birazdan ilericiler gelir ( şu resimlerinde yalakaca gülen smiley olanlarından )
Eyvallah, Cok güzel Bi yazı.
Güzel ve anlamlı bir yazı.
iyi güzel söylüyosunda ben bu gidişle önümüzdeki beş sene Allah ın bize bahşettiği maddi ve manevi imkanları doğru kullanacağımıza inanmıyorum üstelik izlediğim her ana haber bültenide umudumu köreltip bu millet adam olmaz dedirtiyo bana...
quote:
Orjinalden alıntı: gecomert
iyi güzel söylüyosunda ben bu gidişle önümüzdeki beş sene Allah ın bize bahşettiği maddi ve manevi imkanları doğru kullanacağımıza inanmıyorum üstelik izlediğim her ana haber bültenide umudumu köreltip bu millet adam olmaz dedirtiyo bana...
sen sana düşeni yap gerisi Allah'ın takdiri.
İyi o zaman herkes satsın altınını kredi kartını banka hesabını kapattırsın.. Bu mudur ?
Dünyadaki Tek Kardeşilik Müslümanlık mı ? Neden Güney ve Güneydoğu Asyadaki Kandaşlarımızdan Bihaberiz?
quote:
Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN
Dünyadaki Tek Kardeşilik Müslümanlık mı ? Neden Güney ve Güneydoğu Asyadaki Kandaşlarımızdan Bihaberiz?
Onlar musluman değilmi ?
orası öylede ben bana düşeni yapsam ne fark eder bizi yönetenler dışa bağımlı olduktan sonra ...
bide şöyle bişey varki malesef insanımızda da bu var. sormak lazım vazgeçicek misin marlboro dan , coca coladan , mc donalds tan , lacoste dan , starbucks tan vs.......
içtiğin sigaradan , yediğinden , giydiğine kadar dışa bağımlısın...türkiyede yapılamaz mı bunlar ? yapılır hatta yapılmıştırda ama hiç birimiz vazgeçemiyoruz bundan , hepimiz de var bu malesef..
biçok kişide giydikleri yabancı markaların türkiyede üretildiğini bilmiyo ama esas soru şu bunu onlara söyleseniz ve bu marka olan , buda türkiyede üretilen fakat etiketinin basılması ve daha sonra tekrar bize satılması için henüz yurt dışına çıkmamış olan malın aynısı ikiside türk malı desen , sence etiketli olanını mı alırlar yoksa markasız olanını mı ?
bunun cevabı ve neden böyle olduğu sorusu bizim bu yabancı şeylere olan özentiliğimizi açıklar belki ...
quote:
hoşgeldin bizde seni bekliyoduk
quote:
Orjinalden alıntı: BauglirXul
quote:
Onlar musluman değilmi ?
Çoğu Değil
quote:
Orjinalden alıntı: YaK ®
quote:
hoşgeldin bizde seni bekliyoduk
Hoşbulduk Paşam Hodri Meydan
ee diğer ilericiler napıyo? biz işte gericiler olarak hep gerici gerici geçinip gidioz işte nasıl olsun. gerici gelmiş gerici ölcez. öteki ilerici çağdaş arkadaşlara slmımı iletirsin. haa bizim meşhur gerici slmımızı yani selamun aleyküm ü deme sakın. sonra sinir krizine girerler falan. şimdi morallerini bozmayalım adamların