Şimdi Ara

Düz vites arabayı otomatiğe çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay sonra yurtdışına yerleşicem ve ordan kendime küçüklükten beri hayalim olan arabalardan birini alıcam.
    Külüstür bir Roadrunner yada 67s Mustang ama otomobillerle ilgili fazla şey bilmiyorum. Bu araçları otomatiğe çevirmek kaç para tutar acaba? Birde aracı kaç günde teslim alırım?

SS'ler ilede yeşillendiriyim şuraları.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOOSTEDTR

quote:

Orijinalden alinti: ATTRACTIVE

Herkes senin gibi bu ülkeye bagimli ya?amyyor. Sanki yurtdisinda yasayan milyonlarca Türk yokmus gibi birde inanmiyor. Eziklik psikolojisi olsa gerek.
    Keyfin bilir.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 5 Kasım 2014; 18:08:04 >

• Böyle bir aracı otomatik kullanmak asla istemezdim. Bu tür araçlar manuel ile keyfi çıkar derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Böyle bir aracı otomatik kullanmak asla istemezdim. Bu tür araçlar manuel ile keyfi çıkar derim
    quote:

Orijinalden alinti: InvisibleLord

Böyle bir araci otomatik kullanmak asla istemezdim. Bu tür araçlar manuel ile keyfi çikar derim

Ben manuel kullanamiyorum iste sorun orda zaten.

EDIT: Foruma birsey olmus yine, Turkce karakterler gozukmuyor, her mesaji editliyorum tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 5 Kasım 2014; 18:09:39 >

• Düz daha iyidir boş verin otomatiği
  • Nick muthis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Nick muthis
    quote:

Orijinalden alinti: Thomassee

Nick muthis

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Böyle bir araci otomatik kullanmak asla istemezdim. Bu tür araçlar manuel ile keyfi çikar derim

EDIT: Foruma birsey olmus yine, Turkce karakterler gozukmuyor, her mesaji editliyorum tekrar.

Otomatiğe çevirilir heralde adamlar neler neler yapıyor onu da yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

quote:

quote:

Otomatiğe çevirilir heralde adamlar neler neler yapıyor onu da yapar
    quote:

Orijinalden alynty: HayrullahKNY

quote:

Orijinalden alynty: Karyncayiyen Yiyen Adam

quote:

Otomati?e çevirilir heralde adamlar neler neler yapyyor onu da yapar

Zaten cevriliyor ama çok pahali birseyse deymez yani, fiyati soruyorum.

• o değilde diyelim ki uzaya çıktık kürdanı nereden bulacağız orada ağaç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

o değilde diyelim ki uzaya çıktık kürdanı nereden bulacağız orada ağaç yok.
    quote:

Orijinalden alinti: mavipasa

o degilde diyelim ki uzaya çiktik kürdani nereden bulacagiz orada agaç yok.

7/24 yanynda tasidigin kürdanin var, onu kullanirsan sorun yasamazsin seni süper zeka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 5 Kasım 2014; 18:33:53 >

• Mustangların otomatiği var ki zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alynty: HayrullahKNY

quote:

Orijinalden alynty: Karyncayiyen Yiyen Adam

quote:

Otomati?e çevirilir heralde adamlar neler neler yapyyor onu da yapar

Zaten cevriliyor ama çok pahali birseyse deymez yani, fiyati soruyorum.

Onu da gidince ustalara sor

• Valla amerikada bu arabalara 500 dolar verirsinde otomatik şanzımana çevirmek için 2000 dolar harcarsın. Orda işçilik çok pahalıymış. Zaten sanmıyorum düz vites olarak bulacağını amerikada düz vites bulmak çok zordur diye tahmin ediyorum. Adamlar nerdeyse 50'li yıllardan beri otomatik vites kullanıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Valla amerikada bu arabalara 500 dolar verirsinde otomatik şanzımana çevirmek için 2000 dolar harcarsın. Orda işçilik çok pahalıymış. Zaten sanmıyorum düz vites olarak bulacağını amerikada düz vites bulmak çok zordur diye tahmin ediyorum. Adamlar nerdeyse 50'li yıllardan beri otomatik vites kullanıyorlar...
    quote:

Orijinalden alinti: Orcunsau

Valla amerikada bu arabalara 500 dolar verirsinde otomatik sanzimana çevirmek için 2000 dolar harcarsin. Orda isçilik çok pahaliymis. Zaten sanmiyorum düz vites olarak bulacagini amerikada düz vites bulmak çok zordur diye tahmin ediyorum. Adamlar nerdeyse 50'li yillardan beri otomatik vites kullaniyorlar...

Dedigim gibi arabalarla fazla ilgilenmedi?im için bilmiyorum. Eger oyleyse çok iyi. Tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: ATTRACTIVE

Herkes senin gibi bu ülkeye bagimli ya?amyyor. Sanki yurtdisinda yasayan milyonlarca Türk yokmus gibi birde inanmiyor. Eziklik psikolojisi olsa gerek.
    Keyfin bilir.

/>

Sen yurtdışına çık, yerleş, usül-adap öğren ondan sonra ne araba alacağına karar ver. Bence maximum 15 yaşındasın ama forumun geneli senin aynı yaşlarda o yüzden normal cevap verenlerle kaynatabilirsin. Ben değil sen eziksin bence hayal gücün çok iyi

• çok eski araba sanayiden çıkmaz,toyotada gizli torku ile çekişi inanılmaz

şaka bir yana düz vitesten şaşman ben bu arabada
  • Mustang zaten 3 ya da 4 vites olması lazım.
    Charger gibi bir amerikan kaslısını otomatik kullanmak biraz hakaret olur gibi bana göre.
    Otomatik amerikan istiyosan başka amerikanlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.