Şimdi Ara

Düşük puanla üniversiteye gir kendini geliştir yeter (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
13
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlari 18 yaşında gelecek kaygısı içine sokan bir ülkede yaşıyoruz. Elin amerikalisi da parti yapiyor. Üreten ile üretmeyenin hali bu işte Yunanistan Türkiye nin bir kopyasi gibi ve malum sebepten çöktü. Umarım üreticiyi sanayiciyi destekleyen bir düzen oluşur da dolar ne olacak diye hop oturup hop kalkmayız. Bina dikmekle gelismis ulke olunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

İnsanlari 18 yaşında gelecek kaygısı içine sokan bir ülkede yaşıyoruz. Elin amerikalisi da parti yapiyor. Üreten ile üretmeyenin hali bu işte Yunanistan Türkiye nin bir kopyasi gibi ve malum sebepten çöktü. Umarım üreticiyi sanayiciyi destekleyen bir düzen oluşur da dolar ne olacak diye hop oturup hop kalkmayız. Bina dikmekle gelismis ulke olunmuyor.

dışarı çıktığımda hep inşaat görüyorum ama şu işsizlik oranı bi inmiyor
    devlet saolsun sürekli yeni üniversite kurulmasına izin veriyor
    ne kadar çok kişi istihdam edilirse bi o kadar kişi işsiz kalıyor
  • Sakin ol Şampiyon

Hıı ne lan öyle kız gibi cümle kurmalar

Söylediklerine katılıyorum ama Üslubun bir erkeğe yakışmıyor

Are you understand me

• Ne kadar düşüncelerine katılmasamda açık sözlüsün samimisin belkide bu yüzden saçma sapan yorumlar yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin4755

Ne kadar düşüncelerine katılmasamda açık sözlüsün samimisin belkide bu yüzden saçma sapan yorumlar yapılıyor

inanın şu an size ve kendime
    üniversite ne farkeder ya sonuçta bölümümüz iyi <3

demeyi çok isterdim...
  • 15 Yaşından beridir spor yapan, derslerini iyi kötü veren, arkadaş,aile ilişkileri her zaman iyi olmuş, sözü dinlenen, yeri geldiğinde liderlik yapabilen ortalama bir üniversiteden ortalama bir puanla mezun olmuş bir öğrenciyle,

dakika başı ders çalışmış, başını kitaptan kaldırmayan, hayatı testlerle gecmiş ve buna karşın, spor nedir bilen ama yapmayan, arkadaş,aile ilişkileri her zaman arka planda kalmış, liderlik yapmayı geç sözüne dahi önem verilmeyen ultra çalışkan bir boun,odtu vs. mezunu bir olur mu? adamın insanlarla iletişim pratiği yok gelmiş sirf iyi bir üni mezunu diye direkt 5 bin maaşla iş arıyor.

mantık bu yani, olay insanın karakteri ve kişiliği ile alakalı, mukemmel karakteriyle harvard mezunu olsa daha mukemmel olur onun icin. yol açın geçsin o adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23066F9EA -- 17 Temmuz 2015; 2:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

15 Yaşından beridir spor yapan, derslerini iyi kötü veren, arkadaş,aile ilişkileri her zaman iyi olmuş, sözü dinlenen, yeri geldiğinde liderlik yapabilen ortalama bir üniversiteden mezun olmuş ortalama bir öğrenciyle,

dakika başı ders çalışmış, başını kitaptan kaldırmayan, hayatı testlerle gecmiş ve buna karşın, spor nedir bilen ama yapmayan, arkadaş,aile ilişkileri her zaman arka planda kalmış, liderlik yapmayı geç sözüne dahi önem verilmeyen ultra çalışkan bir boun,odtu vs. mezunu bir olur mu? adamın insanlarla iletişim pratiği yok gelmiş sirf iyi bir üni mezunu diye direkt 5 bin maaşla iş arıyor.

mantık bu yani, olay insanın karakteri ve kişiliği ile alakalı, mukemmel karakteriyle harvard mezunu olsa daha mukemmel olur onun icin. yol açın geçsin o adam.

üniversitenin istihdam sürecindeki önemi yadsınamaz arkadaşlar

• derece yapıyor diye insanlar asosyal olmuyor evet sadece inekleyenler öyle oluyor ama genelde iyi derece sahibi insanlar kendilerini farklı yönlerden de geliştiriyorlar ki bu da bir kendini geliştirmektir

not odtü boün gibi üniversitelerin sağlam bölümleriyle aramda dağlar kadar fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

15 Yaşından beridir spor yapan, derslerini iyi kötü veren, arkadaş,aile ilişkileri her zaman iyi olmuş, sözü dinlenen, yeri geldiğinde liderlik yapabilen ortalama bir üniversiteden ortalama bir puanla mezun olmuş bir öğrenciyle,

Boun odtü gibi yerlere giden öğrencileri hep böylemi sanıyosunuz hocam? Emin olun çoğu 1. Tanımdan daha üst düzeyde yaşamakta illaki arada 2. Tanım veya daha beteri asosyaller var ancak emin olun düşündüğünüzden daha az sayıdalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisede belini büküp ders çalışanlar da eşeğin önde gideniydi zaten böyle düşünenler akıllı.

