Şimdi Ara

BONUS GENÇ, HAYATINI SEN SEÇ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
4
Favori
1.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BONUS GENÇ, HAYATINI SEN SEÇ!



    BONUS GENÇ, HAYATINI SEN SEÇ!


    Bonus Genç hayatını kendisi seçmek isteyenlere göre! Şimdi Bonus Gençle sevdiğiniz sektörlerde bol bonuslu kampanyalarla hayatı dilediğiniz gibi yaşamayı seçmenin tam zamanı. Bonus Gençli değilseniz hemen alttaki QR kodu okutun, Bonus Gençli olun. Üstelik başvuran herkese 100 TL bonus hediye. Bizi bu ay neler bekliyor diyorsan, hemen anlatalım. 31 Ekim’e kadar Bonus üye işyerlerinden yapacağın, restoran, market, kırtasiye, oyun ve giyim harcamasına 500 TL bonus fırsatı seni bekliyor! İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonunu tıklamayı unutma.


    Ayrıntılı bilgi bonus.com.tr ve BonusFlaş’ta!



     


    Hemen Bonus Genç’e başvur,


    100 TL bonus kazan!

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Bonus Genç kullanıyorum. Avantajları çok fazla. Çoğu yerde indirim yapıyor. Kampanyaları gerçekten gençleri düşünerek hazırlamışlar

  • witchking34 W kullanıcısına yanıt

    Ben de epey kampanyadan yararlandım. Bugüne kadar bayağı bonus kazandım. Yaşınız tutuyorsa tavsiye ederim. Yıllık kart ücreti almıyor.

  • Şu zamana kadar iyiydi fakat 3 aydır kullanıyorum kafalarına göre kampanyaları kapatmaya başladılar arayıp sordum sürekli aynı kampanyalardan bonus kazanamazsınız diyorlar. Biryere kadar iyi ama belli süre sonra kesintiler oluyor yinede 500 tl civarı bonus kazanıp harcadım birde müşteri kampanyasından 1000 vermişlerdi diğer kartlara göre çok güzel ancak halen yeterli değil bu ay hiç bonus kazandırmayacak mesela bana.

  • playkinq kullanıcısına yanıt

    Ne kadar limit çıkıyor en fazla?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.