Şimdi Ara

Dünyanın en pahalı arabası artık o! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
3
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360 arkadaş ortak girelim yılda bi kez kullanırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey

Gelmiş geçmiş en ama en çirkin hiper otomobil. Açık ara hem de. Aventador gibi bir şaheseri yaratırken epeyce yorulan ekip, bunu resmen kusmuş. 10 tane Aventador mu, 1 tane Veneno mu deseler, 9 tane Aventador'la Veneno'nun etrafına duvar örüp, Mauna Kea'nın içinden yerin dibine gönderin derim. Öyle bir rezillik.

Kesinlikle ben de katılıyorum. İğrenç bir tasarım! Hani konsept deyip bir tane yapsalar tamam da, böyle birşeyin yola bırakılması saçmalıktan öte değil.
    Biri çıkıp şaka şaka Batman filmi için yaptık dese valla inanıcam, çünkü yola yakışmayacak çirkin birşey. Aventador'dan sonra cidden yazık olmuş...
  • Tasarım olarak berbat. Bir ağırlığı yok , hele ki avantedordan sonra bu olmamış.

• Araba değil ki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Oha arkadan selektor yapsa AllahuEkber diye bagirirdim herhalde

ulan yarıldım ya

O değilde sürtünme kat sayısını cok merak ettim.Yok mu bilgisi konu shbi arkadaş ?

Sürtünme katsayısını niye merak ettin? SÜrtünme katsayısı bu aracın gücü yanında ihmal edilebilir düzeyde...

Bu tarz aşırı güçlü araçlarda yere basması için sürtünme katsatıları biraz daha yüksek oluyor günlük kullanım araçlara göre.

• pagani gibi, hakkaten extreme bir araç.

• Bu Veneno'yu sevemedim bir türlü. Aventador bundan çok daha güzel.
    Ayrıca böyle araçları sokakta görmek neredeyse imkansız. Alan adam çekiciyle garajına kadar bıraktırıyor bir daha çıkarmıyor. Milyarder oyuncağı işte... Bizim 1:18'leri rafa dizdiğimiz gibi.
  • Bagaj küçüktür şimdi bunda. Bana gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Aracı aldığımızda ilk resimde arka planda bulunan objeleri de veriyorlar mı ?

Ayıp ettin

• zımpara asfalt lazım bunu kullanmak için.
  • yarı otomobil yarı uçak
  • Tasarımı olağanüstü,harikulade ama bence en iyi spor araba olağanüstü teknolojisiyle,süper dizaynıyla,performansıyla LAFERRARİ.Çok çok zengin olsam alacağım ilk araba.
     Dünyanın en pahalı arabası artık o!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 20 Ekim 2013; 17:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Tasarımı olağanüstü,harikulade ama bence en iyi spor araba olağanüstü teknolojisiyle,süper dizaynıyla,performansıyla LAFERRARİ.Çok çok zengin olsam alacağım ilk araba.
     Dünyanın en pahalı arabası artık o!

bununda tasarımı harikaymış 2 si arasında kararsız kaldım şimdi hangisini alsam acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Aracı aldığımızda ilk resimde arka planda bulunan objeleri de veriyorlar mı ?

Ayıp ettin

la vitaly

• Hocam mesele sadece tasarım değil.Laferrari mükemmel tasarımının yanında inanılmaz bir teknoloji de sunuyor.Toplam 963 hp hybrid motor ve inanılmaz aerodinami teknolojisi ve Ferrari mühendisliği.Veneno bilimkurgu filmlerinden fırlamış bir tasarım sunsa da daha ötesine pek gidemeyen bir model.Ama LaFerrari pist performansı da dahil her konuda çok iddaalı.Bence tarihteki en iyi spor otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Hard top için istedikleri fiyata Aventador alırım be

Yukarıda hard top modelinin daha ucuz olduğu yazıyor, siz ters anlamışsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,9 saniyede 100e ulaşmak.. Alacaksın yanına hatunu, bak filme..

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Hard top için istedikleri fiyata Aventador alırım be

Yukarıda hard top modelinin daha ucuz olduğu yazıyor, siz ters anlamışsınız.

Aslında doğru okudum da yanlış yorumladım hocam.Hard Topsuz olanını alıp aradaki fiyat farkına Aventador alırım anlamı çıkması lazımdı,olmadı.
  • :)
    Hepiniz atladınız arkadaşlar. Bu araba karbon fiberden yapılmış. Yani bisiklete vursan yamulur. Euroncap hastası forum ahalisi, bu arabaya 5 yıldızı olmadan nasıl binecek, ESP var mı diye sorgulamadınız bile....

Ben olsam, binmezdim valla... Güvenlik, konfor hep soru işareti. Üstelik sert süspansiyonlu, rahatsız br otomobil....

Başkalarının arabalarını yargılarken bu konuyu gözönünde bulunduralım lütfen....
  • çok yakar la bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.