Şimdi Ara

Düşenin dostu olmaz ( Almeida - Sivok - Egemen - Mustafa P. en az 3 Gol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşenin dostu olmaz ( Almeida - Sivok - Egemen - Mustafa P. en az 3 Gol)

GS yi 3 - 1 veya 4 - 1 yeneriz

Kafada bitirdim maçı

• düşen kim ? dost kim ? kafam karıştı
  • Gökhan Zan : Orta yapıldığında sadece adama bakıyor topa hayatta bakmaz (ya penaltı yada gol olur )

Almeida : Büyük maçların adamı

Sivok : Gol atarsa top çarpmıştır kendisi atamaz

Egemen : Topla beraber GS yi kaleye sokar cam kırılır
  • Daha neler var neler az sonra
  • Fazla güvenmiyor muyuz kendimize beyler?
  • quote:

yenerbalcı
    Gökhan Zan : Orta yapıldığında sadece adama bakıyor topa hayatta bakmaz (ya penaltı yada gol olur )

Bu konuda ciddi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

Fazla güvenmiyor muyuz kendimize beyler?

genelleme yapma hocam arkadaşa söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

Fazla güvenmiyor muyuz kendimize beyler?

genelleme yapma hocam arkadaşa söyle

Yok maç konusunda da çoğu kişi öyle de o yüzden dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Gökhan Zan : Orta yapıldığında sadece adama bakıyor topa hayatta bakmaz (ya penaltı yada gol olur )

• Derbilerde neyin ne olacağı belli olmaz, büyük konuşmamak gerekir. Bakmışsın 3-4 tane biz yemişiz.
  • şunu diyebilirim geçen sene 2 maçta attığımız 4 golü bu maçta seyiredicez 10 gündür diyorum 4 atıcaz diye yine diyorum abi 4 atıcaz 4 4 4 4 4 !!! Gs bizim oyunumuza göre defans anlayışı 0 önde baskı yok geride bekler ve tehdit unsuru oyuncusu yok varsada ben görmüyorum çıksın göstersin karambole atamazlarsa biz 4 atacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

şunu diyebilirim geçen sene 2 maçta attığımız 4 golü bu maçta seyiredicez 10 gündür diyorum 4 atıcaz diye yine diyorum abi 4 atıcaz 4 4 4 4 4 !!! Gs bizim oyunumuza göre defans anlayışı 0 önde baskı yok geride bekler ve tehdit unsuru oyuncusu yok varsada ben görmüyorum çıksın göstersin karambole atamazlarsa biz 4 atacaz

bizde mi önde baskı yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeHatred

quote:

şunu diyebilirim geçen sene 2 maçta attığımız 4 golü bu maçta seyiredicez 10 gündür diyorum 4 atıcaz diye yine diyorum abi 4 atıcaz 4 4 4 4 4 !!! Gs bizim oyunumuza göre defans anlayışı 0 önde baskı yok geride bekler ve tehdit unsuru oyuncusu yok varsada ben görmüyorum çıksın göstersin karambole atamazlarsa biz 4 atacaz

bizde mi önde baskı yok?

hocam merak etme sen. var veya yok demiyorum ama yoksa bile; bizim takım oyunu o kadar çok geride kabul ediyorki, hiç beklenmedik takımlar bile bizi yarı sahamıza hapsedebiliyor. gs baskılı oynayan taraf olucaktır.

• quote:

Düşenin dostu olmaz ( Almeida - Sivok - Egemen - Mustafa P. en az 3 Gol)

• Gs takım mı laeEEEEE .

şaka şaka derbi bu dört mört yavaş beyler.
  • hadi düşen diye beşiktaştan bahsediyosan galiba onu anladık da dost diye gs den bahsetmiyosun demi?
  • Düşen kim ? dost kim ? yetim nerde ? keser ve sap arasında nasıl bir ilişki var ? Atasözü çok ama en manasızını seçip konu açmışsın sanırım.
  • Mustafa Sarp alır.
  • maçı fb maçındao lduğu gibi kendi elimizle vermezsek gs sabaha kadar alamaz bu maçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

maçı fb maçındao lduğu gibi kendi elimizle vermezsek gs sabaha kadar alamaz bu maçı.

Gs da o kapasite yok ve Galatasaraylılar üzülerek söylüyorum; sol kanadınız follofoş olucak. Umarım Hakan Balta ilk 11 dedir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.