Şimdi Ara

Dünyanın En zor Ve Cevabı En Basit Zeka Sorusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
21
Favori
102.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba yatak ranzalı olup eleman arkadaşı geldi diye bakar alt yatağa bi bakmıştır arkadaşı ölü olmuştur iPhone 5c mavi renk iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

2 arkadaş vardır, bunlar aynı zamanda ev arkaşıdır, bir akşam vakti biri diğerine dışarıya çıkacağını eve geç geleceğini ve onu merak etmemesini söyler, diğer eleman yatar ve uyur.

Saat gece 03.00'da elemanın yattığı odanın camının gördüğü yoldan bir kamyon geçer, o kamyonun farları odadaki saate yansır, eleman uyanır yattığı yatağın altına bakar ve arkaşını ölü bulur.

Eleman uyandığıda neden direk yatağın altına bakar ?

İpucu : Duvardaki saat bozuktur
    İpucu 2 : Bozuk saatler bile günde 2 kez doğruyu gösterir

Sorunun çok basit bir cevabı var, kolay gelsin arkadaşlar

Çünkü duvarda "yatağın altına bak" yazıyordu.

• cevap 3
  • quote:

Bu böyle olmayacak her kafadan bir ses var ben en iyisi cevabı veriyorum...

Doğru cevabı veriyorum ;

Ölen arkadaşın kolunda bir saat vardır ve bu saat dijitaldir, her saat başı çalıyordur, saat 03.00 olduğundan saat çalar ve eleman uyanır direk yatağın altına bakar ve arkadaşını ölü bulur

E tamam iste. Dogru cevap vermisim ben. Bak 1. Sayfaya

quote:

Ölen arkadaşın kolunda bir saat vardır ve bu saat dijitaldir, her saat başı çalıyordur, saat 03.00 olduğundan saat çalar ve eleman uyanır duvardaki saat bozuk ama her bozuk saat günde en az 2 kere doğru gösterir bu yüzden saat 3:00 'dı dijital saatte saat başı çaldıgı için çalmalıydı elemanda direk yatağın altına bakar ve arkadaşını ölü bulur sanırım böyle olmalı

iPhone 5c'mi istiyorum.

• Telefonu yere koymuştur ama uyandığında basmamak içinde biraz yatağın altına ittirmiş tir uyanınca saat kaç diye merak eder bakar.
  • quote:

Doğru cevabı veriyorum ;

Ölen arkadaşın kolunda bir saat vardır ve bu saat dijitaldir, her saat başı çalıyordur, saat 03.00 olduğundan saat çalar ve eleman uyanır direk yatağın altına bakar ve arkadaşını ölü bulur

iyice zıçtın
  • boşuna uğraşmayın baktıki doğru cevap geldi olayı ört pas edip telefonu vermemek için cevabı söyledi vatandaş zaten sendede bir soruya 5c verecek möt yok.

• quote:

2 arkadaş vardır, bunlar aynı zamanda ev arkaşıdır, bir akşam vakti biri diğerine dışarıya çıkacağını eve geç geleceğini ve onu merak etmemesini söyler, diğer eleman yatar ve uyur.

Saat gece 03.00'da elemanın yattığı odanın camının gördüğü yoldan bir kamyon geçer, o kamyonun farları odadaki saate yansır, eleman uyanır yattığı yatağın altına bakar ve arkaşını ölü bulur.

saatin camında yatağın altındaki arkadaşının cesedini görür ve hemen yatağın altına bakar
  • Sanırım cevap buydu

• quote:

ikincisi saat bozuktur normalde yatağın altında duruyordur gece duvarda olduğunu görünce hemen yatağın altına bakar

• Zebaniler bırakmıştır cesedi oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

quote:

Doğru cevabı veriyorum ;

iyice zıçtın

Saçmalık cokdaha iyi cevaplar var

• quote:

Orijinalden alıntı: alperencj

Normalde saat bozuk oldugu icin yatagin altinda durmaktadir birisi arkadasini oldurup yatagin altina koymus saatide asmistir. O yüzden bakmistir
    Edit:superonline yuzunden yetisemedik :/

kaçırdın mavi iphone 5c yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maytheforcebewithyou

quote:

Orijinalden alıntı: alperencj

Normalde saat bozuk oldugu icin yatagin altinda durmaktadir birisi arkadasini oldurup yatagin altina koymus saatide asmistir. O yüzden bakmistir
    Edit:superonline yuzunden yetisemedik :/

kaçırdın mavi iphone 5c yi

Yanlışmis zaten bide iphone 5c sini kim verir bu soru icin yanlis miyim hocam

• Baydar94 B kullanıcısına yanıt
    ev bodrum katında eleman tam eve gelirken kamyon çarpmış yatağın altına girmiş.
  • Kızlı erkekli mi kalıyorlarmış o evde ? Çok önemli bir nokta.
  • Uyku haliyle saatin doğrumu yanlış mı gösterdiğini tam idrak edemeyen dostumuz, kamyonun farının ışığı ile saatin 3 olduğunu görür ve 3 onun için geç bir saat olduğu için o sersemlikle kankam geldimi edasıyla ranzanın altındaki yatağa bakmak suretiyle kankasını yatakta bulur. O uyku sersemliğiyle ölümü diri mi nasıl anlar orası meçhul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarpuzTüccarı -- 6 Kasım 2013; 22:39:33 >
  • 1. Parlayan saat aslında arkadaşının saatidir bu yüzden hemen yatağın altına bakar.

2. Farlar arkadaşının cesedinin gölgesini duvara yansıtır ve eğilip bakar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok mal bir soru, tuvalette mi aklına geldi ?
  • İsik biryerlerden biyere yansiyo diye biliyorum daha once sorulmustu bu soru

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.