Şimdi Ara

DÜNYANIN EN ZOR BILMECESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba dünyada zeki olan 2% insandan biri misin?
    Bu soruda hiçbir şekilde şaşırtmaca yoktur, tamamen mantığa dayalıdır
    Mantıklı bir şekilde çözüme ulaşılabilir.Bol Şanslar!!!

1. 5 tane ev var ve hepsi ayrı renk
    2. Her evde oturanın ayrı bir uyruğu var
    3. Hepsi de ayrı bir içecek içiyor,ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir marka sigara içiyor
    4. Bu 5 insanın hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor.Yani sigara ayrı,içeceği ayrı,beslediği hayvan ayrı ve
    evi ayrı
    SORU: BALIK kime ait?

AÇIKLAMALAR:
    · İngiliz Kırmızı evde oturuyor
    · İsveçlinin Köpeği var.
    · Danimarkalı Çay içiyor.
    · Yeşil ev tam Beyaz evin solunda duruyor.
    · Yeşil evin sahibi Kahve içmeyi seviyor.
    · Palmall sigarası içenin bir Kuşu var.
    · Ortadaki evde oturan Süt içmeyi seviyor.
    · Sarı evde oturan Dunhill sigarası içiyor.
    · Norveçli birinci evde oturuyor.
    · Marlboro içen Kedisi olanın yanındaki evde oturuyor.
    · Atı olan kişi Dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor.
    · Winfield sigarası içen,Birayı seviyor.
    · Mavi evin yanında Norveçli oturuyor.
    · Alman Rothmans sigarası içiyor.
    · Marlboro içenin komşusu sadece Su içiyor.

Einstain bunu son Yüzyılda yazmıştır ve iddia etmiştir ki
    Dünya İnsanlarının 98% i bunu çözemez.

• 6453333333338464333333111816163463 kere verildi, 1313454646764646465466334 kere çözüldü.
  • atı köpegi kusu kedisi olmayanın dır balık
  • cevabi nedir o zaman söyle de bilelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

6453333333338464333333111816163463 kere verildi, 1313454646764646465466334 kere çözüldü.

Ben görmemiştim durup dururken bilmece arıyacak da değilim her konuya girip 323233223 gibi rakamlar yazma lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

6453333333338464333333111816163463 kere verildi, 1313454646764646465466334 kere çözüldü.

Ben görmemiştim durup dururken bilmece arıyacak da değilim her konuya girip 323233223 gibi rakamlar yazma lütfen.

Kaç tane konuya yazmışım?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

İlk yazışın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 9 Aralık 2007; 2:55:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne ya alman ingliz isveçli gelin size ben; Bi alman bi fransız bi ingiliz bide Temel olanını anlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 9 Aralık 2007; 3:03:37 >
  • Winfield deil mi bi onun hayvanını söylememişler
  • kagıda çizdim ßaya ugrastım ßaşım agrıdı ßence ßuda ßaLık-kedi
    köpek-kedi kedi-süt kedi-ßaLık vß ßi iLişki war yada ßuna ßenzer ßir püf nokta atıyorum ingiLiz-marLßoro

ßirde 1. ew ortadaki ew sagdaki ew soLdaki ew yanınki ew o sıraLamayı dogru yapmak önemLi...

photoshop ßu

• Sıkıcı bir ders esnasında 20 dk içinde çok uğraştırmadan çözülüyor. Ayrıca da bu efsanelere de hastayım. Yok einstein bilmecesi,yok bilmem kimin zeka sorusu,dünyadakilerin %2 si çözer......... Milleti gaza getirmek için böyle şeylerde uydurulmaz ki. Bir ekleme daha %2 muhabbetine dönersek ya bizim sınıfta bu %2 lerdekilerden büyük miktarda var anlaşılan. Kim uğraştıysa soruyu çözdü.
  • 7 milyarın %2 si 140 milyon insan demek bu da türkiye nüfusunun iki katı... küçümseme bence.....
  • Alman Balık besliyor
    ilk ev sarı renk, norveçli, dunhill marka sigara tüketiyor, su içiyor ve kedi besliyor
    mavi renk, danimarkalı, blend marka sigara tüketiyor ,çay içiyor ve at besliyor
    kırmızı renk, ingiliz, pallmall marka sigara tüketiyor, süt içiyor ve kuş besliyor
    yeşil renk, ALMAN, prince marka sigara tüketiyor, kahve içiyor ve BALIK besliyor
    beyaz renk,isveçli, blue master marka sigara tüketiyor, bira içiyor ve köpek besliyor..
    evler yanyana biçimde olacak şekilde sıralanmıştır..

o aynştayn gelsin de bunlara cevap versin

quote:

*Neden lokantalarda ^^SABAHLARI SICAK ÇORBA BULUNUR^^ yazar? Çorba aslında soğuk mu içilir, sıcak çorba bir farklılık mıdır ?

*Neden internette ki anket sorularında ^^FİKRİM YOK^^ diye bir şık vardır? Fikri olmayan adam, niye fikri olmadığına dair şıkı işaretler.?

*Neden öğrenciler ilköğretimin beşinci sınıfına kadar öğretmenine ^^ÖĞRETMENİM^^ diye seslenirken, altıncı sınıfta bir anda ^^HOCAM^^ diye seslenmeye başlarlar?

*Neden sınavlarda ^^4 YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRÜR^^ şeklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırılırlar da, ^^4 DOĞRU YAPANA 1 DOĞRUDA BİZDEN^^ gibi bir kampantya başlatmazlar?

*Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıkınca kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır, yoksa ondan tırstığımız için midir?

*Neden dükkanını kapatıp giden esnaf, kapıya ^^10 DAKİKA SONRA GELİYORUM^^ yazar, ne zaman gittiğini nasıl anlarız?

*Televizyona çıkanlar, neden kendilerini Türkiye deki bütün insanların izlediğini sanırlar? Örn: ŞU ANDA 70 MİLYON KİŞİ BİZİ İZLİYOR...

*Neden ^^GÖZLERİNDEN ÖPERİM^^ denir? İnsan vücudun da öpülecek daha uygunsuz bir yer var mıdır? Kimse kimseyi gözünden öpmüş müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 9 Aralık 2007; 11:20:31 >

• balık temelindir
  • quote:

Einstain bilmecesi..

daha einstein yazmayı bilmiyoruz
  • çözüm şu : ahçı bahçıvana, bahçıvan uşağa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

quote:

Einstain bilmecesi..

bırak ya bulamadığınz en ufak şeye einstein yapmış diyosunuz komik valla yabu arada hakkaten yanlış yazmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

çözüm şu : ahçı bahçıvana, bahçıvan uşağa..

sonra hepsi ahçı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

quote:

Einstain bilmecesi..

sen dogru yazdin da kültürün mü artti , biliyoruz herhalde einstein oldugunu , konuyu saat kacta actigima bakarsan anlarsin tabi varsa,
    .......
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

çözüm şu : ahçı bahçıvana, bahçıvan uşağa..

sonra hepsi ahçı ya

ahçı değil aşçı

takılıyom kızma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.