Bu oyunu satın alanlar hangi paketi aldı acaba ? En basit almak yeterlimi yoksa en yüksek paketimi tavsiye edersiniz ? tşk ederim. |
Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (36. sayfa)

-
-
Bende de aynı işlemci ve 1080 var. DLSS'miz yok, biz kaç fps alırız acaba? Bir de DLSS abartıldığı kadar güzel bir teknoloji mi? Biz gtx serisi olarak gariban kaldık 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bir cesaret ile oyunu aldım. Şu an iniyor. Deneyip iadeye karar vereceğim. Size de haber veririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 saat oynadım. optimizasyon konusunda ben hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. yağ gibi akıyor oyun çoğu sistemde.
onun dışında, oynadıgım kısma kadar bana klasik ubisoft oyununu andırdı. eşkiya döv, loot yap, biraz daha eşkiya döv, arada da ilginç yan görevler vs. hikaye şimdilik vasat gibi duruyor. ama ilk oyuna göre ara sahneleri vs baya kasmışlar. ilerledikçe açıldığını söylüyor çoğu kişi, şimdilik fena gitmiyor.
-
rahatlıkla 60 fps deneyim yaşarsınız muhtemelen. benim sistem rtx 2060, 1070ti ye cok yakın diye biliyorum. islemci de 10400f, digital foundry'nin tavsiye ettiği birkaç secenek dısında yüksek ayarlarda 60+ fps alıyor rahat.
-
herhangi bir 80ti serisi 2 seri sonraki 70 serisine denk olma ihtimali yok hocam. Azımsanmayacak güç farkı var ikisi arasında ki olması gerekende o aralarında 4 sene var.
-
Beyler oyunun story modu coop oynanıyor mu? Veya coop hangi mod oynanıyor acaba
-
-
1080 Ti herhangi bir 80 Ti değil. 1080 Ti'nin çok güçlü olduğu için desteklenmediğini düşünüyorum. Bu kart hâlâ FPS testlerinde bir şekilde ismini sokabiliyor. 3000 serisi arasında performans sıralaması bir garip. 3060 ile 3060 Ti arasında çok far var. 3060 Ti ile 3070 arasında çok fark yok. 3070 ile 3070 Ti arasında 2-3 FPS fark var, güç tüketimine değmiyor. 3080 ayrı bir dünya, 3080 Ti ayrı bir dünya, 3090 bambaşka bir dünya. Bundan önceki serilerin modellerinde ise her bir kartın halefi ve selefi ile arasında %5-%10 arası fark oluyordu.
Bu bağlamda 1080 Ti'den 3070 performansı beklemek ile 980 Ti'den 2070 performansı beklemek bir değil. 980 Ti'den beklenmemeli ama 1080 Ti'den beklenebilir. Kişisel görüşüm bu şekilde, testlerle ve sayılarla yanlışlanabilir. Kırılmam, doğrusunu öğrenmek isterim.
-
DLSS ile kullanıyorsanız bu çok normal. En büyük kaybımız DLSS desteği olmaması. DLSS kapalı olarak bu dediğiniz oluyorsa bana da umut verdiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 4 Şubat 2022; 17:6:21 > -
Oyunu alsak hangi paketi tavsiye edersiniz en ucuzumu almaliyim?
Beyler oyunda silah olarak pistol shotgun vs var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Main terminal station'a gelip bıraktım. Şimdilik güzel gidiyor. Geceleri zombiler güclü değil, gece gezmek ilk oyundaki gibi heyacanlı değil. Beğenmediğim bu oldu şimdiye kadar.
-
Dying Light 2 Stay Human [Day one] : I5 3470 8GB GTX 970
DcallJENTyoutube
STEAM : Game Version 1.0.3 CPU I5 3470 RAM 8GB DDR3 bus 1600Mhz GPU NVIDIA Geforce GTX 970 Driver version 511.65 SSD Samsung 850 EVO 250GB WIN 10 HOME Version 21H2 build 19044.1503 Directx12 (D3D12) 1080p 0:00 1080p Low setting 3:26 Medium setting 5:34 High setting 8:00 Low setting +FSR quality 10:08 FSR balanced 11:44 FSR perfomance 13:18 Low setting +Linear quality 14:54 Linear balanced 16:29 Linear perfomance #GTX970 #DyingLight2https://www.youtube.com/watch?v=zD9K82POxVI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 4 Şubat 2022; 17:39:16 > -
Oyun taş gibi taş. Ergen gürgen yutubırların aycienlerin saçmalıklarına inansak yanmışız. Dünkü oyuncular. Aa oyun diye bişey buldum süper diyen bana oyun incelemecisi kesiliyor.
Yılın ilk bombası gelmiş. 4 saat civarı gömdüm şimdilik. Denuvo aptallığı ayrı olay. Polonyalılar yapmazdı böyle şeyler bunlar da paranın kurbanı olmuş. Ulen CP2077 denuvosuz hayvan gibi sattı. DL2'ne güvenmiyor musun? Oyunda drop yaşıyorsanız sebebi başta Denuvo ucubesi. Yabancı oyuncu topluluğu Denuvoyu boykot ediyor bizim akıllılar da "hihihi korsancılar oynayamıcak hihihi" diye zil takıp oynuyor. Hey yavrum hey kafalar süper. Nasıl travmalar yaşadınız siz ya.
Neyse oyun taş gibi. Grafikler şu ana kadar RT'yi farklı tekniklerde en fazla kullanmış oyun. 5 RT detayı var hayvanlar gibi güzelleştiriyor oyunu.
