Şimdi Ara

Dursun Başkan'ın gerçek hedefini açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler şuanki transferlerden hepimiz mutsusuz yerli yabancı çöpler (Podolski) dahil kadroya toplandı ama bunların hepsi göz boyamak içindi Başkanımız 4. Yıldız şerefine 4 Yıldız birden açıklayacak isim veremem ama 1 forvet 1 dos 1 stoper 1 bek içiniz rahat olsun sevgilerle csb değil liseli kurul üyesi akrabamdan geldi bu bilgi sizlerin daha fazla üzülmesine razı olamadım sabredin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Transferin son günü alırlar artık. Hamza vetoda edebilir. Ortasahaya daha kimi alacağız merak ediyorum. Alınacakları bırakta gideceklerden haber ver. Nasıl 28'e düşüreceğiz bu kadroyu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Mustafa Sarp.

• psirik kullanıcısına yanıt
    Hocam bilirsin biz göndermeyi sevmeyiz çöpleri alır yıllarca sırtımıza yük olmasını hayır kurumu gibi beslemeyi severiz bunun en büyük örnekleri Aydın Yilmaz,Engin Baytar,Sercan yıldırım,ve bence en büyük kan emicimiz ben gs çocuğuyum diye rol yapıp saf gözüküp kendini medyada sevdiren çok zeki bir adam Sabri

• reyes ujfalusi forlan
  • 4 yıldız .... yi bozar.

fill in the blanks
  • Acele etmiyorlar çünkü doğru yapıyorlar daha 2 gün önce dedi başkan eğer podolskiyi 1 temmuzdan önce alsaydık 5 6 milyon Avro bonservis vericektik ama bekledik doğru zamanda 2.5 Milyon verdik dedi zararmı etti hayır . Acele etmiyorlar çünkü as takım oyuncuları kampa dönmedi kadro şekillenmedi gidicekler var kalıcaklar var yanlıs yapmak istemiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Acele etmiyorlar çünkü doğru yapıyorlar daha 2 gün önce dedi başkan eğer podolskiyi 1 temmuzdan önce alsaydık 5 6 milyon Avro bonservis vericektik ama bekledik doğru zamanda 2.5 Milyon verdik dedi zararmı etti hayır . Acele etmiyorlar çünkü as takım oyuncuları kampa dönmedi kadro şekillenmedi gidicekler var kalıcaklar var yanlıs yapmak istemiyorlar.

Hocam koskoca sezonda kalacak ve gidecekler belirlenemezken, kısacık kamp döneminde kalacak gidecekleri neye göre belirleyecekler ?

Bizim eksikliklerimiz performansla alakalı değil, mesela forvet konusunda sayısal eksikliğimiz var. Keza sol bek konusunda da...

Bunları sezon sonuna doğru temas halinde olursun, sezon sonunda kolayca bitirirsin...Biz transfer sezonunda transfer haritası belirliyoruz

• ben ikna oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Acele etmiyorlar çünkü doğru yapıyorlar daha 2 gün önce dedi başkan eğer podolskiyi 1 temmuzdan önce alsaydık 5 6 milyon Avro bonservis vericektik ama bekledik doğru zamanda 2.5 Milyon verdik dedi zararmı etti hayır . Acele etmiyorlar çünkü as takım oyuncuları kampa dönmedi kadro şekillenmedi gidicekler var kalıcaklar var yanlıs yapmak istemiyorlar.

Hocam koskoca sezonda kalacak ve gidecekler belirlenemezken, kısacık kamp döneminde kalacak gidecekleri neye göre belirleyecekler ?

Bizim eksikliklerimiz performansla alakalı değil, mesela forvet konusunda sayısal eksikliğimiz var. Keza sol bek konusunda da...

Bunları sezon sonuna doğru temas halinde olursun, sezon sonunda kolayca bitirirsin...Biz transfer sezonunda transfer haritası belirliyoruz

Sezon ortasında kalıcaklar ve gidicekler diye birşey olmaz çünkü takım şampiyonluğa oynuyor gelecek senenin planlamarı yapılmaz Gs'de bu sene yapılmazdı çünkü hamza hocanın sözleşme mayıs sonunda bitiyordu.
    Eksiğimiz çok evet sayıca fazla oyuncu var ama yarısı ÇÖP.
    Sezon sonuna doğru temas halinde bulunamazlardı çünkü mayısta seçim vardı kim gidicek kim gelicek belli değildi zaten Dursun Özbek seçilmeseydi Hamza Hoca muhtemelen olmucaktı.
    2 oyuncuyla Temasa geçildi sezon içinde 2'side Gs'de şuan Bilal ve podolski bide uğur demirokla görüşme oldu ama Trabzona gitti.

• quote:

quote:

quote:

Sezon ortasında kalıcaklar ve gidicekler diye birşey olmaz çünkü takım şampiyonluğa oynuyor gelecek senenin planlamarı yapılmaz Gs'de bu sene yapılmazdı çünkü hamza hocanın sözleşme mayıs sonunda bitiyordu.
    Sezon sonuna doğru temas halinde bulunamazlardı çünkü mayısta seçim vardı kim gidicek kim gelicek belli değildi zaten Dursun Özbek seçilmeseydi Hamza Hoca muhtemelen olmucaktı.
    2 oyuncuyla Temasa geçildi sezon içinde 2'side Gs'de şuan Bilal ve podolski bide uğur demirokla görüşme oldu ama Trabzona gitti.

