Şimdi Ara

Düşüncelerim yüzünden arkadaşlarım benden uzaklasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Din konusunda onlarin da kafalarini karıstiyormusum ben sadece yardım istiyorum onlar beni dinlemiyor ailemde dahil saatlerdir ağlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben arkadaşlarımı dinden çıkardım. biri ateist oldu. bir süre görüşmeyince tekrar müslüman olmuş. diğerleri de şu tanrıya inanan ama dinlere inanmayan inanca geçtiler
  • dindarlarla gecinmek zordur. dediklerini ve yaptiklarini gormezden gelmeyi bilmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ben arkadaşlarımı dinden çıkardım. biri ateist oldu. bir süre görüşmeyince tekrar müslüman olmuş. diğerleri de şu tanrıya inanan ama dinlere inanmayan inanca geçtiler
    Beni cikarman zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim dinden anlayan birilerinden yardim iste siradan halk din konusunda cok bilgisiz Türkiye de

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Beni cikarman zor

Alıntıları Göster
    herifin biri de böyle diyordu bana, yaşıtımdı. pilavlılara katılın biriydi, arkadaşımın arkadaşı. buna sordum, allah var mı? bu dedi ki var. sonra kurandan, muhammedden, tek tek sorular sordum en sonunda mecburen şunu demek zorunda kaldı, allah ola da bilir olmaya da bilir, ama ben olacağına inandığım için müslümanım. ben de sordum neden olacağına inanıyorsun? o da dedi ki çünkü kuran, peygamberler geldi. ben de dedim ki, ama sen daha az önce dedin gerçek olabilirler de olmayabilirler de diye. o da klasik, konuyu eğer yoksa bir şey kaybetmem ama varsa çok şey kaybederim, cehennemde yanarım olayına bağladı. bu da böyle bir anımdır.

• quote:

herifin biri de böyle diyordu bana, yaşıtımdı. pilavlılara katılın biriydi, arkadaşımın arkadaşı. buna sordum, allah var mı? bu dedi ki var. sonra kurandan, muhammedden, tek tek sorular sordum en sonunda mecburen şunu demek zorunda kaldı, allah ola da bilir olmaya da bilir, ama ben olacağına inandığım için müslümanım. ben de sordum neden olacağına inanıyorsun? o da dedi ki çünkü kuran, peygamberler geldi. ben de dedim ki, ama sen daha az önce dedin gerçek olabilirler de olmayabilirler de diye. o da klasik, konuyu eğer yoksa bir şey kaybetmem ama varsa çok şey kaybederim, cehennemde yanarım olayına bağladı. bu da böyle bir anımdır.

Alıntıları Göster
    Düşüncelerim yüzünden arkadaşlarım benden uzaklasıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Zor hocam tekrar diyeyim ozetle

• Ateistlerle anlaşmak zor oluyor. Arkadaşların haklı bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.