Düşenin dostu olmaz ( Almeida - Sivok - Egemen - Mustafa P. en az 3 Gol)
GS yi 3 - 1 veya 4 - 1 yeneriz
Kafada bitirdim maçı
Uyan artık sabah oldu.
Eboue'nin zil takıp oynamadığı kaldı 0-0 için.Gs ile oynanan maçlar derbi değil artık.Siirtspor olsa daha iyi maç olurdu
Adam derbi deplasmanında maç sıkışıkken kendini atıyor olamaz mı? Ne kadar bu hareketleri sevmesem de futbolun içinde bunlar var. "Gs ile oynanan maçlar derbi değil artık" demişsin. Beşiktaş hangi branşta Galatasaray'a üstünlük sağlamış da veya son derbileri ezici üstünlükle kazanmış da bu kanıya varabildin? Sizin evdeki dev aynasından ben de istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Düşenin dostu olmaz ( Almeida - Sivok - Egemen - Mustafa P. en az 3 Gol)
GS yi 3 - 1 veya 4 - 1 yeneriz
Kafada bitirdim maçı
Uyan artık sabah oldu.
Eboue'nin zil takıp oynamadığı kaldı 0-0 için.Gs ile oynanan maçlar derbi değil artık.Siirtspor olsa daha iyi maç olurdu
Adam derbi deplasmanında maç sıkışıkken kendini atıyor olamaz mı? Ne kadar bu hareketleri sevmesem de futbolun içinde bunlar var. "Gs ile oynanan maçlar derbi değil artık" demişsin. Beşiktaş hangi branşta Galatasaray'a üstünlük sağlamış da veya son derbileri ezici üstünlükle kazanmış da bu kanıya varabildin? Sizin evdeki dev aynasından ben de istiyorum.
Sank sadece eboue atıyo kendini yere aç geçen seneki r.madrid-barselona maçını pedro-busquets nasıl atıyo kendini yere
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: teknikhergele
maç bizim hakkımızdı çok yazık oldu ya
Kaleciye dua etsinler
sen hala buradamısın?utanmada yok.
maç başlamadan atıp tutyordun ne oldu kalecisiz çıkacağımızı zannettin?
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
quote:
quote:
Kaleciye dua etsinler
Ben buradayım senin gibi kaçmıyorum
Oynadığımız oyundan hiç utanmıyorum ama GS nin küçük takım gibi oynaması sizi nereye kadar götürür
quote:
quote:
quote:
quote:
Kaleciye dua etsinler
Oynadığımız oyundan hiç utanmıyorum ama GS nin küçük takım gibi oynaması sizi nereye kadar götürür
O "küçük takım" 2.yarıda 4 forvetle oynadı hatırlatayım. Sahaya viski şişesi, çakmak, koltuk, su şişesi, bozuk para at, küfür et yetmedi sahaya gir sonra rakip küçük takım olsun. Ne güzel İstanbul be!
Türkiyenin 3. büyük takımı taraftarları konuşmaya başlamış gene. He canım he derbi değil artık bizim maçlar
quote:
quote:
quote:
quote:
Kaleciye dua etsinler
senin gibi kaçmıyorum mu?benim bişiden kaçtığımı nerde gördün göster bir daha girmeyim foruma.
lafıda çevirip durmuşsun yok utanmamışta bilmemneymiş.sadede gel attın tuttun maçtan önce şimdi boşuna kıvırma.delikanlı adama yakışmaz bu hareketler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme