Şimdi Ara

Dünyanın En zor Ve Cevabı En Basit Zeka Sorusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
21
Favori
102.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok da kolay değil.saat 3 te saat sesi duyuyor ve ses yatağın altından geliyor. işin aslı o eleman oraya gelene kadar hiç mi ses çıkmaz , ama ilk cümle doğru cevap sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

Bu böyle olmayacak her kafadan bir ses var ben en iyisi cevabı veriyorum...

Doğru cevabı veriyorum ;

Ölen arkadaşın kolunda bir saat vardır ve bu saat dijitaldir, her saat başı çalıyordur, saat 03.00 olduğundan saat çalar ve eleman uyanır direk yatağın altına bakar ve arkadaşını ölü bulur

La yalancı IVPles nickli arkadaş bilmiş versene ayfon nunu ne sahtekar adamlarsınız
  • öldürülen arkadaşın kanı akmıştır
    saatten yansıyan ışık kana yansımıştır kanda sıvı olduğu için su gibi duvara yansıma yapmıştır o yüzden yatağın altına bakmıştır
  • Çorabını bulmak için.

Not:uyanınca diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşına kamyon çarpıp havaya fırlamıştır ne tesadüfki evdeki yatağın altına düşmüştür.uyuyuan adamda bu sese uyanmıştır ondan kalkıp direk yatağın altına bakmıştır bu uçan kim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Çorabını bulmak için.

Not:uyanınca diyor.

quote:

Orijinalden alıntı: noise

arkadaşına kamyon çarpıp havaya fırlamıştır ne tesadüfki evdeki yatağın altına düşmüştür.uyuyuan adamda bu sese uyanmıştır ondan kalkıp direk yatağın altına bakmıştır bu uçan kim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 6 Kasım 2013; 18:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ispartalı sezai

quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

Bu böyle olmayacak her kafadan bir ses var ben en iyisi cevabı veriyorum...

Doğru cevabı veriyorum ;

Ölen arkadaşın kolunda bir saat vardır ve bu saat dijitaldir, her saat başı çalıyordur, saat 03.00 olduğundan saat çalar ve eleman uyanır direk yatağın altına bakar ve arkadaşını ölü bulur

La yalancı IVPles nickli arkadaş bilmiş versene ayfon nunu ne sahtekar adamlarsınız

Cevap bu degil

•  Dünyanın En zor Ve Cevabı En Basit Zeka Sorusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrregya -- 6 Kasım 2013; 18:45:09 >
  • o saati normalde duvara asmazdı yatağın altına saklardı duvarda görünce doğal olarak yatağın altına baktı
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D57B9CBA -- 6 Kasım 2013; 18:51:44 >
  • Ranza olduğundan,adam üstte,arkadaşı altta yatmaktadır.Bundan dolayı alta bakmıştır?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü adamın kol saati

• En mantıklı cevap ranza'da yatıyorlardır..
    Onuda ılk @cevik42 nıcklı arkadas vermıs..
  • saat aynı zaman da bir aynadır ve ışığı yatağın altına yansıtır ..
  •  Dünyanın En zor Ve Cevabı En Basit Zeka Sorusu

olabilir mi ?

birde elemanlardan biri bayan biri erkek de olabilir oradan da bir şey çıkabilir.

• Benim cevabım pek basit değil ama ipuçlarını boşuna vermediğini düşünere cevap veriyorum. 1. ipucuna göre saat bozuksa ve ışık yansıyosa yol odanın camına dik olamaz yani kesinlikle saat camın sağındaki veya solundaki duvarda olmalı. Böle oluncada kız saatin karşında yatıyo olmalı ve yansıyan ışık yatağın altından geçecek şekilde yansımalı ki kız yansıyan ışığı takip etmek için bakmıştır. 2. ipucu ise saatin Kaçta doğruyu gösterdiğini belirtmediği için 3 te gösteriyo olsa kızın gelmesi gerektiğin anlar.
  • Senaryolara bak

• Kabus göriyordur. Rüyasında uyandığında saat 3 tür arkadaşının yatağın altında ölü olarak durduğunu görür ve gerçekte rüyadan uyanır uyanmaz yatağın altına bakar. Gerçekte Uyandığı esnada da Gerçekte saat 3 tür kamyon farı sayesinde bunu görür ve bozuk saatte 3 göstermektedir bu yüzden uyandıktan sonra yatağın altına bakmıştır. Rüyada ve gerçekte aynı şeyleri yaşamıştır kısaca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl cevaptan 100 kat daha iyi cevaplar geldi
  • duvar saati bozuk olduğu için yatağın altındaki cep telefonunu almak için aşağıya bakar. kol saatine bakamaz çünkü karanlık. ha telefonu neden yatağın altında duruyor dersen, yatağın başucuna koyacakları bir komodin sehpa vs olmadığı içindir. onu da fakirlikten alamamış olabilirler. muhtemelen öğrencidirler zaten.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.