Şimdi Ara

Düşük puanla üniversiteye gir kendini geliştir yeter (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
320
Cevap
13
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Orijinalden alıntı: kurabiye1996

bende öyle düşünüyorum .ama gel gör ki bunu konusunda belirtince millet hep bu manyağı savundu.sinir oldum resmen insanlara ön yargı aşılıyor

Beni bu kadar çok destekleyen olduğuna göre
    haksız olmama ihtimalimi düşündün mü?
    ayrıca üslubuna dikkat et
    ben sana hakaret ettim mi hiç?

hahaha şu yaptığını ilköğretim beşinci sınıf çocukları bile yapmaz hani küçük çocuklar benim oyuncaklarım senin oyuncaklarından daha fazla o zaman ben daha iyiyim derlerdi ya aynen ona döndü.burda senin yapman gereken karşı düşüncelere de saygı duyup düşünmen ama sen' beni daha çok desteklediler hihihihi' yaparsan senle konuşmamızın bile bi anlamı kalmaz

• quote:

aslında hata şurda onlar seni desteklemiyor .senin dolduruşuna geliyorlar bu şahıslar hayata tek yön bakan şahıslar aynı senin gibi yani nereye çekersen gelirler .ama işin aslı şu olmalı hayat tek yönden tek çerçeveden ibaret değildir.hayat çok yönlüdür herkes çok farklıdır ve sen bu farklılıklara saygı duymalısın ama nerdee .sen kim o kim ..ayrıca bir kaçkişinin seni desteklemesiyle çok yol alınmaz yakın zamanda düşersin .bu hep böyledir

ya o kadar tospembe değil anlatamıyorum galiba
    istihdam detaylı ve karmaşık bi süreç
    çok fazla etken var
    bu da etkenlerden biri yeni mezun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dixon_ D kullanıcısına yanıt
    işte bende bunu diyorum amma velakin gel gör ki bu odtü yok boun millete öyle bi aşılanmış ki herkes sanıyor ki sadece oralar var .ama gerçek bu değil iş her zaman sende biter .farkındalığın için tebrik ederim ..
  • Pavuklu Tilav P kullanıcısına yanıt
    arkadaş olabilir miyiz ? cidden bakış açına hayran oldum
  • hocam combo yapmışsın eline sağlık
  • quote:

quote:

aslında hata şurda onlar seni desteklemiyor .senin dolduruşuna geliyorlar bu şahıslar hayata tek yön bakan şahıslar aynı senin gibi yani nereye çekersen gelirler .ama işin aslı şu olmalı hayat tek yönden tek çerçeveden ibaret değildir.hayat çok yönlüdür herkes çok farklıdır ve sen bu farklılıklara saygı duymalısın ama nerdee .sen kim o kim ..ayrıca bir kaçkişinin seni desteklemesiyle çok yol alınmaz yakın zamanda düşersin .bu hep böyledir

çok fazla etken var

hocam tabikide yeni mezunlar 'yow yeaaa müdür olacam'diye beklemesin.bu bir süreç bir birikim işidir.bir yerden başlamak lazım.eğer yeni mezun kendisini geliştirise statü atlar hatta çok daha iyi yerlere gelebilir.ilk başta 2000 lira ile başlarsın işe ama birikimini arttırıp ilerlersen ve farkındalığını ortaya koyarsan bu miktar daha da artar.bu bir birikim işidir.süreç ister

• ne demek abicim teşekkür ederim
  • ama sizde daha başlamadan kestirip atıyorsunuz o zaman okumanızında bir anlamı yok üniversiteye gidince lisedeki gibi yazılılar gibi son gün çalışırım yüz alırım derseniz zaten yapamazsınız.seçtiğiniz bölüm sizin hayatınız olacak.her türlü araştırmanız lazım.projelere katılmak lazım dediğim gibi süreç meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pavuklu Tilav

quote:

quote:

çok fazla etken var

hocam tabikide yeni mezunlar 'yow yeaaa müdür olacam'diye beklemesin.bu bir süreç bir birikim işidir.bir yerden başlamak lazım.eğer yeni mezun kendisini geliştirise statü atlar hatta çok daha iyi yerlere gelebilir.ilk başta 2000 lira ile başlarsın işe ama birikimini arttırıp ilerlersen ve farkındalığını ortaya koyarsan bu miktar daha da artar.bu bir birikim işidir.süreç ister

Ben de diyorum ki
    yeni mezun istihdamında

kendini geliştirmiş kaliteli üniversite mezunu tercih edilir
    kendini geliştirmiş kalitesiz üniversite mezunu değil

önce kendini geliştirmiş kaliteli üniversite mezunları ayıklanır
    sonra başka kriterlere geçilir onlarla

• her şirket böyle yapmıyor ama mesela bir aselsan gibi şirketler öncelikli odtü mezunu sonra hacettepe mezunu alır siz galiba her şirketi aselsan gibi zannediyorsunuz galiba çünkü şirketler artık işlevsellik arıyor pratiklik arıyor ezber değil.mesela bazı firmalarda dikkat ederseniz en yetkili adam meslek lisesi mezunudur ama adam çekirdekten yetişmiştir milletin ders diye öğrendiğini pratikliğe dökmüştür öne geçmiştir.sen bu konuya baya önyargılı yaklaşıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pavuklu Tilav -- 17 Temmuz 2015; 4:20:34 >
    arkadaş artık aselsan değil her tarafı M.I.T sanıyor bence
  • quote:

