Şimdi Ara

dvd writer ömrü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben writer almayı düşünüorum .ve şuan bilgisayarımda sadece cd sürücüsü war.cd writer mı yoksa dvd writer mı alsam iyi olur dicem tabiki dvd diceksiniz ama dvd writerlar fazla cd yazıldığı zaman ömürleri azalıyormuş diye bişi duydum ne kadar doğru bu?sadece dvd yazmak daha sağlıklı olurmuş.hem dvd hemde cd yazıcı almak ne kadar mantıklı bi akıl verin bana?

• bi tane dvd writer yeter hepsinin yazma ömrü var o dolunca miladı doluyor.zaten 50$a dvd yazıcı var al bi tane dvd yazıcı 1-1,5 sene kullanırsın sonra bozulunca yenisini alırsın.paran varsa al plextor onun ömrü çok daha uzun oluyor.dvd al diyorum çünkü oyun vs oynuyosan artık dvd olarak çıkıyorlar ayrıca cd yazıcı alıp parana yazık etme.
  • bence de dwd writer al zaten fiyatları iyiden iyiye düştü her yazıcının bir ömrü var tabiki ama nerden baksan 1.5 sene kullanırsın hatta o arada bozulursa daha iyi olur garantiden yollarsın yenisini alırsın oda sana fazla fazla yeter zaten yani en az 2 sene kullanma garantin var zaten
  • ee eşöle bi web cam tavsiye eder misin ? şuan da piyasada lg asus nec çılgınlığı var hangisini seçeyim yada seçmeyim? +/- dual layer özelliği gibi bişiler duydumm bu özellik hakkında bilgisi olanlar var mı?bi de philips de light diye bi özellik var o ne işe yarıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizciqlik -- 21 Mart 2006; 23:20:24 >

• +/- kardeş, dual hikaye oldu. Teknik servislerle uğraşmak istemiyorsan plextor, asus yada pioner al derim fakat asus hariç ikisi zor bulunuyor, bi ara değişiklik olsun dedim nec aldım 2 ay da bozuldu, gittim pioner ile değiştirdim 1 yıl oldu tık yok.

Orjinalden alıntı: sessizciqlik

ee eşöle bi web cam tavsiye eder misin ? şuan da piyasada lg asus nec çılgınlığı var hangisini seçeyim yada seçmeyim? +/- dual layer özelliği gibi bişiler duydumm bu özellik hakkında bilgisi olanlar var mı?bi de philips de light diye bi özellik var o ne işe yarıyor...

Ben lg oneririm sana.su ana kadar creative rezilliginden sonra cd okuyucum,cd yazicim,dvd yazicim lg olmustur.Hec problem yasamadim.

yalniz web cam tavsiyesi istemissin bide :) dvd yaziciyla bir ilgisi var mi?
    Cd/Dvd Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hebeler

quote:

ee eşöle bi web cam tavsiye eder misin ? şuan da piyasada lg asus nec çılgınlığı var hangisini seçeyim yada seçmeyim? +/- dual layer özelliği gibi bişiler duydumm bu özellik hakkında bilgisi olanlar var mı?bi de philips de light diye bi özellik var o ne işe yarıyor...

Ben lg oneririm sana.su ana kadar creative rezilliginden sonra cd okuyucum,cd yazicim,dvd yazicim lg olmustur.Hec problem yasamadim.

KARDEŞ OPTİK ÜRÜN ALACAK İSEN OKUYUYUCU YAZICI KESİNLİKLE LG'DEN UZAK DUR

GİT ASUS SAMSUNG FALAN AL TAVSİYEM

ASUS 1608P2 YADA NEC 4550A al

Ben 1608P2 kullanıyorum

ve ASUS PCNET'TE AYIN ÜRÜNÜ SEÇİLDİ

En İyi Performans
    ASUS optik sürücülerdeki amiral gemisi DRW-1608P2 modeli ile bu ayın en yüksek performansa sahip DVD yazıcısı.
    />
    ///ATI Radeon Xpress 200 (RS482) [ATI Radeon X300 Alt Yapı] /// 2xTWINMOS 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) /// SaMsUnG 80 GB SATA II NCQ ///ASUS 1608P2 DVD*RW /// MICROSOFT BLACK KIT /// 300 WT PSU + EVEREST TB KASA /// PHiLiPs 107E66(black)