1.'si RT gereksiz diyen
2.'si DLSS rererö
Yok adam ciddi ciddi bulanıklaştırdığını sanıyor. Bak bütün dünyada hayran olunan tekniği kadim yüce incredible Türk oyuncusu gömüyor. Denuvo olayı gibi. Yine farkımız tarzımız şşşş.
RT ile oyunun GI ve ambient occ. kullanımı muhteşemler ötesi olmuş. Geceler parlak diyen RT'yi açacak gece nasıl olur görecek.
Oyunun en büyük aptallığı, hata değil aptallık bu nasıl unutursun lan arkadaşım Flashlight gölgeleri nerede ya? Aloo teklendcim? Nerede abi gölge? Flashlight'a özel GI basmışsın, gölgeyi unutmuşsun abicim. Çabuk buraya gölge çek gölgesiz korku oyunu mu olur ya? Nasıl unuturlar bunu inanılır gibi değil şaka maka flashlight gölge yaratmıyor ya.
Neyse bunu hata olarak alıyorum. İnanamam çünkü bilerek eklenmediğine. Düzeltilecek deyip bunu geçiyorum şimdi.
RT gölgeler yine inanılmaz olmuş. Çimenler şunlar bunlar tam haline geliyor.
RT yansımalar meh. Diğerleriyle birleşince güzelleştiriyor ama meh yani. RT'de en gereksiz bulduğum şey yansımalar. GI, AO, ışıklandırmalar gölgeler varken yansımalar arka planda kalıyor.
Oyuna gelince, videolardan ergen oyunu olduğu hissini çok veriyordu ama epey ciddiyeti var yine. İlk oyun kadar ciddi değil ama bir Farcry 6 ucubesi asla değil tabii. Şimdilik harika gidiyor. Parkur çok güzelleşmiş. Combat zaten DL ne ise onun üstüne eklemiş. Daha tok artık vuruşlar. Kanlar gövdeler. Ama okkalı. Öyle fıs fıs değil vurmalar. Bama güme dangırdatmalı. Özellikle kesici değil de blunt silahlarla böyle. Daha neredeyse skill açamadım bir de onlar açıldıkça neler olacak abov. İlerledikçe hiç sıvayacağını sanmıyorum epey güzel özene bezene yapmışlar her şeyi.
Konsollarda oyun dandik. Aman diyeyim. Gözyaşları sel o tarafta. 1080p 60'lar 1080p 30 RT'ler (konsolda sadece 2 RT detayı var, PC'deki 5 detaya nazaran) debeleniyorlar valla epey esir kampı gibi o taraf. 1080 30 ne ya? Resolution mode, Nostalgia mode diye güzellik yapmışlar heralde. Xbox 360 tandansı. Bi de CRT TV efekti koysalarmış konsola tamam. PC'de oynayacaksınız bunu diğer yerlerde elleşmemek lazım. PC'de ise tam tersine teknoloji şöleni. Yangın yeri oyun. Gerçekten teknolojiyi bu kadar ileri taşıyan bir oyun. Fizikleri, ışıklandırmaları, animasyonlarıyla tam bir next-gen beybi. 4K 30 FPS RT marti ne var ne yok yapıştırarak görsel şölen. 30 bu oyunun hakkıdır bende 60 yapay geliyor önceki oyunda da öyleydi. Zaten bu ayarda 4K 60 imkansız bende. 3090 ve 80 Ti dışında zaten her kartta imkansız gibi duruyor AMD'deki eşdeğerler hariç. 60 diye de o görsellerden en ufak taviz veremem kusura bakmasın. Metro Exodus ve CP2077'nin taşıdığı bayrağı alıp bir adım ileriye götürmüş.
Update'ler ile iyice şenlenecektir oyun. CP2077 gibi sorunlu bir çıkış yapmadı oyun çatır çatır taşlar gibi çıktı geldi. Şimdilik olay budur.
Abicim şu flashlight'a bir gölge ekleyin nolur. Gözlerim kanadı ya. Koca toplulukta tek tük ses duyurmaya çalışıyoruz redditte kafalarına vura vura "aa hakkaten lan yok ha" dedirtiyorum dur bakalım isyan başlatmalı bi an önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Şubat 2022; 18:16:28 >
-
Dlss kullanmıyorum.
Daha önce hiç dying light oynamadım, zombi falan artık sarmıyor. Ama bu oyun bayağı hoşuma gitti, özellikle atmosferi, bazı yerler güneş batımında muhteşem görünüyor. DL1 denesem mi diyorum bi yandan ama bi yandan da sadece 2 oynarım yeter diyorum, bi ara %50 indirime falan girdiğinde alırım anca, bilmediğim 1 oyuna 350 küsür para bayılmak neh.
-
-
Oyunlar konsol teknolojine göre geliştiriliyor. 1080ti çıktığı zamanlarda oyunlar ps4-pro-xbox one-x gücüne göre yapılıyordu o zamanda 1080ti güçlü kalıyordu normal olarakta uzun yıllar performansını korudu çünkü oyunlarda gelişim fazla yoktu ozamanki konsolların gücü kısıtlı olduğu için. Yavaş yavaş oyunlar ps5 ve series x gücünden ve yeni mimarisinden faydalandıkça bu oyunda onlardan biri ve daha bu başlangıç tam next gen oyunlar değiller. 2000 serisi ilk çıktığında 1080ti'in dengi 2070superdi daha sonra rdr2 falan çıkınca bi anda 2060super in bile arkasına düştü ve ondan sonraki oyunlarda da
aynı şekilde geriye gidiş devam ediyor. Sonuçta 2017'in pascal mimarisi bir karttan bahsediyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X