Şimdi Ara

Dünyanın en zor 3. mantık sorusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
14.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıklama: p.tesi günleri dışında diğer bi günde ben dün yalan söyledim derlerse doğruyu söylemiş olurlar ve bu bir yalan olmaz..
    ama p.tesi günü ben dün (pazar doğru günü) yalan söyledim derse ki o gün doğru söylemek zorunda bu bir yalan olur ..
    doğrumuyum?
    ayrıca bugun cuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __:__PegA__:__ -- 29 Ocak 2010; 0:38:56 >
  • Perşembe, ötesi yok..

• PAZAR !!!
  • pazar.
  • Pazartesi

Pazar günler hem erkek hemde kadınlar.
  • mantık olarak bakılırsa hiçbir gün erkeğin yalan soylemesine uymuyor yani aslında erkek dün yalan soylediğini soyleyerek yalan konuşuyor kadın ve erkek aynı günlerde yalan soyleyemediğine gore kadın doğruyu soyluyor olmalı perşembe gününü ele alırsak erkek dün yalan soyleyerek aslında perşembe gününde normal bir şekilde yalan konuşuyor aslında çarşamba günü yalan soylemedi kadın da doğruyu soylemek zorunda olduğu için ben dün soyledim diyor yani çarşamba günü bu da kadının yalan soyleme günü doğru cevap perşembe olmalı
  • pazartesi
  • perşembe çıkıyo erkek yalan söylüyo kadın da doğru söylüyo işte ama kafam karıştı biraz
  • Neye göre üçüncü la :D küçüklüğümden beri kolay ama çok düşünmeyenlerin yediği bi yarışmada 2. geçen kaçıncı olur sorusu 1.dir bu tip sorularda mesela benim için :D önce başlık problemini aşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaider -- 29 Ocak 2010; 0:45:06 >
  • Saçmalığa bak..
  • verilen cvplar genellikle perşembe pazar ve p.tesi
    cevap p.tesi
    diğerlerini teker teker çürüteceğim.
    örneğin o gün pazar olsun erkek dün yalan söyledim diyor doğruyu söylüyor,kadın da ben de yalan söyledim diyor fakat o gün onun yalan söyleme günü değil.. bu konu kesin değil tabi soru olasılıklar üzerine.
    perşembede olamaz çünkü erkek dün yalan söyledim diyor ama önceki gün yalan söylemiş de olabilir bu da kesin değil..
    ama p.tesi olmadığını bana mantıklı açıklayacak olan biri varsa sevinirim bunlar bnm düşüncelerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __:__PegA__:__

verilen cvplar genellikle perşembe pazar ve p.tesi
    cevap p.tesi
    örneğin o gün pazar olsun erkek dün yalan söyledim diyor doğruyu söylüyor,kadın da ben de yalan söyledim diyor fakat o gün onun yalan söyleme günü değil.. bu konu kesin değil tabi soru olasılıklar üzerine.
    perşembede olamaz çünkü erkek dün yalan söyledim diyor ama önceki gün yalan söylemiş de olabilir bu da kesin değil..
    ama p.tesi olmadığını bana mantıklı açıklayacak olan biri varsa sevinirim bunlar bnm düşüncelerim..

çürütemedin:) perşembe günü erkek "dün yalan soyledim" diyerek çarşambayı kastediyor ama çarşamba yalan soylememesi gerekiyor yani perşembe günü yapması gerekeni yapıp yalan soyluyor kadın da erkeğe "ben de" diyerek cevap veriyor yani ben de dün yalan soyledim diyor perşembeden gidersek yine kadın çarşambayı kastederek yalan soylediğini iddia ediyor o zaman kadının dediği doğru çünkü perşembe günü yalan soylememesi gerek normal olanı yapıyor ve çarşamba yalan soylediğini belirtiyor hem erkek hem de kadın için tek gün perşembe olmalı:)

• perşembe
    cuma
    cumartesi------->>bu üç günnde erkeklerin yalan söyleme günü

peki erkekler diğer günler hep doğrumu söylüyor?(kızlar içinde aynı soru)
  • bü gün diyor dikkat bence pazartesi
  • soru basit. cevap perşembe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

quote:

cevap p.tesi

çürütemedin:) perşembe günü erkek "dün yalan soyledim" diyerek çarşambayı kastediyor ama çarşamba yalan soylememesi gerekiyor yani perşembe günü yapması gerekeni yapıp yalan soyluyor kadın da erkeğe "ben de" diyerek cevap veriyor yani ben de dün yalan soyledim diyor perşembeden gidersek yine kadın çarşambayı kastederek yalan soylediğini iddia ediyor o zaman kadının dediği doğru çünkü perşembe günü yalan soylememesi gerek normal olanı yapıyor ve çarşamba yalan soylediğini belirtiyor hem erkek hem de kadın için tek gün perşembe olmalı:)

öyle diyorsun ama yalan söyleme günlerinin dışında doğruyu söylemek gibi bi zorunluluk yok

• Aralık
  • perşembe
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

quote:

cevap p.tesi

öyle diyorsun ama yalan söyleme günlerinin dışında doğruyu söylemek gibi bi zorunluluk yok

yalan soyleme günlerinin dışında yalan soyleme zorunlulukları da yok ama:) her ikisi için de doğru soyleme günü koyduğuna gore mantık olarak bir cins için kendi günü dışında kalan günlerde doğru soylemesi gerektiği çıkıyor sorunun o derecede eksikliğine girersen doğru bir cevap çıkmaz o zaman senin de dediğin doğru olur benim de :)

• Olaya çok dar bakıyorsunuz arkadaşlar. Belki adam dün derken de yalan söylüyor. Yani dün değil belki 3 gün önce. Buna göre sonuç çıkar. Böyle saçma şeylerle uğraşmak garip geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.