Şimdi Ara

Düzenli Tuvalete gitmek ? [Ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ciddi konudur.Dalga geçene gerekli cevabı veya şikayet edilecektir.Tuvalet ihtiyacımı düzene sokmak istiyorum.Bazen öyle oluyorki evde tuvalete gitmiyorum otobüse biniyorum tuvalet ihtiyacı doguyor..Böyle durumlarla maruz kalıyorum.Nasıl bişey öneririsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 21 Mart 2011; 15:31:06 >

• saabahları kaltığında yapmaya çalış eğer bir kaç gün kesintisiz sabahları yaparsan alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

saabahları kaltığında yapmaya çalış eğer bir kaç gün kesintisiz sabahları yaparsan alışırsın.

gelse işte gelmiyo
  • bende uğraşıyorum ama olmuyor
  • Heycandan geliyor olmasın saklambaç oynarken gelmesi gibi hani zor tutarsınSosyal fobin vardır :>
  • Köpeklere fısıldayan adamı ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Prestige -- 21 Mart 2011; 15:37:20 >
  • İlkokulun ilk gününden, lisenin son gününe kadar her sabah mutlaka uyanır uyanmaz yapardım. Üniye geçince ikinci öğretim olmanın verdiği rahatlıkla düzenim bozuldu. Şimdi tekrar yavaş yavaş düzene sokuyorum kendimi. Sabah kalktım mı ilk iş sıçarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

saabahları kaltığında yapmaya çalış eğer bir kaç gün kesintisiz sabahları yaparsan alışırsın.

gelse işte gelmiyo

Bende arkadaşın dediği teknikle düzene soktum ama gelmemesi sorununa karşı sürekli meyve sebze ye bağırsak çalıştıran şeylerden ye istediğin zaman yaparsın

• Hocam ben spora başladım başlayalı sindirim be boşaltım sistemlerim daha güzel işler oldu.Sporu deneyebilirsin.
  • Oku.. Oku da ibret al, düşme bu hallere ;

http://resim.donanimhaber.com/m_45715484/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prestige

Köpeklere fısıldayan adamı ara

Hımm ince bir espiri arkdaş demek istyorkı köpeklere fısıldayan adamdan tuvalet
    eyitim all diyorr. mantıklı
  • ya bendede şey var ne bilim otobüse falan binince hiç tuvaletim gelmiyo arabadayken falan aman gelmesinde banane
  • Tuvaletinizin olması ya da olmaması önemli değil. Zorlamayın da kendinizi illa yapıcam diye. Sabah kalkıp yaklaşık 5-10dk(sana kalmış) yapmaya çalış, ama dediğim gibi zorlama. Burada önemli olan vücuda alışkanlık kazandırmak. Zaten bir süre sonra düzene girmeye başladığını fark edersin.

Tabi beslenmene de dikkat edip bol lifli besinler almaya özen gösterirsen ortada hiçbir sorun kalmaz.
  • tıpa tak
  • ben de düzensiz sıçıyorum. bak daha demin sıçtım içimde köpek ölmüş adeta. şu anda tuvaleti tadilata aldık. gece 4te ediyorum bazen. düzensiz yani benim de. önerileri bekleyelim.
  • ben sabitledim hergün saat 7'de geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

gelse işte gelmiyo

Sabah tuvalete çıkmak için fazla yemek yemelisin o zaman sorun çözülür
  • Yalnız bu düzenli tuvalet ihtiyacını giderme o kadar hoş birşey değil ben bi yıldır düzenli olarak akşam saat 7'de tuvalete gidiyorum işte bir gün gitmedim üşendim sabah bi şişkinlik hissettim gene üşendim (okul sabahı) okulda da tuvalet ihtiyacımı gideremiyorum tuvaletler pek temiz değil,eve geldim çıkmadı resmen çıkartana kadar ağladım yani hiç tavsiye etmiyorum düzenli tuvalet ihtiyacını
  • Gece tuvalete kalkanlar için önerilerim:
    - Gece 10 dan sonra hiçbirşey yemeyin.
    - Gece yatmadan en erken 2 saat önce su için. Ve yatmadan önce kesinlikle tuvaletinizi yapın.
    Ama şöyle bir olay da var: gece uyurken kalkıp tekrar yatmak daha iyi dinlendirip, vücudu daha zinde yaparmış. Bilin bakalım hangi milletin bilimadamları bulmuş bunu................... Evet bildiniz. Hiçbir işi olmayan, canı sıkılıpta "bunu da araştıralım mı len?" diyen İsviçreli bilimadamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsail636

Yalnız bu düzenli tuvalet ihtiyacını giderme o kadar hoş birşey değil ben bi yıldır düzenli olarak akşam saat 7'de tuvalete gidiyorum işte bir gün gitmedim üşendim sabah bi şişkinlik hissettim gene üşendim (okul sabahı) okulda da tuvalet ihtiyacımı gideremiyorum tuvaletler pek temiz değil,eve geldim çıkmadı resmen çıkartana kadar ağladım yani hiç tavsiye etmiyorum düzenli tuvalet ihtiyacını

off gaz da yapar o deli gibi şişkin hissedersin kendini

bu arada arkadaş benim tavsiyeye gelse işte gelmiyor demişsinde kendini biraz şartlandırman gerekiyor başka çaresi yok. ilk dönem dersler öğlene doğru başlıyordu bende geç kalkıp gidiyordum düzenim akşama dönmüştü, bu dönem yine dersler full sabahtan başlayınca önce zorluk çektim ama dediğim yöntemle şu an rahatım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.