Hocam olağanüstü durumlar vardı, fakat Dursun Özbek zaten yönetim içindeydi ve Hamza hoca için bütün adaylar devam diyordu.

Elbette haklı olduğunuz noktalar var zoraki eleştiri yapmak istemiyorum fakat tuhaf bir izlenim veriyorlar.

Elimizde çok fazla oyuncu var fakat ona rağmen sayıca fazla olan orta alana Bilal ve Jem alındı. Umut G. Yekta Dzemaili var birde...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam olağanüstü durumlar vardı, fakat Dursun Özbek zaten yönetim içindeydi ve Hamza hoca için bütün adaylar devam diyordu.

Elbette haklı olduğunuz noktalar var zoraki eleştiri yapmak istemiyorum fakat tuhaf bir izlenim veriyorlar.

Elimizde çok fazla oyuncu var fakat ona rağmen sayıca fazla olan orta alana Bilal ve Jem alındı. Umut G. Yekta Dzemaili var birde...

Ortasaha olayına bende çok takıldım belki jem iyi oyuncu ama daha biz Umut Furkan Oğuzhan Ontivero bunların performansını görmedik belki bana kızıcaklar ama ben oğuzhan ve umut gündoğandan umutluyum az birşeyde olsa izledim ama şimdi gökhan inler flaan diyorlar ŞL için olabilir ama lig ve kupa için gereksiz.

• Millet basının gazına nasıl geldiyse çoluk çocuk Podolski ye çöp demeye başlaldı anasını sattımın yerinde. Podolski den memnun değillermiş laflara bakın, Aydın ve Bruma daha çok iş yapardı değil mi? siz de haklısınız.
  • O adamın hedefi falan olamaz, hedef koyacak vizyon yok. Fb sampiyon oldugumuza bin pisman etti hepimizi adamlari şike sureci dediler avrupaya almadilar o kadar yiprattilar en onemli sezonda 4.yildizi ezeli rakibe kaptirdilar ama hala kapi gibi ayaktalar. Biz de kendi bokumuzla oynamaya devam edelim. Su mali durum zirvalarina da inanmiyorum. Unal Basgan ilk geldiginde de maddi durum iyi degildi adnan basgan tv de para dileniyordu ama unal basgan risk aldi basti parayi kulüp tarihinin en onemli basarilarini elde etti. Simdiki yonetim de sampiyonluk gelirleriyle pekala yapabilir iyi transferler.

• Ayarlarınız bozuldu iyice. Şampiyon olmak için iyi transferlere değil iyi bir takım lazım. Geçen seneki Beşiktaş kadrosu ne fenere ne gs yaklaşabilirdi lakin sonuna kadar geldiler. Takım olmayı becermek önemli yani şampiyonluk yolu kimse için hiçbir zaman kolay olmaz. Örneği çoktur. azıcık düşünün.

Elimizdeki değerleri kullanamıyoruz asıl. Bruma vs parlatamıyoruz. Yetenekli doğulur ama çalışarak yıldız olunur. Bu gençlere neden özen gösterilmiyor. Bence Hamit futbolcu olacağına bu işe baksın daha faydalı olur. Lakin yönetimde gerçek bir vizyon sorunu var.

• durum abartıldığı kadar kötü değil ama iyi hiç değil. sorun takımın 11'ini etkilemeyen hatalar. sabri'ye zam, jem ve bilal. bilal o kadar hata sayılmayabilir ama diğerleri net hatadır. podolski bana göre iyi transfer. en azından adı var adamın. ad karın doyurur mu? hayır. ama adı sanı olan, yıldız veya yıldızımsı insanlardan umudu kesmeyeceksin. sneijder'e de bitti diyorlardı, bize gayet katkı sağladı. 2 iyi, isimli, fazla düşüşte olmayan adam aldık mı tamamdır. fenerbahçe muhteşem transferler yapıyor deniliyor da aslında nani ve rvp haricinde mükemmel bir icraat yok. adamlar gereksizleri gönderdi, bu da artı oldu tabi. bizde de podolski'yi iyi sayarım, 2 tane daha nani ve rvp kadar olmasa da iyi adam aldık mı bitti gitti yahu. çok şey yapmayın. zaman var daha. artık taraftar öyle bir hale geldi ki kafasında bir şeyler kurup onlara kızmaya kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

4 yıldız .... yi bozar.

fill in the blanks

hojam balance?
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Evet Podolski'den memnun değiliz Arsenal'de çok iyi sezonlar mi geçirmişte Arsenal bırakmış bunu evet Brumayı ilk geldiği sezondan beri geliştirebilseydi bu yönetim şu an Bruma vazgeçilmez 11 oyuncumuzdu Yıldız dediğin Drogba,Sneijder gibi olur tüm Dünya'da sükse yapar transferi Podolski gibi yarım yıldız değil ama bizde haklıyız bu sezon gelen en iyi transfer olduğu için kötünün iyisi moduyla kendimizi geçiştircez iyidir diye umarım ben yanılırımda bu takıma gerçekten katkısı olur

• Benim anlamadığım derli toplu bir kadronuz var, yapılan transferler yerinde ve iyi transferler. Şampiyon takımsınız. Durduk yere sizdeki bu mutsuzluk ne diye ?
  • GS bu yönetimle ancak ...

Neyse durduk yere ban yemeğe gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.