Şimdi Ara

Düşük model C segment araçmı? Yoksa B segment yüksek model düşük km araçmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Düşük model, 100bin km üstü, donanımlı C segmenti arabamı almak mantıklı,

Yoksa yüksek model B segmenti 30bin km altında arabamı almak daha mantıklı?

• Böyle bir konuda Egea da iyi bir alternatif olur. C sınıfının genişliğinden feragat etmeden B sınıfı koşullarında araç almak olarak düşünülebilir.

Ben araç alırkenki piyasada C sınıfı düşük model ile B sınıfı yüksek model arasında çok ciddi farklar vardı. Yani sıfır B sınıfı araç alabileceğiniz bütçeye 8-9 yaşında boş ya da orta paket C sınıfı araba alınabiliyordu. Egea bu durumda kurtarıcı oldu resmen.

• ihtiyaç tespiti önemli, 2-3 yıl önce bu sorulara kafadan yeni model b segment diyordum (ki o kafayla clio 4 aldım 4 yıl önce) ama bugünkü aklım olsa 2-3 yaş büyük c segment alırdım.

konfora ihtiyacım var, bagaj alanı önemli, sadece şehir içi kullanmıyorum, donanım benim için önemli diyorsan c segment. ama bu kriterleri esnetebiliyorsan düşünmeden b segment al.

• Böyle bir konuda Egea da iyi bir alternatif olur. C sınıfının genişliğinden feragat etmeden B sınıfı koşullarında araç almak olarak düşünülebilir.

Ben araç alırkenki piyasada C sınıfı düşük model ile B sınıfı yüksek model arasında çok ciddi farklar vardı. Yani sıfır B sınıfı araç alabileceğiniz bütçeye 8-9 yaşında boş ya da orta paket C sınıfı araba alınabiliyordu. Egea bu durumda kurtarıcı oldu resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 10 Kasım 2021; 22:5:56 >
  • iç mekan ve bagaj önemli değilse benim tercihim B segment olurdu.

• Kağıt üzerinde aynı gözükse de aynı fiyata gelmez. 100bin üzeri modelde bazı parçaların yavaş yavaş değişim süresi gelir. 3-5-10 bin ekstra para harcamanız gerekebilir.

İhtiyaç neyse ona göre alın. B sınıfı şehiriçi için muazzam kolaylık getiriyor. Ama şehirlerarası konfordan götürür. 2 ve üzeri çocuk varsa, bagaj lazımsa mecburen C.

• Şahsi fikrim binilecek aracın en az C sınıfı olması gerektiğidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B segment, ekonomik şehir aracıdır. Çoğunlukla şehir içi kullanılacaksa tabii ki b segment mantıklı. Ama uzun yol yapılıyorsa daha geniş, daha güvenli araç tercih etmek lazım. B segment fiyatına egea olunca egea bu açıdan çok mantıklı oluyor ve büyük bir boşluğu doldururyor. Yıllık 90bin üzerinde satış yapıyor, 5 yıldır açık ara lider durumda. Boşuna değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.