Şimdi Ara

Dünyanın En zor Ve Cevabı En Basit Zeka Sorusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
21
Favori
102.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baydar94

2 arkadaş vardır, bunlar aynı zamanda ev arkaşıdır, bir akşam vakti biri diğerine dışarıya çıkacağını eve geç geleceğini ve onu merak etmemesini söyler, diğer eleman yatar ve uyur.

Saat gece 03.00'da elemanın yattığı odanın camının gördüğü yoldan bir kamyon geçer, o kamyonun farları odadaki saate yansır, eleman uyanır yattığı yatağın altına bakar ve arkaşını ölü bulur.

Eleman uyandığıda neden direk yatağın altına bakar ?

İpucu : Duvardaki saat bozuktur
    İpucu 2 : Bozuk saatler bile günde 2 kez doğruyu gösterir

Sorunun çok basit bir cevabı var, kolay gelsin arkadaşlar

Evdeki saat bozuk kalkınca saat sesi duyuyor ama saatin bozuk olduğunu hatırlayıp saat sesinin kaynağını buluyor saatte yatağın altındaki elemanın kolunda

• zebani çıkacak sandım bir an
  • Baydar94 B kullanıcısına yanıt
    Sen de dahil forumdaki herkes mağaradaymış bakıyorum da, hiç mi duymadınız bunu daha önce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odadaki arkadaşların yatakları ranzadır.dışarı çıkan kişi ranzanın alt yatağında diğeri üstünde kalmaktadır.Adam saate bakınca baya geç olduğunu görür ve arkadaşı gelmiş mi diye yatağının altındaki yatağa bakar.O da ne ölmüş.
    veya

Evdeki saat bozuk kalkınca saat sesi duyuyor ama saatin bozuk olduğunu hatırlayıp saat sesinin kaynağını buluyor saatte yatağın altındaki elemanın kolunda ve o da ne ölmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 6 Kasım 2013; 23:13:38 >
  • Yatağın alındaki saat sesini duyduğuna göre öldürülen arkadaşıda flavor flav mış. Yoksa hiçbi kol saatinden o kadar ses çıkmaz.

Dünyanın En zor Ve Cevabı En Basit Zeka Sorusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Kasım 2013; 23:19:23 >
  • aynı odada kalmıyorlardır normalde. Yatagın ranza oldugunuda sanmıyorum. O eleman oraya nasıl gelmiş de uyurken duyup da uyanmamış falan filan . Cok saçma bir cevap çıkarsa şaşırmayın.

• bu soruyu biliyorum acemi FBI üyelerinin sınav sorusu diye biliyorum
  • ee sonucu alsak. 5c istemiyorum. verecekseniz 5s verin
  • sanırım cevabıda buDışarı çıkan kız, katille iş birliği yapıyor. Katil eve gelip kızı öldürdükten sonra yatağın altına koymak istiyor cesedi. Ama dışarı çıkan kız bozuk bir saati yatağın altına koymuş, katilde yatağın altında saatin olduğunu görüyor ve alıp duvara asıyor. Daha sonra cesedi yatağın altına koyuyor. Sonra eve gelen kız arabanın farları saate vurunca saatin orada olduğunu görüp telaşla yatağın altına bakıyor ve cesedi görüyor.
  • googleda aratinca 2010 yilinda sorulmus bir soruymus bu cevabida
    Saatin asıl yeri orası değildi, yatağın altıydı. Işık saate vurunca kız endişelendi çünkü saatin yeri orası değildi + bozuktu + bozuk saatler 2 defa doğruyu gösterse de asla güvenilmezlerdir, neyse. Saat bozuk olduğu için, arkadaşı o saati oraya asmış olamazdı. Ama neden bu kadar çok endişelendi, çünkü dün bir plan yapmıştı katille, o çıkacaktı, katilde öldürecekti ama cesedi nereye koyacağını söylemedi, Kız saati orada görünce bunun için aşağı baktı, çünkü biri bozuk saati duvara asmıştı bu da katil olmalıydı; kız kısa süre düşündü ve neden astığını da anladı; ceset oradaydı.. Hemen baktı yatağın altına. bence olay böyle, başka bin bir türlü de açıklanabilir zaten
  • Çünkü ranzanın ust kısmında yatıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü taklidi yapıyorsa

• quote:

2 arkadaş vardır, bunlar aynı zamanda ev arkaşıdır, bir akşam vakti biri diğerine dışarıya çıkacağını eve geç geleceğini ve onu merak etmemesini söyler, diğer eleman yatar ve uyur.

Saat gece 03.00'da elemanın yattığı odanın camının gördüğü yoldan bir kamyon geçer, o kamyonun farları odadaki saate yansır, eleman uyanır yattığı yatağın altına bakar ve arkaşını ölü bulur.

Rüya görmüştür
  • diğer eleman zaten dışarı çıkacam diyen şahıs. ve diğer eleman uyuya kalmış. sonrada ölmüş. ruhu kendini görmüş vs .doğrudurmu
  • quote:

Saat bozuk yani saat durmuş (ölmüş) oda çocuğun öleceğini tahmin ediyorsa o yüzden bakmış olabilir.
    Doğru günde 2 kez doğruyu gösterir saat bozulduğunda tam 3'de durduysa oda kamyonun yansımasından uyandığında saate baktığında düşünmüştürki: "Anam saat tam doğru zamanda durmuş bi aşağı bakam" demiştir.

Yanlış anlamış olabilirim.

Cevap şuda olabilir: bu arkadaşı o odaya ne ara girdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanig. -- 7 Kasım 2013; 2:07:06 >

• Eleman geç yatıyodur yatarken gözü saate takılıyodur saat bozuk olduğu için 3 olarak görüyodur kamyonun sesiyle uyanınca gözü yine saate takılıyo saati yine 3 olarak görünce panikle arkadaşına bakma gereği duyuyor.
    Olay budur dağılabilirsiniz
    16 gb discoveryi adresime yollarsın pm attım adresi
    Aypon filan istemem

• Saat bozuk olduğu için adam yatağın altına koymuştur ama katil arkadaşının cesetini yatağın altına koyup saati de yerine takmıştır.Bu adam da saat burda değil miydi diyerek yatağının altına bakar ve arkadaşını ölü bulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soru zekadan daha çok her insanın psikolojik durumu aynı olmadığından farklı cevaplar alacaktır. Yani herkes kendi fikrini söyleyeceğinden bunu arkadaşını ölü bulan adama sormak gerek neden yatağın altına baktığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 7 Kasım 2013; 3:20:35 >
  • Bu sese uyanmistir ve kalmışken bi tuvalete gideyim demiştir. Tuvalete giderken de kendi yatağının altında arkadaşının cesetini görmüş. Peki adam kendi yatağının altına neden bakti dersen bunlar ranzada uyuduğundam yatagin altinda arkadaşının yatağı var. Ölen eleman uykuda ölmüş

• quote:

Bu böyle olmayacak her kafadan bir ses var ben en iyisi cevabı veriyorum...

Doğru cevabı veriyorum ;

Ölen arkadaşın kolunda bir saat vardır ve bu saat dijitaldir, her saat başı çalıyordur, saat 03.00 olduğundan saat çalar ve eleman uyanır direk yatağın altına bakar ve arkadaşını ölü bulur

Cevap buysa eger, duvar saatinin bozuk olmasi nasil ipucu olabilir? Kendi zeka seviyende sanirim soru

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.