Yok maç konusunda da çoğu kişi öyle de o yüzden dedim
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Gökhan Zan : Orta yapıldığında sadece adama bakıyor topa hayatta bakmaz (ya penaltı yada gol olur )
Almeida : Büyük maçların adamı
Sivok : Gol atarsa top çarpmıştır kendisi atamaz
Egemen : Topla beraber GS yi kaleye sokar cam kırılır
Derbilerde neyin ne olacağı belli olmaz, büyük konuşmamak gerekir. Bakmışsın 3-4 tane biz yemişiz.
şunu diyebilirim geçen sene 2 maçta attığımız 4 golü bu maçta seyiredicez 10 gündür diyorum 4 atıcaz diye yine diyorum abi 4 atıcaz 4 4 4 4 4 !!! Gs bizim oyunumuza göre defans anlayışı 0 önde baskı yok geride bekler ve tehdit unsuru oyuncusu yok varsada ben görmüyorum çıksın göstersin karambole atamazlarsa biz 4 atacaz
quote:
Orijinalden alıntı: €rché.19o3
şunu diyebilirim geçen sene 2 maçta attığımız 4 golü bu maçta seyiredicez 10 gündür diyorum 4 atıcaz diye yine diyorum abi 4 atıcaz 4 4 4 4 4 !!! Gs bizim oyunumuza göre defans anlayışı 0 önde baskı yok geride bekler ve tehdit unsuru oyuncusu yok varsada ben görmüyorum çıksın göstersin karambole atamazlarsa biz 4 atacaz
bizde mi önde baskı yok?
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeHatred
quote:
bizde mi önde baskı yok?
hocam merak etme sen. var veya yok demiyorum ama yoksa bile; bizim takım oyunu o kadar çok geride kabul ediyorki, hiç beklenmedik takımlar bile bizi yarı sahamıza hapsedebiliyor. gs baskılı oynayan taraf olucaktır.
quote:
Gs takım mı laeEEEEE .
şaka şaka derbi bu dört mört yavaş beyler.
hadi düşen diye beşiktaştan bahsediyosan galiba onu anladık da dost diye gs den bahsetmiyosun demi?
Düşen kim ? dost kim ? yetim nerde ? keser ve sap arasında nasıl bir ilişki var ? Atasözü çok ama en manasızını seçip konu açmışsın sanırım.
Mustafa Sarp alır.
maçı fb maçındao lduğu gibi kendi elimizle vermezsek gs sabaha kadar alamaz bu maçı.
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
maçı fb maçındao lduğu gibi kendi elimizle vermezsek gs sabaha kadar alamaz bu maçı.
Gs da o kapasite yok ve Galatasaraylılar üzülerek söylüyorum; sol kanadınız follofoş olucak. Umarım Hakan Balta ilk 11 dedir