Sizin dediğiniz gibi olması benim de işime gelir
    ama öyle değil işte
    yeni mezunuz arkadaşım
    yeni mezun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dixon_

ikinize de katılıyorum şu anda insanlara sorsam sakarya üniversitesi nasıl diye millet beğenmez ama arkadaşım sakaryada okuyordu kendini geliştirdi ve mezun olduktan 2 sene sonra direkt 6 milyar ile başladı.evet üniversite tabikide önemli ama kendinizi her türlü geliştiriseniz neden yapamayasınız ki?

hocam gayet doğru benim arkadaşımda çukurova mezunu çocuk kendini geliştirdi emek verdi çalıştı ortalaması 3 ten fazlaydı şimdi yurtdışında çalışıyor.evet eğer odtü itü gibi üniversitelere giderseniz imkanınız çok olur ama diğer üniversitelerde de kafaya koyarsanız imkan yaratabilirsiniz
  • quote:

quote:

ama öyle değil işte
    yeni mezunuz arkadaşım
    yeni mezun

hocam iyi de sen üniversitede kendini geliştrip hocaların gözüne girdin mi hocaların sana referans oldu mu erasmusa gidip ordaki çevreyle geleceğin için bağlantı kurdun mu mathlab c# gibi programlamarda kendini geliştirdin mi inglizceni güzel seviye ye getirebildin mi inglizcenin yanında başka bir dil daha öğrenebildin mi bunun yanında çap gibi programlara başvurdun mu? work and travel,aiesec gibi programlara başvurdun mu? zaten bunları yaptıysan iyi bir statü ile başlarsın

• quote:

quote:

quote:

ama öyle değil işte
    yeni mezunuz arkadaşım
    yeni mezun

hocam iyi de sen üniversitede kendini geliştrip hocaların gözüne girdin mi hocaların sana referans oldu mu erasmusa gidip ordaki çevreyle geleceğin için bağlantı kurdun mu mathlab c# gibi programlamarda kendini geliştirdin mi inglizceni güzel seviye ye getirebildin mi inglizcenin yanında başka bir dil daha öğrenebildin mi bunun yanında çap gibi programlara başvurdun mu? work and travel,aiesec gibi programlara başvurdun mu? zaten bunları yaptıysan iyi bir statü ile başlarsın

Psikoloji okuyorum ben

• hocam tamamda bunların bir çoğu psikoloji için de geçerli hadi programlama dili öğrenmeyin ona birşey demem ama iyi bir ortalamama yapıp hocaların gözüne girmek veya erasmus work and travel veya 1. ve 2. yabancı dil gibi şeyler zaten yapılması lazım yoksa sadece direkt universite diplomasıylamezun olursanız evet sıkıntı olur.bakın benim yazdığım bölüm inglizce ama yinede ben iglizce çalışıp daha da geliştereceğim inglizceyi diplomada inglizce yazar evet ama adam sizi bir mülakata sokar eğer yapamazsanız almaz yani her türlü geliştirmeye bağlı
    hocam sizin eğitim durumunuz neydi aceba çok bilgilisiniz de maaşallah
  • quote:

hocam tamamda bunların bir çoğu psikoloji için de geçerli hadi programlama dili öğrenmeyin ona birşey demem ama iyi bir ortalamama yapıp hocaların gözüne girmek veya erasmus work and travel veya 1. ve 2. yabancı dil gibi şeyler zaten yapılması lazım yoksa sadece direkt universite diplomasıylamezun olursanız evet sıkıntı olur.bakın benim yazdığım bölüm inglizce ama yinede ben iglizce çalışıp daha da geliştereceğim inglizceyi diplomada inglizce yazar evet ama adam sizi bir mülakata sokar eğer yapamazsanız almaz yani her türlü geliştirmeye bağlı

hem sen bana onursuz demiyo muydun
    noldu da ciddi konuşmaya başladın benle

• hocam bende bu sene sınava girdim ama abim ve arkadaşları beni bu konuda çok güzel bir şekilde bilgilendirdiler
  • quote:

quote:

hocam tamamda bunların bir çoğu psikoloji için de geçerli hadi programlama dili öğrenmeyin ona birşey demem ama iyi bir ortalamama yapıp hocaların gözüne girmek veya erasmus work and travel veya 1. ve 2. yabancı dil gibi şeyler zaten yapılması lazım yoksa sadece direkt universite diplomasıylamezun olursanız evet sıkıntı olur.bakın benim yazdığım bölüm inglizce ama yinede ben iglizce çalışıp daha da geliştereceğim inglizceyi diplomada inglizce yazar evet ama adam sizi bir mülakata sokar eğer yapamazsanız almaz yani her türlü geliştirmeye bağlı

hem sen bana onursuz demiyo muydun
    noldu da ciddi konuşmaya başladın benle

hocam konuyu çarptırmayın size değer verdim insan yerine koydum bilgilendirdim eğer istiyorsanız koymam sizin kararınız

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.