pazartesi salı çarşamba -------->> bu üç gün kadınların yalan söyleme günü
perşembe cuma cumartesi------->>bu üç günnde erkeklerin yalan söyleme günü
pazar-------->> her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü.
Soru: Erkek diyor ki: Ben dün yalan söyledim. Kadında bende diye cevap veriyor.
BU GÜN HANGİ GÜNDÜR???
P.tesi : Erkek p.tesi günü yalan söylemiyor. demek ki dün (pazar) yalan söylemiş. Ama pazar günü doğru söyleme günü ... OLMAZ
Salı : Erkek için doğru söyleme günü. Demek ki p.tesi yalan söylemiş olması lazım.p.tesi de yalan günü değil... OLMAZ
Çarş : Erkek için doğru söyleme günü. Demek ki salı yalan söylemiş olması lazım.salı da yalan günü değil... OLMAZ
Perş : Erkek için yalan günü. Demek ki şimdi yalan söylüyor ama dün söylemedi... Kadın için yalan günü değil...doğru söylüyor ve dün yalan söylemiş olabilir... çünkü dün onun yalan günüydü... OLABİLİR
Cuma : Mübarek gün bi kere ... Yalan söylenmez ... Erkek dün yalan söyledim derse, şimdi yalan söylemiş olması lazım - ki bugün yalan günü - ; o zaman da dün doğru söylemiş olur ama dün de yalan günüydü ... OLMAZ ...Zaten dedim ya mübarek gün
C.tesi : Bu da yahudilerin mübarek günü ... Erkek dün yalan söyledim derse, şimdi yalan söylemiş olması lazım - ki bugün yalan günü - ; o zaman da dün doğru söylemiş olur ama dün de yalan günüydü ... OLMAZ
Pazar : Hristiyanların mübarek günü...Yine olmaz ... Erkek dün yalan söyledim derse tamam...bu gün doğru söylüyor ve dün yalan söylemiş..Buraya kadar tamam... Kadın da bugün doğru söylüyor, ama dün yalan günü değildi ve dün yalan söyleyemez... OLMAZ
cevap : PERŞEMBE
Hadi girin bakim şimdi şuraya kayıt olun ... Windows 7 kullanın siz de çözün