pazartesi salı çarşamba -------->> bu üç gün kadınların yalan söyleme günü
perşembe cuma cumartesi------->>bu üç günnde erkeklerin yalan söyleme günü
pazar-------->> her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü.
bu günlerden haberleri olduğunu düşünüyorum ve yalan söylemedikleri günlerde doğruyu söylediklerni düşünerek bu açıklamayı yapıyorum :) erkek ortak günlerinde yani pazar günü yalan söylediğini "pazartesi günü" yani "erkeğin doğru söyleme günü"nde açıklıyor. erkek yalan söyleyincede kadın bunun altında kalır mı? yani... pazar günü aslında yalan söylememiştir bayan. ama kadınlardaki "dişe dişe kana kan" zihniyetine dayanarak kadın yalan söylediği günlerden birinde yani "pazartesi günü"nde önceki gün yalan söyledğini açıklıyor.
açık anlattım mı bilmiyorum ama kadın psikolojisi böyledir ve cevap bence budur.
aynen zaten dün yalan degil dogru sölemis ama altta kalmamak icin yalan sölüyo
Cok basit cuma değil de cumartesi de değil pazar hiç değil pazartesi es geç salı dogru cevap
perşembe.
bu gün günlerden Cuma
pazartesiii
beyler soruda ne sormak istediğini anlamadım yalan söyledi günü mü soruyor yoksa bu konuşmayı yaptığı günü mü ?
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Pazar. Her ikisininde doğru söylediği gün. Demek ki kadın kuralı çiğnemiş ve cumartesi gün yalan söylemiş. İkiside dün yalan söylediğini söylüyor yani demek ki doğru söylüyorlar. Veya ikiside mi yanlış söylüyor ?
Beyin fırtınası !!!
Ben Senden Önce Buldumda Benden Önce Yazmışsın !
perşembe çıkıyo cevap ama bence cevap daha zor
Evet arkadaşlar ödüllü sorumuzun cevabını veriyorum.. Cevap PERŞEMBE. Erkek perşembe günü yalan söylemek zorundadır. Ve dün yalan söylediğini söyleyerek yalan söylüyor zaten. Kadın doğru söyleme gününde ve çarşamba gününden için yalan söylediğini söyleyerek doğru söylüyor.
Tabi ki perşembe
quote:
Orijinalden alıntı: Airplane
Evet arkadaşlar ödüllü sorumuzun cevabını veriyorum.. Cevap PERŞEMBE. Erkek perşembe günü yalan söylemek zorundadır. Ve dün yalan söylediğini söyleyerek yalan söylüyor zaten. Kadın doğru söyleme gününde ve çarşamba gününden için yalan söylediğini söyleyerek doğru söylüyor.
Biliyorduk zaten . Dünyanın en zor 1. ve 2. mantık sorusunu bekliyoruz
Erkeğe göre pazartesi , salı , çarşamba doğru söylediği gün mü oluyor ?
Bunun cevabı yok ki herhangi bir gün olabilir.
Böyle bir gün yok!!!!!!
Pazar?
quote:
Orijinalden alıntı: x3x
perşembe.
buradaki pazar aldatmaca yanı olmuş. olay perşembeden ibaret...
adam kendi yalan söyleme gununde yalan söylüyor. kadında sıradan gun olan o gün doğruyu söylüyor. yani gun perşembe