Şimdi Ara

Düşük puanla üniversiteye gir kendini geliştir yeter (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
13
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege eem 6 sene önce 14bindi ona ne demeli? Millet de saf değildi herhalde İtü dururken Ege yazdıklarına göre bir bildikleri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Ege eem 6 sene önce 14bindi ona ne demeli? Millet de saf değildi herhalde İtü dururken Ege yazdıklarına göre bir bildikleri vardır.

ege iyi üniversite zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Ege eem 6 sene önce 14bindi ona ne demeli? Millet de saf değildi herhalde İtü dururken Ege yazdıklarına göre bir bildikleri vardır.

ege iyi üniversite zaten

Kötü demedim. Şimdi 31binle alıyor. İtü odtü hariç okumayın diyenlere ithafen yazmıştım.

• quote:

quote:

quote:

ege iyi üniversite zaten

Kötü demedim. Şimdi 31binle alıyor. İtü odtü hariç okumayın diyenlere ithafen yazmıştım.

onu nicotinell abi dedi
    ya ben nicotinell abinin dolu bir insan olduğunu düşünüyorum
    ve yorumlarında haklı olduğunu
    ve buraya yazmak gibi bi zorunluluğu yok adamın
    amacı üniversite adaylarını bilgilendirmek,bu iyi bir amaç

• Kocaeli nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burda bi inşaat şirketi var. bunların başı ısparta inşaat okumuş adam şimdi diyoki itülü, bogazicili adam calistiriyorum diyor. bence is insanda bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversitelerin iyi yada kötü olduğunu forumdakiler karar veremez buna profesyoneller karar verir mesela urap

http://tr.urapcenter.org/2015_alan_siralamasi/university.html

burdan istediğiniz üniversiteyi ve bölümü seçin akademik sıralamasına bakın
    forumdaki veya sözlükteki adamları dinleyip tercih yapacaksanız kendinize yazık edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dixon_ -- 16 Temmuz 2015; 23:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurabiye1996

yazdıklarımı iyi oku aptal.. seni daha öncede şu yok vakıftan kurtulmak istiyomuş .yok sınavı kazanmış ailesi gitmesini istemiyomuş gibi mal mal depresif depresif saçmalayan bi konu açmışsın orda gördüm.taa o zaman anladım sen hayatı boyunca başarılı olamamış bi ahmaksın .sen foruma layık olmayan boş beleşin tekisin.şimdide kıskançlıktan şu tercih döneminde aptal aptal konular açıyosun bir defol git ya .bu ne bide bu çıktı yok iyi üniversite önemliymişte yok doğudan mezun mühendis 1000 tl maaş alıyomuşta yok batıdaki 8000 tl alıyomuş da .kim uyduruyo lan bunları .kim ne derse desin arkadaş iş sende bitiyo .hem doğuda yada taşrada okuyan adamın canı yok mu .o da ders çalışmıyor mu yada o da zorluk çekmiyor mu ?işte siz bunları göz ardı edecek kadar boş insanlarsınız .özelliklede sen zevzek .hani bir söz varya kedi uzanamadığı ete mındar dermiş diye seninki o hesap .kıskançlık sadece senin değil şu aptal maaş konusu açan yok taşrada mühendislik okunmaz konuları açan hepiniz aynı seviyesizsiniz be .ne acı bi durum .hıı bide sen önce kendi beceriksizliğine çare bul .kimsenin senin b.ktan sözlerini çekmeye hakkı yok .hadi şimdi uza .... .bu arada nickinden bile ne mal olduğun belli

Saçmalamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dixon_

üniversitelerin iyi yada kötü olduğunu forumdakiler karar veremez buna profesyoneller karar verir mesela urap

http://tr.urapcenter.org/2015_alan_siralamasi/university.html

burdan istediğiniz üniversiteyi ve bölümü seçin akademik sıralamasına bakın
    forumdaki veya sözlükteki adamları dinleyip tercih yapacaksanız kendinize yazık edersiniz

o listeye bile laf ediyorlar
    geçen sene ben de URAP'ın konusunu açmıştım
    ki zaten URAP ın sıralamasında da ODTU,İTÜ,İÜ,Ege,Boun,Hacettepe,Ankara,Marmara,Ytü vs vs üniversiteler ilk sıralarda

• Millet artiladikca gazı alıp sövüp saymissin. Konu ne olursa olsun insanlarla böyle iletişim kurulmaz çok dayak yersin bu kafayla. Her neyse, iyi uçuşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Millet artiladikca gazı alıp sövüp saymissin. Konu ne olursa olsun insanlarla böyle iletişim kurulmaz çok dayak yersin bu kafayla. Her neyse, iyi uçuşlar.