• quote:

Orjinalden alıntı: NoT_CLaN

quote:

Orjinalden alıntı: hebeler

quote:

KARDEŞ OPTİK ÜRÜN ALACAK İSEN OKUYUYUCU YAZICI KESİNLİKLE LG'DEN UZAK DUR

GİT ASUS SAMSUNG FALAN AL TAVSİYEM

ASUS 1608P2 YADA NEC 4550A al

Ben 1608P2 kullanıyorum

ve ASUS PCNET'TE AYIN ÜRÜNÜ SEÇİLDİ

En İyi Performans
    ASUS optik sürücülerdeki amiral gemisi DRW-1608P2 modeli ile bu ayın en yüksek performansa sahip DVD yazıcısı.
    />

bencede tam tersi.asus alanlarin cogunun elinde patladigini duydum.

• quote:

webcam için piranha'ya çok iyi diyorlar fiyat-performans olarak.-/+ yazım olayı artık bütün dvd yazıcılarda var o yüzden takma kafana, iki türlü dvd'ye de yazabiliyor bütün writerlar.
  • arkadaşım o ara web cam araştırması yapıordum yanlışlık olmuş galiba pardonn ben dvd writer dan bahsetmek istedmm..web ccam işimni hallettimm.piranha aldım herkes çok övdü bende kalitesine de şait oldum hemde 35 ytl ye kalite satın aldım diyebilirim.... walla almak isteyen arkadaşlarla varsa bi kez daha önerebilirimmmm

• quote:

arkadaşım o ara web cam araştırması yapıordum yanlışlık olmuş galiba pardonn ben dvd writer dan bahsetmek istedmm..web ccam işimni hallettimm.piranha aldım herkes çok övdü bende kalitesine de şait oldum hemde 35 ytl ye kalite satın aldım diyebilirim.... walla almak isteyen arkadaşlarla varsa bi kez daha önerebilirimmmm

dvd write a karar verebildin mi?
  • Dvd writer önerim Pioneer, 3-4 aydır kullanıyorum sorun çıkarmadı, eski (Lg cd writer + Lg Cd rom) cdromlarımın okumadığı bazı divx yüklü cdlerimi dahi okudu üstelik Lg cdrom da yeniydi ve okumuyordu, Nec , Pioneer veya Asustan birini alacaksan aralarında çok çok fark yoktur, ama Piooner sorun çıkarmadı şimdiye dek söyliyeyim
  • quote:

arkadaşım o ara web cam araştırması yapıordum yanlışlık olmuş galiba pardonn ben dvd writer dan bahsetmek istedmm..web ccam işimni hallettimm.piranha aldım herkes çok övdü bende kalitesine de şait oldum hemde 35 ytl ye kalite satın aldım diyebilirim.... walla almak isteyen arkadaşlarla varsa bi kez daha önerebilirimmmm

ya arkadaş anlamıyorum ben adedi 27 milyona 3 tene piranha aldım hem de bir ay önce.millet 35lerden bahsediyor ya.

dvdrw mı tam bir baş belası okuma zorluğu bir çoğunda bulunuyor?necide kullandım.onda bile mevcut.eski sistemimdek, lg lerimi özlüyorum.ve bir daha optik alırsam lgden başka bişi almayacağım

• Lite-On SOHW-1633S alabilirsin.testler oldukca basarili gosteriyor.

• daha hala daha karar veremedim kimi iyi diyor kimi kötü diyorr walla acayip kafam karıştı yaaa.....napcam ben şimdi...dvd rw almak bu kadar zor olcağına bilmiyordum.sonra aldıktan sonra pişman olmak istemiorum okuma problemi filan....bi de bu aletlerin sessizleri yok mu ?maşallah fabrika gibi ses çıkaranları var.ev arkadaşımda lg dvd yazıcı war manyak bi ses çıkartıorr cd öle bi dönüorki kasa aerodinamik bi forma sahip olsa uçacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.