Bu konulardan o kadar çok açılmaya başladı ki yorumları bile okumaya gerek yok artık. Ya arkadaşım bu kafayla sen kendini de geliştiremezsin zaten geçin artık bunları, ne zaman döneceksiniz gerçek dünyaya?

Başlık sahibi arkadaş durumu özetlemiş, hayatın bug'ı filan yok kendinize çıkış kapisi aramaktan vazgeçip elinize gecen fırsatları uçup gitmeden değerlendirmeye bakın. Bu işin özeti bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 17 Temmuz 2015; 3:44:20 >
  • 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    yok hocam dogrudur ben ilk 1000 de olmak isteyenleri kastettim. Amacim itude okuyan cogu ogrenci isteyerek gitmiyordur.

• saçma mı .bak arkadaş millet tercih döneminde ve herkes iyi bir puan almak zorunda değil ama bu adam şu riskli dönemde insanların çoğunu hayallerine su döküyor.bu aralıkta yapılır mı bu ya resmen aşağılıyo ne yani odtü boun itü bunlara gitmeyenlerin canı yokmu .onlarda en az okurken odtü deki kadar çalışıyor onlarında hayalleri var ...ama bu şahıs ne yapıyor şu dönemde kafa karıştırıyor.
  • -Joker Face- kullanıcısına yanıt
    abicim ben erkek değilim zaten .güldüm ya nickimde belli değil mi kız olduğum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurabiye1996

saçma mı .bak arkadaş millet tercih döneminde ve herkes iyi bir puan almak zorunda değil ama bu adam şu riskli dönemde insanların çoğunu hayallerine su döküyor.bu aralıkta yapılır mı bu ya resmen aşağılıyo ne yani odtü boun itü bunlara gitmeyenlerin canı yokmu .onlarda en az okurken odtü deki kadar çalışıyor onlarında hayalleri var ...ama bu şahıs ne yapıyor şu dönemde kafa karıştırıyor.

Kendimi de aşağılıyorum?
    gerçekler bu
    ben napayım?
    tospembe bir ülkede mi yaşıyoruz?

• quote:

saçma mı .bak arkadaş millet tercih döneminde ve herkes iyi bir puan almak zorunda değil ama bu adam şu riskli dönemde insanların çoğunu hayallerine su döküyor.bu aralıkta yapılır mı bu ya resmen aşağılıyo ne yani odtü boun itü bunlara gitmeyenlerin canı yokmu .onlarda en az okurken odtü deki kadar çalışıyor onlarında hayalleri var ...ama bu şahıs ne yapıyor şu dönemde kafa karıştırıyor.

çok doğru sonra bide salağa yatıp yok ben iyilik yapıyorum diyor.arkadaşta aşağılık psikolojisi var eğer gerçekten insanlara yardım etmek istiyorsa önyargısız yorumlarla yazsın tercih yapan çocuklara ve onların ailelerine yazık değil mi ya ayıptır günahtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Kendimi de aşağılıyorum?
    gerçekler bu
    ben napayım?
    tospembe bir ülkede mi yaşıyoruz?

tabikide tospembe bir dünyada yaşamıyoruz ama bu kadar ön yargıyla yaklaşırsan baştan kaybetmişsin demektir.hayat böyle ya mücadele edeceksin yada oturup ağlayacaksın seçimin yap!

• Pavuklu Tilav P kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum .ama gel gör ki bunu konusunda belirtince millet hep bu manyağı savundu.sinir oldum resmen insanlara ön yargı aşılıyor
  • quote:

bende öyle düşünüyorum .ama gel gör ki bunu konusunda belirtince millet hep bu manyağı savundu.sinir oldum resmen insanlara ön yargı aşılıyor

Beni bu kadar çok destekleyen olduğuna göre
    haksız olmama ihtimalimi düşündün mü?
    ayrıca üslubuna dikkat et
    ben sana hakaret ettim mi hiç?

• ikinize de katılıyorum şu anda insanlara sorsam sakarya üniversitesi nasıl diye millet beğenmez ama arkadaşım sakaryada okuyordu kendini geliştirdi ve mezun olduktan 2 sene sonra direkt 6 milyar ile başladı.evet üniversite tabikide önemli ama kendinizi her türlü geliştiriseniz neden yapamayasınız ki?
  • aslında hata şurda onlar seni desteklemiyor .senin dolduruşuna geliyorlar bu şahıslar hayata tek yön bakan şahıslar aynı senin gibi yani nereye çekersen gelirler .ama işin aslı şu olmalı hayat tek yönden tek çerçeveden ibaret değildir.hayat çok yönlüdür herkes çok farklıdır ve sen bu farklılıklara saygı duymalısın ama nerdee .sen kim o kim ..ayrıca bir kaçkişinin seni desteklemesiyle çok yol alınmaz yakın zamanda düşersin .bu hep böyledir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.