biraz fazla sakin bir insanım ben de
    bu kadar sakin olmak iyi değil ama
    o kadar sakinleştiriciyi sen de iç sen de pamuk gibi olursun
  • Valla ben okurken sinirlendim hayret ettim cevabınıza. Gerçi siz sakin cevap verdikce daha bi küplere binmiş :D iyidir sakinlik, sinir stres sigaradan daha zararliymis.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Valla ben okurken sinirlendim hayret ettim cevabınıza. Gerçi siz sakin cevap verdikce daha bi küplere binmiş :D iyidir sakinlik, sinir stres sigaradan daha zararliymis.

ya açıkcası kimse umrumda değil
    ben sadece kendi geleceğime yönelik konu da açabilirdim de istiyorumki insanlar da bazı şeylerin farkına varsın
    aynen stres hormonu çok zarar veriyor organizmaya
    ve tuhaf olan da stres hormonunu yine bizim organizmamız üretiyor
    bir kere salgılandığında tüm vücudu dolaşıp zayıf yerden vuruyor
  • Universiteye girenlerin yarisi issiz olur bukonuyu kapatin nokta

• itü odtü bilgisayarda 65 kişilik kontenjan varsa bunlardan max 7 sinin hayalidir mühendislik. Çünkü geri kalanın puanı endüstriye veya tıpa yetmemiştir. Ama 70kdaki bi okulun bilgisayarındaki 65 kişilik kontenjanın en az 20-30u istediği için gidiyordur o bölüme bende istedim itü de okuyum herkes parmakla göstersin iş imkanım olsun diye ama olmadı. Şuan küçüklükten beri istediğim bilgisayar mühendisliğini okuyorum. Napalım belki appleda proje geliştiremeyeceğiz ama bizde bi şeyler yapmaya çalışıcaz.
  • ulan millete yardımcı olalım dedik urap ın sitesini verdik hala eksi alıyoruz demekki insanlar akademik araştırmacılardan değil sözlük forum köşelerinde saçma sapan tavsiye veren insanlardan tavsiye almak istiyor.ne diyim hayatlarında başarılar diliyorum.yararlanmak veya fikir almak isteyen arkadaşlar bakabilirler

http://tr.urapcenter.org/2014/
  • ya kesinlikle insanın kendisini yetiştirmesiyle alakalı sakarya dan mezun olan arkadaşım şu anda 6 milyar maaş alıyor eğer odtü lü veya itü lüler ile arayı kapatmayı kafaya koyarsanız ve bağlantılarınızı güzel bir şekilde ayarlayıp bir birikim oluşturursanız neden olmasın ki?ne meslek seçmek istiyorsanız onu yazın sırf itü veya odtü diye cevher hazırlama falan yazmayın ama eğer cevher hazırlama mühendisliği benim kafamdaki mühendislik diyorsanız yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dixon_ -- 17 Temmuz 2015; 1:00:03 >
  • quote:

ya kesinlikle insanın kendisini yetiştirmesiyle alakalı sakarya dan mezun olan arkadaşım şu anda 6 milyar maaş alıyor eğer odtü lü veya itü lüler ile arayı kapatmayı kafaya koyarsanız ve bağlantılarınızı güzel bir şekilde ayarlayıp bir birikim oluşturursanız neden olmasın ki?

öyle istisnalar var da
    biz o istisnalardan olabilecek miyiz bakalım
  • quote:

quote:

ya kesinlikle insanın kendisini yetiştirmesiyle alakalı sakarya dan mezun olan arkadaşım şu anda 6 milyar maaş alıyor eğer odtü lü veya itü lüler ile arayı kapatmayı kafaya koyarsanız ve bağlantılarınızı güzel bir şekilde ayarlayıp bir birikim oluşturursanız neden olmasın ki?

öyle istisnalar var da
    biz o istisnalardan olabilecek miyiz bakalım

hocam herşey inançla alakalı inanıp her türlü emeği vermek zorundasınız gerekirse canınızı dişinize takacaksınız ama sadece inanıp hiçbirşey yapmazsanız hiçbirşey olmaz karamsar olmayın hayatta bir kapı kapanır bir kapı açılır

• ozqur333 kullanıcısına yanıt
    İtü bilgisayar turkce 8k dan, odtü ve itü bilgisayar ingilizce her ikisi de 4k dan kapatıyor. Yani bu bölümleri kazanan herkes istese tıp okurdu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.