Şimdi Ara

DX9 vs DX10 farklar Call Of Juarez (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • Şu dx9 dx10 efektleri karşılaştırmaya çalışan screenshotlar çok adice hazırlanmış. %100 dx10 için yazılmış bir oyun çıkmadan kimse çıkanlarla kafadan karşılaştırma yapıp çıkarımlar yapmasın tavsiyem budur.
    dakarai'nin verdiği resimde yerdeki tuğlada büyük fark var evet. Ama o efekt dx10 efekti değil dx9'da da çalışan smartshader efekti ve adı parallax mapping.

Orjinalden alıntı: dakarai

Directx 9 vs directx 10

DX9 vs DX10  farklar Call Of Juarez

Bana sadece Bump Map açılmış hali gibi geldi.Direct x 9 da da bump map yok mu?

• Ben şu iki resmi gördükten sonra dx10 yenilik getirecek mi, dx10 gerekli mi gibi soruların çöpe atılması gerekeceği düşüncesindeyim...
  • böyle grafikleri görmek için sadece ekran kartı yeterli olmaz. dx10 ekran kartıyla birlikte iyi bir donanımda şart. yani bir ton para. en iyisimi biz dx 11 i bekleyelim. belki camdan dışarıya bakıyormuşcasına bir görüntü elde ederiz.

Orjinalden alıntı: semih_efendi

alttaki resim boya kokuyor ... benim bildiğim kadarıyla çizdirilmiş bir resim directX 10 neler yapabilceği ile iligil

haklısın bana da öyle geldi
    Q6600 3.64 GHZ|ASUS STRIKER II EXTREME|CORSAIR 2x4 GB 1600 DDR3 CL9|MSI GTX 560 Ti Twin Frozer II|Cooler Master Silent Pro 1000W|COOLER MASTER COSMOS RC 1000|OCZ VERTEX 2 SSD 60 GB - WD CAVIAR BLACK 1 TB - SAMSUNG SPINPOINT F1 750 GB|SAMSUNG T260 25.5 |LOGITECH Z 5500 5.1|ASUS XONAR D2 7.1|MICROSOFT WIRELES LASER DESKTOP 7000 - A4 TECH X718|HP PAVILION DV6551|NIKON L120
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

quote:

Directx 9 vs directx 10

Bana sadece Bump Map açılmış hali gibi geldi.Direct x 9 da da bump map yok mu?

dx 10 un oradaki farkı 2 boyutlu görüntü de 3 boyutlu yüzey göstermek ki resimdekini yapmak baya zor gibi gözüktü bana

• quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

/>

/>

Ben şu iki resmi gördükten sonra dx10 yenilik getirecek mi, dx10 gerekli mi gibi soruların çöpe atılması gerekeceği düşüncesindeyim...

Bu resim bir ressamın directx 10 nasıl olcak diye microsoft tarafından görevlendirilirek çizilmiş temsili bir resimdir orijinal sitesinde açıklaması vardır

• Arkadaşlar peki Dx10 destekleyen oyunları DX9 ile oynayabilir miyiz?(Tabi ki DX10 efektlerini göremeden) Mesela X1950 Pro Dx10 desteği olan oyunu hiç mi açamayacak, yoksa Dx9'da çalıştırabilecek mi? Bu konu benim için önemli. Cevaplayacağınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Arkadaşlar peki Dx10 destekleyen oyunları DX9 ile oynayabilir miyiz?(Tabi ki DX10 efektlerini göremeden) Mesela X1950 Pro Dx10 desteği olan oyunu hiç mi açamayacak, yoksa Dx9'da çalıştırabilecek mi? Bu konu benim için önemli. Cevaplayacağınız için teşekkürler.

eğer halflife 2 gibi oyunları optimize ederlerse, dx 7,8,8.1,9 destekleyen ekran kartlarında da oynayabilirsin oyunları
    iş oyun yapımcılarında yani

Orjinalden alıntı: flywer

oyunlarda gün geçtikce gerçekleşiyo buda güç istiyo yakında kimse oyun oynamıcak

• ayrıca fsx in karşılaştırmalı resimlerinden dx9 u temsil eden medium-high ayarda falan çekilmiş. ortada bulut falan yok su efektide medium'da. dx9 destekli kartlar ressamınki kadar olmasada daha iyisini başarabiliyor. sahtekarlık başka bişi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO MD -- 20 Mayıs 2007; 18:13:44 >

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Arkadaşlar peki Dx10 destekleyen oyunları DX9 ile oynayabilir miyiz?(Tabi ki DX10 efektlerini göremeden) Mesela X1950 Pro Dx10 desteği olan oyunu hiç mi açamayacak, yoksa Dx9'da çalıştırabilecek mi? Bu konu benim için önemli. Cevaplayacağınız için teşekkürler.

eğer halflife 2 gibi oyunları optimize ederlerse, dx 7,8,8.1,9 destekleyen ekran kartlarında da oynayabilirsin oyunları
    iş oyun yapımcılarında yani

Teşekkürler

• quote:

büyük ihtimal oynayabileceğiz dx9 ile

şu an kullanıcıların büyük kısmı dx9 kartlara sahip

bu kadar oyuncuyu oyunlardan mahrum bırakmak onların cebine giren parayı sekteye uğratır ki bunu istemezler
    Q6600 3.64 GHZ|ASUS STRIKER II EXTREME|CORSAIR 2x4 GB 1600 DDR3 CL9|MSI GTX 560 Ti Twin Frozer II|Cooler Master Silent Pro 1000W|COOLER MASTER COSMOS RC 1000|OCZ VERTEX 2 SSD 60 GB - WD CAVIAR BLACK 1 TB - SAMSUNG SPINPOINT F1 750 GB|SAMSUNG T260 25.5 |LOGITECH Z 5500 5.1|ASUS XONAR D2 7.1|MICROSOFT WIRELES LASER DESKTOP 7000 - A4 TECH X718|HP PAVILION DV6551|NIKON L120
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

quote:

Directx 9 vs directx 10

Abartı bi fark yok

Nasıl fark yok arkadaşlar? Köküne kadar bump mapping var sağdaki resimde...
    bekleyen derviş muradına ermiş.
  • artık kaliteli oyun oynamak için konsol şart oldu... bu kadar para bu donanımlara verilmez. en uzun ömüğrlüsü 3 ay dayanıyor. 3 ayda da toplasanız kartın hakkını verecek 2-3 oyun oynarsınız. 2-3 oyun oynayacam diye ben o kadar para veremem. bi konsol alır 3-4 yıl paşa paşa kullanırım. hem daha zevkli hem de daha kaliteli. pc de de multiplayer oyun oynarım. o oyunlar o kadar grafik istemiyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.