en iyi ve sağlıklı çözüm. Seleli modelleri tercih etmeyin. Oturarak pedal çevirmek dizlerin daha fazla kırılmasına yol açtığı için dizde aşınma kaçınılmaz oluyor. Fayda getirecekken zararı oluyor. Bisiklet ile bu aletleri bir tutmayın, Bisiklet üzerinde yapılması gereken ergonomik ayarları kendi ölçünüze göre ayarlamazsanız dizlerde problem oluşmaya başlar. Bisiklete binmek sanıldığı gibi basit bir spor değil aksine söylediğim ayarlar uygulanmadan binilirse kalıcı sakatlıklara sebep verebilir. Bu yüzdn eliptik bisikletler en iyi seçenek. Dizlere yük binmeden ve dizleri çok açmadan doğal adımlarla hem bacak kaslarınız geliştiriyorsunuz hemde kondüsyonunuz gelişiyor. Dikkat edilmesi gereken bir nokta bu aleti kullanırken pencereleri açıp içeriye temiz havanın girmesini sağlamalısınız.

buyur burdan yak..

yukarda ve bi önceki sayfada o kadar bağırdık çağırdık olayın aslını astarını yazdık.. gene biri geliyo .. bilgmeden görmeden sallıyo geçiyo..

ne alırsanız alın arkadaşım gidin o eliptik bisiklet dediğiniz oyuncağı alın ben ne yapayım artık..

hayır hiç bilmeyip okuyanlarda böylelerinin lafını görüp inanıp o tarafa yöneliyo..

meydan boş... sallayın sallayabildiğiniz kadar..

Hacı,öncelikle üsluba dikkat!!! burası bir forum forumda mahalle ağzı gibi yorum yazılmaz. Senin bu bilgi dağarcığın nereden geliyor, tutturmuşsun spin bisiklet diye. Milleti sakatlamak mı niyetin. Bisiklet; hangisi olursa olsun ister spin ister eliptik seleli modeli isterse normal bisiklet bilinçli ve ergonomik ayarları yapılmadan kullanıldığında dizde geri dönüşü zor sakatlıklara yol açar. Bisiklet ciddi bir spordur öyle eve spin bisiklet al çalış demekle olmaz bu işler. Ev kullanıcısı için sakatlanma riski yok denecek kadar az ve pratik en iyi alet eliptik bisiklettir. Keza bu aletlerin eve alınıp bir süre sonra kullanılmadığı fikrine bende katılıyorum. Bu yüzden alırken iyi düşünmek lazım.

• 30-45 dk fazla kasmadan belli bir tempo da ama her gün yapmak için

Düz bisikletmi

Seleli-kollu eliptik mi
    sadece eliptik bisiklet alalım?
  • Ben menisküs hastasıyım.
    Manyetik bisikleti ilk kullandığımda dizimde ağrı yaptı. Ancak sonraki kullanımlarımda ağrıdan eser kalmadı.
    Zaten koşu bandı yerine manyetik bisikleti bu yüzden almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

30-45 dk fazla kasmadan belli bir tempo da ama her gün yapmak için

Düz bisikletmi

Seleli-kollu eliptik mi
    sadece eliptik bisiklet alalım?

Sadece eliptik bisiklet. Eliptik için günde 20 dk yeterli. Yalnız bu aletleri iyi araştırıp alın. Bir kere alın ama kalitelisini alın. Disk ne kadar ağır olursa o kadar iyidir. Disklerinin ağırlığı en az 7 kg ve üstü olanları tercih edin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.