Şimdi Ara

Dvd üzerine resim basmak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşıma(Benim için çok önemli birisi) hediye etmek istediğim bir film var.Film "my sassy girl"(orjinal ismi:yeopgijeogin geunyeo)Fakat ben Kore yapımı "yeopgijeogin geunyeo"'yu hediye etmek istiyorum.Kore yapımı olan "yeopgijeogin geunyeo" Türkiye'de hiç vizyona girmemiş ve dvd sini bulmak baya zor en azından ben bulamadım.Bir kaç sitede araştırdım fakat filmi bulamadım.Çok bekliyecek zamanımda yok.Ben diyorum ki;"Bir dvd alsam ve üzerine filmin orjinal dvd resmini bassam." piyasada bu işi yapanlar var mı?Ben kendim yapabilir miyim?Bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi?

• Hadi arkadaşlar koskoca dh'da hiç mi bu işlerden anlayan yok?
  • dijital baskı merkezlerine git, sticker kagıdına 1e1 cd olculerinde bastir kapagi cikar yapistir?
  • lightscrbie diye bir teknoloji duymuştum birçok dvd-w de var sanırım bilinmiyor ve kullanılmıyor
    bende bilmiyorum :D ama araştır bi
  • Bende merak ediyorum bunu.
  • ben anlamadım baskı işi kolayda sen ne istiyorsun içinde olmayan filmi varmış gibi göstermek mi
  • lightscribe destekli dvd-rw in varsa nero lightscribe dan direk istediğin resmi seç yaza bas yazar kendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de Resim Çizmek İçin
    12 yıl önce açıldı
    arabaya müzik cd si hazırlamak!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lightscribe renk veremiyordu sanırım.

Kimi yazıcılarda cd üzerine baskı seçeneği mevcut. Eğer böyle bi yazıcısı olan arkadşınız varsa hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Lightscribe renk veremiyordu sanırım.

Kimi yazıcılarda cd üzerine baskı seçeneği mevcut. Eğer böyle bi yazıcısı olan arkadşınız varsa hallolur.

Bende bunu kast ediyorum internette biraz araştırdım.Lightscribe teknolojisi mevcut ama onunda renkli yazma özelliği yok.Hediye edeceğim için orjinalmiş gibi görünmesi lazım.PRINCO cd'de veremem değil mi?Peki dışarıda bu işi yaptırsam kaça mal olur?
  • Bende diyodum benim laptopun sürücüsündeki Lightscribe ne işe yarıyo diye.. Şimdi ben eve gidince yapıcam bundan, yazdırırken ters mi takıcam dvd yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bende diyodum benim laptopun sürücüsündeki Lightscribe ne işe yarıyo diye.. Şimdi ben eve gidince yapıcam bundan, yazdırırken ters mi takıcam dvd yi ?

• Hacı Lightscribe orginalinde daha kaliteli olur ne takıyosun kafaya git al philisp bas gitsin
    Hangi filmin orginalinde o kadar masraflı dvd bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

Bende diyodum benim laptopun sürücüsündeki Lightscribe ne işe yarıyo diye.. Şimdi ben eve gidince yapıcam bundan, yazdırırken ters mi takıcam dvd yi ?

Sen ananın karnındamı öğrendiğn dvd ye resim yazdırmayı ?
  • harbiden bu lightscribe olayını yapan varsa bi s.s. li anlatsın daha önce gördüm ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

bu gülmeye sebeb nedir ? ters takılmıyo mu resim basılırken dvd ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.